Black Friday

Velkommen til Black Friday hos Lillepip.dk!

Er du klar til årets største shoppingdag?

For det er lige præcis hvad Black Friday er blevet. Og nu venter endnu en Black Friday lige rundt om hjørnet. Det glæder vi os til her hos Lillepip.dk. I år er det fredag d. 24. november 2023 det går løs, og du kan finde de bedste Black Friday tilbud lige her på vores dejlige webshop. Vi har samlet massevis af gode tilbud så du kan spare stort på juleindkøbene i år. Skynd dig at slå til det kommer til at gå hurtigt med de mange gode tilbud hvor du kan spare en masse penge. De bedste rabatter går hurtigst så hold øjne åben og vær klar til at slå til når du finder et godt tilbud. Velkommen til Black Friday hos Lillepip.dk! Det bliver vildt, for vi går helt i sort!

Skynd dig - Køb børnetøj og sko på Black Friday

På Lillepip.dk holder vi et brag af en fest til Black Friday på fredag d. 24. november 2023. Alle vores tilbud vil blive synlige torsdag nat lige efter midnat. Så hvis du vil have fingrene i de gode tilbud, og specielt de bedste tilbud, så skal du være hurtig. For det er først til mølle princippet. Så når et tilbuddet er væk, så er det helt væk = vi har ikke flere. Heldigvis har vi dog et stort udvalg af børnetøj og sko, så selv hvis der ikke er flere tilbud, er der noget for enhver smag, stil og størrelse.

Hvad enten du leder efter lækre T-shirts, hjemmesko, begyndersko, vintertøj, nattøj, leggings, strømper, strømpebukser, sweatshirts eller søde bodystockings – så har vi mærkevarerne, du søger, og ekspertisen, du har brug for. Kig endelig videre på vores webshop.

Vi har også interiør og legetøj til børn og babyer!

Hvis du er ude efter interiør og legetøj til billige priser så er Black Friday også dagen du skal være opmærksom på hos Lillepip.dk. Du kan finde alt til børneværelset, legetiden, pusletiden, sovetiden eller spisetiden hos os. Og der vil være gode tilbud hele dagen på f.eks. hagesmækker, babylegetøj, bidedyr & rangler, sengetøj, stofbleer, plakater, ammepuder, sengerande og babynester.

Konkurrencer, gode tilbud og nyheder

Følg os på vores Facebook og Instagram sider hvor vi opdaterer løbende med konkurrencer, gode tilbud, nyheder og praktisk information. Vi forsøger at holde dig så godt informeret som overhovedet muligt. Men husk at vær hurtig på tasterne for nogle gange går det så hurtigt når vi sætte prisen ned at vi ikke en gang når at skrive ud at der er tilbud. Så hold endelig selv øje på shoppen for de bedst tilbud har det bare med at ryge med det samme.

Hvad er Black Friday

Shoppingdagen Black Friday er forholdsvis ny i Danmark og stammer oprindeligt fra USA hvor den markerer dagen efter Thanksgiving. En dag hvor butikker og webshops giver ekstraordinere gode tilbud som et slags startskud på julehandlen. Amerikanerne bruger dog også i stor stil Black Friday til at forkæle både sig selv, deres familie og venner med alt fra stort til småt. Faktisk har dagen siden 2005 været den største shoppingdag i USA, og alene på Black Friday i 2013 shoppede amerikanerne for svimlende 60 milliarder dollars! I dag er Black Friday også bliver til den største shoppedag herhjemme i Danmark. Det vil sige at der virkelig er gang i den på lige præcis denne dag. Og med alle de gode Black Friday tilbud kan man jo egentlig godt forstå det. Så er du glad for gode tilbud og for at spare penge så er Black Friday helt sikkert også noget for dig.

Black Fridays historie

Black Friday er kendt helt tilbage fra 1950’erne, hvor det i Philadelphia blev brugt til at beskrive det enorme antal biler og fodgængere, der fyldte gaderne dagen efter Thanksgiving. Altså at det var helt sort af mennesker. Senere blev fænomenet kendt i hele USA, og nyere forklaringer lyder på, at navnet i virkeligheden beskriver det vendepunkt på året, hvor butikkerne får gang i salget og kommer væk fra de røde tal og i stedet for får sorte tal på bundlinjen. Det er helt op til dig, hvilken forklaring du tror mest på. Men ét er sikkert - Black Friday er en festdag for forbrugere!

Black Friday tilbud direkte i din indbakke

Hvis du vil være first to know og nå de bedste tilbud kan du tilmelde dig vores mailliste af gode venner som vi altid sender tilbud, nyheder, konkurrencer og meget mere til. Du kan tilmelde dig i bunden af siden. Du skal bare indtaste din mailadresse og trykke på send så er du sikker på at få info om alle de gode Black Friday tilbud.