Hvad siger vores kunder?

Her hos Lillepip.dk er meget optaget af vores kunders tilfredshed og oplevelser, når de handler hos os. Vi mener, at det er vigtigt at lytte til både de positive og negative tilbagemeldinger, fordi vi kan lære af begge dele.

+ Positive tilbagemeldinger kan fortælle os, hvad vi gør godt
- Negative tilbagemeldinger kan hjælpe os med at forbedre vores service og produkter.

Derfor er vi altid åbne for feedback fra vores kunder.

Du kan se et udvalg af kunders oplevelser på vores hjemmeside eller på vores Trustpilot profil, hvor de har delt deres erfaringer med at handle hos os. Det kan give dig et indtryk af, hvad du kan forvente, når du handler hos os.

Vi håber, at du vil dele din egen oplevelse med os, så vi kan fortsætte med at forbedre vores service og produkter. Vi glæder os til at høre om din oplevelse!

Læs nogle af vores kundeanmeldelser

"Kan kæft anbefale lillepip De havde desværre en lagerfejl på den str jeg skulle bruge men blev ringet op om de havde fundet 2 erstatninger jeg kunne vælge mellem til samme pris 👍 super kundeservice."
- Katrine

"Rigtig fin webshop og med hurtig service. Meget tilfreds med det regntøj og termotøj jeg fik købt ☺️"
- Nadja

"Super hurtig levering, perfekt når man som mor ikke lige er kommet i mål med indkøb af vinterstøvler og der pludselig kommer sne. Klart et sted jeg vil handle igen."
- Ida

"Købte tøj til mit barnebarn. Alt er bare så fint. Og levering var hurtig."
- Rikke

"Fint sted at handle. Gode tilbud, hurtig levering. Der var en sweater jeg havde bestilt som ikke var der alligevel (udsalgsvarer), men fik en sms med besked herom og mulighed for at annullerer resten af ordren hvis jeg ønskede det."
- Christina

Trustpilot

Læs kundeanmeldelser af Lillepip.dk på Trustpilot
Læs kundeanmeldelser af Lillepip.dk

Tusind tak til jer alle for de dejlige ord der varmer når man gør alt hvad man kan for at yde den bedst mulige service. Tak for jer!

Cindie fra Lillepip.dk

De bedste hilsner
Cindie fra Lillepip.dk