Historien om Lillepip

 

"Et lille pip, gav drømmen vinger..."

Det var vores lille nyfødte pige, Isabella, der satte drømmen om Lillepip.dk i gang. For lige pludselig stod vi som de fleste andre nye børnefamilier og skulle bruge børnetøj, interiør og legetøj i stor stil. Vi var på ingen måde forberedte på alle de ting og sager vi nu stod og manglende. Vi var i alle de almindelige børnebutikker og prøvede diverse webshopper for at finde alt det vi skulle bruge. Men vi syntes, at der manglede et tiltalende sted for os, som samlede alle de bedste ting, på en funktionel velfungerende og visuel flot måde. Samtidig med at vi synes det skal være en oplevelse at handle til de små. Så derfor begyndte tankerne så småt at opstå om at vi selv skulle prøve at løse denne problemstilling.

Familien lillepip - Isabella, Cindie og Marca
"For som forældre vil man gerne give sine børn det bedste og kun det bedste. Men vi følte, at der manglede en webshop, som ikke kun havde de rigtige produkter, men som kunne udvise den samme stil, takt og tone som mange af de fine og lækre mærker gør. Vi ville simpelthen vise verden vores bud på en elegant webshop, som tager stilling til udseendet af shoppen, på samme måde som en moderne og stilfuld butiksindretning."
Marca (far til Isabella)
Den første idé om webshoppen kom i løbet af sommeren 2017 og hen på efteråret gik vi i gang med at arbejde på designet af shoppen. Men der gik alligevel hen i mod et lille års tid før shoppen endelig var online. De sidste detaljer krævede alle lidt mere finpudsning.

"Farverne, stilen og funktionaliteterne skulle stå helt skarpt inden åbningen. Og så skulle vi jo ud og vise leverandørerne vores idéer og købe ind. Derfor tog det bare lang tid, at komme fra de første snakke og frem til vi åbnede shoppen op for første gang. Vi måtte bare erkende at alting tager tid og den helt rigtige løsning for os tog lidt længere end vi gerne ville!"
- Cindie (mor til Isabella)
 

Mere end en webshop...

Hos Lillepip handler det hele om at levere i børnehøjde og give de mindste det bedste, samtidig med at det også bliver pakket lækkert ind. Både fysisk igennem ordrepakkerne og ikke mindst visuelt igennem en smuk designet webshop. Vi forsøger at skabe en oplevelse hele vejen fra man klikker sig ind på webshoppen og til man har produktet i hånden. Det er her Lillepips unikke DNA adskiller sig fra alle de andre børnebutikker og webshops.

Vores målsætning er nemlig at hæve niveauet og oplevelsen for handlen med børneprodukter. Derfor er vores leverandør nøje udvalgt så de er med til at få inspiration, design og kvalitet til at gå op i en højere enhed. Det er ikke lige meget hvordan og hvilke produkter der lander i hænderne på vores små kære. Det er ambitionen for webshoppen at levere netop det ekstra som gør det værd at handle på en webshop. Derfor har Lillepip.dk sin berettigelse. Velkommen til vores Lillepip univers hvor de små er dem der betyder det hele.

Holdet hos Lillepip.dk

Vi elsker hele konceptet med at give vores børn de bedste muligheder. Vi prøver hver dag at give vores kunder den bedste oplevelse både igennem vores smukke webshop, men også igennem vores service og behandling af ordre. Vi ved godt det ikke er til at vente når ordren først er lagt. Så vi arbejder på højtryk for at få alle ordre så hurtig som muligt afsted. Det er derfor vi står op hver morgen og vi håber at vores produkter og inspiration er med til at gøre en forskel for jer i jeres hverdag.

Her kan du se hvem vi er og hvad vores rolle er:

Cindie Kirstejn Haubo Kogstad

Cindie Kirstejn Haubo Kogstad
Kundeservice / SoMe

Marca Kirstejn Haubo Kogstad

Marca Kirstejn Haubo Kogstad
Marketing / Indkøb

Isabella Kirstejn Haubo Kogstad

Isabella Kirstejn Haubo Kogstad
Inspirationskilde

Luksus er også for de helt små

Ligesom webshoppen gerne skulle emme af stil og klasse har vi også valgt at vores leverandør skal være af første klasse. Vi mener, at vi har fundet de bedste af slagsen og er derfor meget stolte over vores samarbejde med mærker som f.eks.:
Arthur Zoo Engel Organic logo
mp strømper logo Pippi logo PlanToys logo
Og mange, mange flere. Se hele vores mærkeoversigt her
Hos Lillepip.dk arbejder vi altid på højtryk for at finde nye spændende leverandører som også kan bestå vores skrappe kvalitetskrav.

"Rigtig god fornøjelse med siden..."

Vi håber, at du kommer til at få glæde af vores unikke univers, og vi vil gøre alt for at du som kunde får den bedste oplevelse her hos os. Det er nemlig vores målsætning at skabe loyale kunder som har lyst til at komme igen og igen.
Vi glæder os til at betjene jer. Hjertelig velkommen til vores univers her på Lillepip.dk.
 
De bedste hilsner
Isabella, Cindie og Marca