Menneskene bag Lillepip.dk

Hvem vi er

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du handler hos Lillepip.dk!

Derfor tænkte vi, at det kunne være rart for dig at kunne sætte ansigt på os, så du ved hvem du handler med. På den måde kan det gøre det lettere for dig at føle dig tryg og sikker i din handel hos os

Her er hele vores team, så du kan se hvem der står bag Lillepip.dk. Vi håber at dette gør din oplevelse endnu bedre ♡

Her er vi - hele flokken ♡

Cindie Kogstad
Cindie Kogstad
Marca Kirstejn Haubo Kogstad
Marca Kogstad
Isabella Kirstejn Haubo Kogstad
Isabella Kogstad
Lucas Kogstad

Vi er rigtige mennesker bag det hele

Det er vigtigt at føle sig tryg og sikker, når man handler hos os. En måde at få dette på, er at kende de mennesker, der står bag virksomheden. At sætte ansigt på dem, gør det nemmere at føle sig forbundet og at vide, at der er ægte mennesker, der arbejder for at give en god oplevelse når man handler hos os.

Når man kender historien om Lillepip.dk, kan man også føle sig mere engageret i vores mission og værdier. Det kan også give en følelse af at være en del af en fællesskab.

Samtidig kan det også være med til at skabe tillid til os. Når man kan se hvem der står bag det hele, kan man føle sig mere sikker på, at de har ens bedste interesser i mente.

Endelig kan det også være med til at gøre det nemmere at kommunikere med os, når man kan sætte ansigt på de personer, man taler med. Det kan gøre det nemmere at få hjælp og støtte, når man har et ansigt at knytte det til.

Alt i alt kan det være meget gavnligt at høre mere om menneskene bag det hele, da det kan skabe en følelse af tryghed, engagement, tillid og nemmere kommunikation, når man handler her på Lillepip.dk.