handklaeder

Badeslag og håndklæder til børn og baby

Hos Lillepip.dk finder du et bredt udvalg af badehåndklæder, badeslag og håndklæder til både børn og baby. En helt uundværlig ting når du har børn er baby håndklæder eller badeslag. For det almindelige håndklæde bliver alt for stort og besværligt til din baby så den rigtige størrelse er essentiel. Vi har samlet et udvalg af super flotte og 100% økologisk børnehåndklæder fra f.eks. Müsli og Filibabba. Så er du sikret at det kun er de bedste materialer der bliver brugt til at tørre dit barn eller børn. Håndklæderne har af den blødeste kvalitet samtidig med at de har en super god tørreevne. Det gør håndklæderne både kan være praktiske samtidig med at de giver en god oplevelse for barnet når det har været i bad. Og når børnene er glade er vi som regel alle glade.

Børnehåndklæder af lækker kvalitet

Find børnehåndklæder i alle størrelser til både store som små børn. Skal du have et håndklæde til børn i en lækker kvalitet kan du vælge i mellem vores store udvalg. Vi har både badehåndklæder, badeslag og almindelige håndklæder i alle mulige farver til både drenge og piger. Det er vigtigt når man har små børn at man vælger en gode kvalitet i håndklædet til barnet så det kun er de allerblødeste materialer barnet udsættes for. Børns hud er mere fin og sart en voksnes så derfor skal de også behandles derefter.

Bredt udvalg af håndklæder

Hos Lillepip.dk har vi samlet et bredt udvalg af håndklæder til børn. Du finder blandt andet håndklæder fra mærker som Filibabba og Müsli og der kommer hele tiden nye mærker, styles og farver til. Vi udvider nemlig løbende sortimentet på shoppen så du kan vælge de absolut bedste håndklæder og badeslag til dit barn eller dine børn. Du finder altid de nyeste håndklæder og badeslag her på siden eller under nyheder. Du kan også være heldig at finde et badehåndklæde, håndklæde eller badeslag på tilbud på vores udsalg. Her finder du vores bedste tilbud og kan gøre en god handel. Det er forskelligt hvad der er på tilbud og udvalget varierer fra dag til dag.

Godt badeslag til din baby

Et godt badeslag er ideel til baby'er efter et bad hvor de kan blive svøbt dejligt ind i badeslaget. Et badeslag varmer og tørrer nemlig baby'en samtidig med at det giver tryghed og genkendelighed. Der er tit en hætte på et badeslag så barnet kan holde hovedet varmt imens håret bliver tørret. Der findes mange forskellige badeslag i alle mulige farver, mønstre, størrelser og prints. De er nemme at vaske i vaskemaskinen og de er bløde og gode ved barnets hud. Og så er et badeslag også langt mindre end et almindelige badehåndklæde og vil derfor passe meget bedre til en børnestørrelse. Et badeslag er det rigtige håndklæde til børn og baby'er.