Guide: Den bedste flyverdragt til dit barn

Jan 05 , 2022

Guide: Den bedste flyverdragt til dit barn

Hvor finder jeg den bedste flyverdragt til børn?


Det gør du i vores store udvalg af flyverdragter til børn i alle aldre. Men alleførst bør du kigge på om det er en flyverdragt du har brug for. Termotøj og regntøj kan stå distancen langt hen af vejen, men når det begynder at komme ned omkring de 5-7 grader er det at flyverdragten tager over.

Skal du bruge en flyverdragt til dit barn?


Så kan du finde massevis af skønne, lækre og flotte flyverdragter til børn i alle aldre her hos os. Vi et stort udvalg af flyverdragter fra de mest populære og anerkendte mærker som Molo, Mikk-Line, En Fant, CeLaVi og Minymo. Men og finde den helt rigtige flyverdragt kan være en hel videnskab. Derfor tænkte vi at hjælpe med at guide dig til den helt rigtig flyverdragt. Se vores lille guide her som giver dig svarene på de typiske spørgsmål du kan have når du skal købe din nye flyverdragt.

Hvilken størrelse flyverdragt skal du vælge at købe?


Det er et godt spørgsmål og det er jo en smagssag. Men typisk hvis det er i starten af sæson så anbefaler vi at du køber den i det nr. som dit barn er ved at vokse ind i. Altså ikke i barnet nuværende størrelse, da barnet jo er i voksealderen og lynhurtigt kan vokse sig ud af flyverdragten så du skal til at købe en ny inden sæson er over.

Hvornår anbefaler man at barnet skal bruge flyverdragt?


Det er selvfølgelig ikke noget præcis tidspunkt for hvornår man skal overgår til at bruge en flyverdragt. Men som tommelfingreregel så skal barnet bruge flyverdragt når barnet begynder at kravle rundt og kunne gå eller fra omkring 1 års alderen. Det er jo meget individuelt, men det passer meget godt heromkring. Men husk en flyverdragt ikke er til at sove i, men til at barnet er aktiv og leger rundt udenfor. Flyverdragten holder godt på varmen og søger for at barnet kan holde varmen når det er koldt udenfor fra omkring 5-7 grader og koldere.

Hvilken flyverdragt er den varmest?


Det kommer an på hvilket materiale som flyverdragten er lavet af og hvor godt den er isoleret. Jo kraftigere flyverdragten er i sømmene jo tættere og varmere er den. Men det betyder også at det er sværere for barnet at bevæge sig i flyverdragten. Så det er også en ting man skal gøre op med. Hvordan skal flyverdragten bruges af barnet. Jo tyndere flyverdragt jo bedre er den til et aktivt barn. Så er den nemmere at bevæge sig rundt i og dit barns aktivitet er med til at holde varmen i dragten. Hvad der så er det bedst for jeres barn er op til jer. 

Hvor vandtæt er en flyverdragt?


Det er vandsøjletrykket der bestemmer hvor vandtæt en flyverdragt er. Derfor jo højere vandsøjletryk jo mere vandtæt er flyverdragten. De fleste vil mene at flyverdragten virker tør fra omkring 4000 i vandsøjletryk, men det er værd at huske på at det også har betydning hvor længe barnet er udenfor i sne og regn. Så derfor vil det altid være bedst med et vandsøjletryk der er så højt som muligt. Men det kommer som sagt an på hvad det er flyverdragten skal bruges til.

Jeg håber ovenstående kunne hjælpe dig i jagten på den helt rigtige flyverdragt til dit barn eller dine børn. Mangler du stadig hjælp til at udvælge lige præcis den rigtige flyverdragt til jer så hjælper jeg dig hjertens gerne. Bare ring eller skriv så finder vi ud af det. Og husk at vi har et stort udvalg af flyverdragter til både drenge og piger så du kan helt sikkert også finde en lækker flyverdragt her i vores sortiment.

Rigtig god jagt efter den helt rigtige flyverdragt til jer ;)

Xx Cindie


Gamle opslag