Fordele ved Lillepip

Her hos Lillepip.dk stråler vi af glæde over at være en del af din shoppingrejse! Vi er her for at gøre oplevelsen med at handle hos os enestående og sørge for, at du altid har den støtte og hjælp, du har brug for. Vi tror på, at vores skønne produkter kan bringe et smil frem på dit ansigt og gøre hverdagen endnu bedre. Lad os være en del af dette sammen! Vi står altid klar til at hjælpe dig med alt, hvad du måtte have brug for, før, under og efter dit køb.

Og her kan du se nogle af fordelene ved at handle med os ;)

Hurtig levering

Alle vores lagervarer bliver, så vidt muligt, sendt hverdagen efter bestillingen. Vi bruger DAO, GLS og Bring som fragtleverandør.
Læs mere om vores leveringsmuligheder her.

Hurtig returbehandling

Vi stræber efter at håndtere din eventuelle returnering så hurtigt som muligt, højst 2-5 dage efter varen er leveret på vores lager.
Læs om vores returpolitik her.

Sikker betaling

Vi garanterer en sikker betaling, når du handler hos os. Alle online kortbetaling behandles fortroligt via vores krypterede SSL-forbindelse, så du kan trygt anvende dit betalingskort i netbutikken.
Læs mere om vores handelsbetingelser her.

Hurtig svar på e-mail

Vi forsøger at besvarer alle e-mails samme dag, så du hurtigt kan få svar på eventuelle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os og kan også fange os på vores online chat.
Find vores kontaktoplysninger her.

Service med et smil

Det er vigtigt for os at hjælpe dig så hurtigt som muligt, derfor er vi næsten altid online på sociale medier, e-mail eller telefon. Vi prøver altid at skabe den bedst muligt stemning og med et smil når man bare langt ;)

Betaling når varen sendes

Vi trækker først beløbet på dit kort, når vi har afsendt din ordre fra vores lager. Det føler vi selv er mest fair. Så har vi ikke sendt din pakke, så bliver der heller ikke hævet nogle penge.

Åbent 24/7

Modsat fysiske butikker kan du altid handle hos os på Lillepip.dk. På vores webshop kan du handle, når det passer dig 24/7 - vi har aldrig lukket!

30 dages fuld returret

Hvis du fortryder dit køb på Lillepip.dk, kan du inden for 30 dage altid returnere dine varer - hvis blot de er i samme stand som ved modtagelsen. Mangler der emballage, prismærker og lignende eller har varen været taget i brug så får du kun en del af dit køb returneret. Der vurderes individuelt fra ordre til ordre.

Facebook

Du kan med fordel "Synes godt om" os på Facebook. Det vil hurtigt give dig alle nyheder, konkurrencer og andet om vores butik.
Find vores Facebook side her.

Instagram

Følg os på Instagram og få daglig inspiration, sammensætningsforslag, konkurrencer og meget mere om Lillepip.dk.
Find vores Instagram side her.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@lillepip.dk hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Cindie fra Lillepip.dk

De bedste hilsner
Cindie fra Lillepip.dk