Økologi og GOTS

Er du også vild med at give dit barn kun det bedste? Så er du kommet til det rette sted! Hos os finder du masser af børnetøj i økologisk bomuld, som er både blødt, behageligt og miljøvenligt. Vi går op i at værne om vores planet og sikre en bæredygtig fremtid for vores små guldklumper, derfor er vores produkter næsten udelukkende bestående af økologiske bomuld som er GOTS eller OEKO-TEX® certificeret. Det er altså ren kærlighed til både dit barn og miljøet! Læs med her og bliv klogere på, hvorfor økologisk bomuld og certificeringer er så vigtige for både dit barn og vores planet.

Økologisk bomuld og GOTS samt OEKO-TEX® certificering

Økologisk bomuld er en bæredygtig og miljøvenlig produktion af bomuld, der skåner jorden og miljøet ved at minimere brugen af kemikalier og pesticider.

GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeringen er en international standard, der sikrer, at økologisk bomuld er blevet dyrket og behandlet på en bæredygtig måde, og at hele produktionskæden fra mark til færdigt produkt opfylder høje standarder for social og miljømæssig ansvarlighed.

OEKO-TEX® certificeringen er en anden vigtig standard, der sikrer, at et produkt er blevet testet for skadelige stoffer og er sikkert for mennesker og miljøet. Sammen betyder disse certificeringer, at når du køber produkter lavet af økologisk bomuld med GOTS og OEKO-TEX® certificering, kan du være sikker på, at du køber et produkt, der er fremstillet på en ansvarlig måde, uden at skade miljøet eller menneskers sundhed.

Undgå uønskede kemikalier

Nu ved du allerede alt om, hvor vigtigt det er at tage hensyn til dit barns sundhed og miljøet, når det kommer til tøjvask. Men vidste du også, at du kan påvirke det allerede før tøjvasken? Det er rigtigt, uønskede kemikalier kan allerede være til stede i dit barns tøj, før det overhovedet kommer i nærheden af vaskemaskinen. Men fortvivl ej, for vi er her for at hjælpe dig med at undgå disse skadelige stoffer. Vi går op i certificeringer som GOTS og OEKO-TEX® for at sikre, at vores børnetøj er fri for uønsket kemi. Og når det kommer til vask, så har vi også børne- og miljøvenlige rengøringsmidler, så du kan have god samvittighed, når du står i Føtex og skimmer alle dunkene med vaskemiddel igennem. Hos Lillepip.dk tager vi det med et smil og sørger for, at dit barn kun bliver omgivet af det bedste. 

Undgå uønskede kemikalier ved at vælge GOTS og OEKO-TEX® certificeret tøj til dit barn.

 

Cindie fra Lillepip.dk

De bedste hilsner
Cindie fra Lillepip.dk