Mærkedage

Mærkedage hos Lillepip.dk

BLACK FRIDAY HOS LILLEPIP

Elsker du gode tilbud? Vi gør! Derfor holder vi Black Friday med masser af gode tilbud samt en hel uges shop-fest op til dagen her hos Lillepip. Vores kundeservice står klar til at guide dig igennem de vilde tilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for tidlig adgang. Bemærk længere leveringstid og svartid på vores kundeservice kan forekomme. Vi tager forbehold for prisfejl, udsolgte varer og lagerfejl. Rabatkoder kan ikke kombineres med tilbud.

Find tilbud på bl.a. kjoler, jakker, bluser, støvler, sko, legetøj og meget mere.

HVAD ER BLACK FRIDAY?

Black Friday er en amerikansk tradition, der har været den største shoppedag i USA siden 2005. Siden 2013 er den også en stor shoppedag i Danmark.

HVORNÅR ER DET BLACK FRIDAY?

Black Friday falder på en fredag og ændrer dato hvert år. Her er en oversigt over de kommende års datoer:

  • Black Friday 2023 er fredag d. 24. november
  • Black Friday 2024 er fredag d. 29. november
  • Black Friday 2025 er fredag d. 28. november

CYBER MONDAY HOS LILLEPIP

Vi afslutter Black Friday med Cyber Monday med endnu flere vilde tilbud her på Lillepip.dk. Tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage information direkte.

JANUARUDSALG HOS LILLEPIP

Vores kæmpe januarudsalg starter typisk efter jul, med vilde tilbud på kjoler, støvler, interiør, jakker og meget mere. Tilmeld dig nyhedsbrevet for yderligere information.

MIDSEASON SALE HOS LILLEPIP

Hos Lillepip.dk afholder vi to vilde Mid Season Udsalg om året. En i foråret og en om efteråret. Det er her du har muligheden for at gøre et kup og få sæsonens varer til en fantastisk pris. Specielt under Midseason Udsalg kan du få sæsonaktuelle varer til super lave priser, så du kan begynde at bruge dem med det samme.

SUMMER SALE HOS LILLEPIP

Vi har også Summer Sale som er det typiske sommer udsalg. Det er typisk i juni og juli måned og er der hvor du kan få billigere produkter til sommeren. Slå til på sommer udsalget og spar masser af penge på de gode tilbud.