handsker-luffer

Handsker og luffer til børn og baby

Her hos Lillepip.dk har vi mange forskellige handsker og luffer at vælge i mellem til både babyer og børn. Find dejlig varme handsker, vanter og luffer til børn i alle aldre. Du kan både finde handsker, vanter og luffer der kan bruges i overgangsvejret og til det kolde vintervejr. Vi har handsker i både bomuld og uld så du kan finde de luffer der passer bedst til jeres behov. Du kan også finde PU luffer som kan holde fingrene på dit barn tørre. De passer perfekt til det flotte regntøj som børnene har på i de våde måneder. Find handsker mærker som f.eks. CeLaViMikk-Line og Molo. Med de dejlige handsker kan dit barn holde fingrene varme i de kolde vintermåneder. Mangler du handsker, vanter eller luffer så se vores dejlige udvalg her på siden og find lige præcis det du mangler her hos os.

Varme handsker og vanter til børn

Når børnene skal holde varmen og humøret højt så er det vigtigt med gode, dejlige, bløde og varme handsker og vanter der passer til det overtøj som børnene har på. For at børnene kan holde varmen når de er udenfor at lege når det er efterår, vinter eller forår er det super vigtigt at fingrene ikke bliver kolde. Hænderne skal holdes varme og her er et par gode handsker eller vanter simpelthen et must! Når du leder efter handsker eller vanter til de helt små børn er det vigtigt at kigge efter vanter med snor, god elastik samt en god lukning så den kolde luft ikke kommer ind til hænderne. Når det er handsker til de lidt større børn er det vigtigt at kigge efter at de er slidstærke, gode at bevæge sig i, vandtætte og ikke mindst er varme så fingrene ikke bliver kolde.

Vandtætte luffer som holder fingrene tørre

Her hos Lillepip.dk finder du et stort udvalg af vandtætte luffer der kan hjælpe med at holde fingrene tørre og varme. I vores store udvalg finder du blandt andet de meget populære og vandtætte luffer fra det danske mærke CeLaVi. Hvis du er på udkig efter de lækre vandtætte luffer kan de være du også skal se det flotte regntøj til børn vi har i vores udvalg. Du kan få både luffer og regntøj der passer sammen i farve, model og størrelse. På samme måde kan du også med fordel se vores store udvalg af gummistøvler til børn i alle aldre. Match gummerstøvlerne, regntøj og lufferne til dit barn præcis som du har lyst. Der findes et utal af varianter, modeller, farver og størrelser at vælge i mellem til både drenge og piger.

CeLaVi luffer til drenge og piger

Vi har et stort udvalg af de populære og super lækre CeLaVi luffer til børn i alle aldre. Skal du bruge et par af de lækre luffer fra CeLaVi så kan du vælge i mellem mange forskellige flotte farver til både drenge og piger. Sammensæt lufferne med et ensfarvet regntøj eller termotøj og match lufferne med den samme farve eller en der passer godt til. CeLaVi lufferne er super gode til at holde fingrene varme og de fås i mange forskellige varianter og farvekombinationer så du kan finde et par der passer perfekt til dig og dit barn. Luffer er uundværlige når det kolde vejr banker på døren og er super gode til specielt de helt små børn. Når børnene bliver lidt større skifter man som regel på et tidspunkt til fingrehandsker som giver lidt bedre bevægelighed for fingrene. Men nogle fortrækker stadig luffer selv som store børn og for den sags skyld voksne.

Vinterluffer og vinterhandsker til at holde fingrene varme

Skal dit barn holde fingrene og hænderne varme når det bliver koldt til efteråret og vinteren så er et par lækre vinterluffer eller vinterhandsker helt perfekte. Med et par dejlig varme vinterluffer eller vinterhandsker sikre du at både hænder og fingre holdes ekstra varme i forhold til et par almindelig luffer eller handsker. Vinterluffer og vinterhandsker er foeret med for eksempel fleece foer som gør dem ekstra varme og perfekt til koldt vintervejr. De er for eksempel super gode til når der er sne og frost udenfor. Så giver forede luffer og handsker noget ekstra varme så børnene kan holde varmen i fingrene. Du kan både få vinterhandsker og luffer i en lækker PU kvalitet eller andre vandtætte materialer som kan hilde fingrene både tørre og varme. Vælg i mellem mange forskellige modeller, farver og mærker og find præcis de luffer og handsker som passer bedste til jer her i vores udvalg.

Luffer med foer og PU handsker

Uanset om du skal bruge nogle lækre luffer eller handsker med foer eller om det skal være en lækker PU kvalitet så har vi et stort udvalg du kan vælge i mellem. Vi har et stort udvalg fra mange forskellige lækre mærker som CeLaVi og Mikk-Line. Her er der altid et godt og bredt basis udvalg og så er det blandet hvad vi har fra vores andre lækre leverandør. Vi udvider løbende vores sortiment så der kommer hele tiden både nye mærker og modeller og styles til både drenge og piger. Find massevis af forskellige lækre farver som kan tilpasses til det overtøj som barnet skal have på. Er du iøvrigt ude efter noget flot overtøj til dit barn så se vores store udvalg af overtøj til børn igennem. Vi har også både regntøj og termotøj i massevis så hold øje med vores udvalg hvis du skal have noget flot overtøj der kan matche dine nye luffer eller PU handsker.