Lillepips historie

Fra starten i 2017 og til i dag

Her har jeg lavet et lille historisk overblik over vores fantastiske rejse. Den er jeg simpelthen så stolt over. Glæder mig til at tilføje nye år på listen i den kommende tid.

2017: Et lille pip, gav drømmen vinger

Det var vores lille nyfødte pige, Isabella, der satte drømmen om Lillepip.dk i gang. 

Min mand og jeg ønskede et attraktivt sted, der samlede de bedste ting på en funktionel, effektiv og visuelt tiltalende måde, og gjorde shopping til de små til en oplevelse.

2018: Webshoppen tager form

Så kom vi rigtig i gang. Nu var shoppen startet op og der begyndte så småt at komme flere og flere besøgende og ordrer. Som et resultat udvidede vi vores udvalg og sortiment, men det endte med at overtage al pladsen i vores soveværelse.

Lillepips historie fra soveværelset til en rigtig virksomhed

2019: Masser af børnetøj og lidt til kvinderne også

Nu kom der rigtig gang i salget og året blev første gang hvor vi flyttede shoppen. Lige pludselig fylder den hele vores kælder. Der kom flere og flere produkter på hylderne så vi nu havde endnu flere valgmuligheder.

2020: Shoppen vækster og når den første millionomsætning

Shoppen griber da også om sig. I begyndelsen var varerne opbevaret i soveværelset, men nu er der både kasser, tøj, sutter, interiør og alt det andet på værelser og i stuen. Det giver genlyd da omsætningen nærmer sig en million om året. Så det fik Din Avis Aarhus til at kigge forbi og skrive denne fine artikel om os - Børnewebshop: Lillepip.dk vækster og har fået vinger

2021: Så tog tingene virkelig fart i Corona-tiden

Lillepip.dk startede som en webshop med et sortiment bestående af børnetøj. I 2021 tog vi for første gang skridtet, og udvidede vores sortiment med et lille udvalg af tøj til kvinder. Derudover kom der masser af nye mærker på hylderne som ellers også var godt fyldte i forvejen.

Lillepip - Med Cindie på indkøb

2022: Et mærkeligt år i en verden i forandring

For første gang flyttede vi webshoppen fra vores hjem og kælder og ud af huset. Et lager i Risskov på 65 kvm blev shoppens nye rammer. Derudover fik vi masser af flere varer på hylderne så du kan nøjes med at handle hos os hvis du mangler noget til dine mindste.

2023: En ny begyndelse og masser af håb

Uden at kunne sige hvordan året kommer til at gå så håber vi på et spændende år hvor shoppen kan udvikle sig så vi efterhånden kan gå fuld tid ind i virksomheden. Tusind tak til alle som har fuldt os på vores rejse. Det var været helt fantastiske med den dejlige støtte.

Mere om os

Hvis du vil læse mere om os og vores historie har vi også en lille beskrivelse af hvordan det hele startede på vores side om Lillepip. Du kan også læse mere om alle os her på shoppen på siden om menneskene bag Lillepip.dk.

Cindie fra Lillepip.dk

De bedste hilsner
Cindie fra Lillepip.dk