jakker

Flotte jakker til børn

Skal du bruge en dejlig jakke til dit barn så er du landet det helt rigtige sted. Hos Lillepip.dk finder du et stort udvalg af jakker til børn i alle aldre. Find både almindelig jakker, sommerjakker, vinterjakker, termojakker, babyjakker, løbejakker, skijakker, overgangsjakker og alle andre børnejakker der passer til perfekt til årstiderne. Den rigtige jakke er en jakke der passer til årstidens vind og vejr. Om sommeren kan det være det skal være et let og løs sommerjakke der ikke er for varm og om vinteren skal det måske være en meget varm og tyk vinterjakke der kan hjælpe barnet med at holde varmen i det kolde vintervejr. Vi har et stort udvalg fra markedets bedste mærker der alle sammen kan hjælpe med at give dig lige præcis den helt rigtige jakke for jer og jeres barn.

Korte og lange jakker til børn

Uanset om du skal bruge korte eller lange jakker til børn så har vi et stort udvalg at vælge i mellem. Vi har masser af jakker der kan hjælpe med at holde børnene tørre og varme alt efter vind og vejr. Når du skal finde en ny jakke til den lille er det vigtigt at overveje hvilken type af jakke de passer bedst i forhold til den tid vi går ind i. Altså i foråret er det måske mere en overgangsjakke end en ny vinterjakker der er interessant. Og om efteråret er det måske ikke det bedste med en ny sommerjakke når det er kulden der står for døren. Uanset hvad det er for en type af jakke du er ude efter så har vi et stort udvalg fra de bedste mærker på markedet. Så her kan du være sikker på at finde en lækker og sæsonpræget jakke til dit barn som også passer til lige præcis jeres behov og stil.

Outdoor jakker til børn

Vi har masser af flotte outdoor jakker til børn i alle aldre. Med en rigtig god outdoor jakke får du en jakke der passer til udendørs brug. Det kan både være en jakke til institutionen eller til at være udenfor hvor der er specielle krav og ønsker til funktionalitet, kvalitet og holdbarhed. Måske skal jakke være vandtæt eller vandafvisende. Måske skal den have en aftagelig hætte der kan beskytte og varme hovedet og ørerne mod vejr og vind. Det kan være at åndbarheden skal være høj så huden kan få luft inde under jakkens varme ydre. Nogle skal måske bruge en jakke med vindstopper eller en god ribkant ved håndleddene og måske med hul til tommelfingeren så hånden nemt kan holde varmen. Uanset hvilken type at jakke du skal bruge har vi et stort udvalg du kan vælge i mellem i massevis af skønne farver til både drenge og piger.

Vinter jakker til børn

Når det bliver koldt i vejret hen omkring vintertiden kan det være nødvendigt med en god vinterjakke. Og når du skal finde nogle flotte vinter jakker til børn så har vi heldigvis et stort udvalg du kan vælge i mellem. Uanset om du skal finde en dejlige varm jakke til vintertiden til en pige eller en dreng så har vi massevis af skønne farver du kan vælge i mellem. En vinterjakke er varmere end en almindelig jakke og bruges som navnet også ligger op til om vinteren. Den er bedre isoleret og har en varmere kvalitet som gør at børnene bedre kan holde varmen i jakken. En sommerjakke er som regel bare en tynd stof jakke imens almindelig jakker er lidt kraftigere i det. Men en vinterjakke er godt isoleret og har måske en hætte på som kan hjælpe barnet med at holde bedre på varmen. Hold øje med hele vores store udvalg af jakker her på siden og find din favorit i blandt vores sortiment lige her.

Jakker til børn udsalg

Et godt tilbud skal man aldrig gå af vejen for og skal du bruge en ny jakke til dit barn kan det være en god idé at se vores dejlige udvalg af jakker til børn på udsalg. Her har vi alle de bedste tilbud på jakker til børn i aldre aldre, størrelser og i en masse forskellige farver til både små og store drenge og piger. Så når du er på jagt efter en ny jakke til dig barn kan du med fordel se vores store sortiment igennem fra mange super lækre mærker som Mikk-Line, Molo, En Fant, The New, Minymo, CeLaVi og Soft Gallery. Find jakker til enhver fra helt små børn til store børn i str. 56,  str. 62, str. 68, str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104, str. 110, str. 116, str. 122, str. 128, str. 134, str. 140, str. 146 og str. 152. Derfor kan du finde jakker til børn på 1 år, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år, 8 år, 9 år, 10 år, 11 år, 12 år og 13 år. Derfor kan du med fordel kigge vores store udvalg af jakker til børn på udsalg igennem.