handsker-luffer

Handsker og lutter til børn og baby

Her hos Lillepip.dk har vi mange forskellige handsker og luffer at vælge i mellem til både babyer og børn. Find dejlig varme handsker, vanter og luffer til børn i alle aldre. Du kan både finde handsker, vanter og luffer der kan bruges i overgangsvejret og til det kolde vintervejr. Vi har handsker i både bomuld og uld så du kan finde de luffer der passer bedst til jeres behov. Du kan også finde PU luffer som kan holde fingrene på dit barn tørre. De passer perfekt til det flotte regntøj som børnene har på i de våde måneder. Find handsker mærker som f.eks. CeLaVi og Mikk-Line. Med de dejlige handsker kan dit barn holde fingrene varme i de kolde vintermåneder. Mangler du handsker, vanter eller luffer så se vores dejlige udvalg her på siden og find lige præcis det du mangler her hos os.

Varme handsker og vanter til børn

Når børnene skal holde varmen og humøret højt så er det vigtigt med gode, dejlige, bløde og varme handsker og vanter der passer til det overtøj som børnene har på. For at børnene kan holde varmen når de er udenfor at lege når det er efterår, vinter eller forår er det super vigtigt at fingrene ikke bliver kolde. Hænderne skal holdes varme og her er et par gode handsker eller vanter simpelthen et must! Når du leder efter handsker eller vanter til de helt små børn er det vigtigt at kigge efter vanter med snor, god elastik samt en god lukning så den kolde luft ikke kommer ind til hænderne. Når det er handsker til de lidt større børn er det vigtigt at kigge efter at de er slidstærke, gode at bevæge sig i, vandtætte og ikke mindst er varme så fingrene ikke bliver kolde.

Vandtætte luffer som holder fingrene tørre

Her hos Lillepip.dk finder du et stort udvalg af vandtætte luffer der kan hjælpe med at holde fingrene tørre og varme. I vores store udvalg finder du blandt andet de meget populære og vandtætte luffer fra det danske mærke CeLaVi. Hvis du er på udkig efter de lækre vandtætte luffer kan de være du også skal se det flotte regntøj til børn vi har i vores udvalg. Du kan få både luffer og regntøj der passer sammen i farve, model og størrelse. På samme måde kan du også med fordel se vores store udvalg af gummistøvler til børn i alle aldre. Match gummerstøvlerne, regntøj og lufferne til dit barn præcis som du har lyst. Der findes et utal af varianter, modeller, farver og størrelser at vælge i mellem til både drenge og piger.