LEVERING OG RETUR

Levering

Alle ordrer sendes førstkommende hverdagsmorgen. Ordrer vi modtager i weekenden og på helligdage sendes altid førstkommende hverdag.

Du vælger selv hvordan vi skal levere din pakke. Vi sender pakker med både GLS og DAO ud fra nedenstående valgmuligheder:

GLS (Pakkeshop) 29,00 kr
(Gratis v/køb over 499,00 kr)
GLS (Hjemmeadresse) fra 39,00 kr

DAO (Pakkeshop) 29,00 kr
(Gratis v/køb over 399,00 kr)
DAO (Hjemmeadresse) fra 39,00 kr

BEMÆRK : Levering til Bornholm må påregnes en ekstra dags levering og nogle ting kan kun sendes med GLS grundet størrelse og vægt.

UPS (International) fra kr. 89,00,-

Alt afhængig af land vil levering til udlandet tage ca. 5-10 arbejdsdage.
(The standard delivery time for items shipped abroad is app. 5-10 business days).

Kvittering og ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Der er først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

Fortrydelsesret

Når du handler på online hos Lillepip.dk har du 30 dages fortrydelsesret. Dvs. at du har 30 dage til at meddele os, at du fortryder købet og vil returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. (Eksempel: Modtages varen d. 1/6 er seneste fortrydelses dag d. 30/6)

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os meddelelse herom senest 30 dage efter modtagelsen af varen. Du kan benytte nedenstående standardfortrydelsesformular hvis du ønsker at fortryde dit køb. Vi opdaterer løbende returformularen, således at den på alle tidspunkter er i overensstemmelse med de gældende bestemmelser.

Du kan downloade din returseddel her.

Bytteregler og returnering

Hvis du vil bytte en vare eller hvis du fortryder et køb, skal de pågældende varer tilbageleveres til:
Cindie Kirstejn Haubo Kogstad
Tretommervej 10B
8240 Risskov

Køb et returlabel hos Coolrunner.dk fra kun 39,- hvilket er minimum halv pris i forhold til PostNords normale takst.
Køb returlabel her
(HUSK at få en kvittering for indlevering af pakken)

Du kan også sende pakken til følgende pakkeshop:
Vejlby Kiosk
Tranekærparken 3
8240 Risskov

Ved tilbagelevering skal du selv sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

BEMÆRK : Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt.

Når du fortryder skal du selv betale udgifterne ved tilbagelevering og du bærer selv ansvaret for, at pakken dukker forsvarligt og ubeskadiget op hos Lillepip.dk.

BEMÆRK : Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og hvis varen er ubeskadiget og ubrugt, vil du få tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, som du brugte ved købet. Har du helt eller delvist betalt med gavekort, fremsender vi dig et nyt gavekort svarende til den værdi, som du har returneret varer for og højest til samme værdi, som gavekortet udgør på ordreren.

BEMÆRK : Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi du reelt har taget varen i brug eller hvis den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den og hvis du har håndteret varen på anden måde, end det er meningen og varen derfor ikke længere fungerer som den skal. F.eks. ved en bortkommet eller beskadiget skoæske. Bemærk at original emballage kan udgøre en væsentlig del af varens værdi.

Lillepip.dk fastsætter værdiforringelsen. Som udgangspunkt nedskrives varer med bortkommet eller beskadiget emballage med minimum 20% og varer, som er taget i brug eller på anden vis beskadiget, nedskrives med minimum 80%.