flyverdragter

Flyverdragter til børn

Hos Lillepip.dk har vi et stort udvalg af overtøj som f.eks. flyverdragter til både store og små børn. Du finder mange forskellige farver til drenge og piger og vores sortiment består kun af de bedste mærker som f.eks. En Fant, CeLaVi, Mikk-Line og Molo. Se de mange forskellige styles lige her og shop online når du har tid og lyst. Vi masser af flyverdragter at vælge i mellem så der er helt sikkert også en flyverdragt der passer og matcher dit barn her. Vi udvider løbende vores sortiment så der kommer hele tiden nye flyverdragter fra forskellige mærker og kollektioner til. Skal du bruge andre produkter af overtøj kan du også finde det her på Lillepip.dk. Er du ude efter lækre flyverdragter til børn er du landet det helt rigtige sted. Her på siden finder du altid hele vores store sortiment af flyverdragter til børn. Det er vigtigt at vores børn kan holde varmen om vinteren når du er ude og lege. Og det er præcis det de kan når de får en flyverdragt på. Den er allerbedst når der er virkelig koldt udenfor altså i det kolde vintervejr. Er det mere overtøj til overgangsperioden du er ude efter kan du med fordel kigge efter et godt sæt termotøj.

Find de smarteste flyverdragter

Skal du bruge en flyverdragt til dit barn så kan du med fordel kigge på vores store udvalg af flyverdragter til børn her. En flyverdragt er det perfekte overtøj til den kolde vintertid hvor en vinterjakke eller et praktisk termosæt ikke er nok. Det vigtigste når du kigger efter en flyverdragt til dit barn eller børn er at du finder den flyverdragt der passer bedst til dit barn. Der er nemlig mange forskellige typer af flyverdragter. Nogle er meget slidstærke, nogle er mere vand og vind afvisende end andre og så nogle er bare rigtige varme. Her handler det om at finde den flyverdragt der passer bedst til dit barn og klæde barnet på efter barnet behov. Og så betyder farve, stil og design sikkert også en hel masser sammen med prisen. Vi har prøvet at samle et stort og bredt udvalg så der netop er en flyverdragt der passer alle børn uanset behov og køn. Find alle vores flyverdragterne her på siden og filtrere i udvalgt i toppen af siden. Så kan du f.eks. få vist flyverdragterne efter størrelse, farve eller mærke. Brug så sorterings muligheden i højre top på siden og få vist flyverdragterne efter f.eks. pris eller dato. Det er nemt og hurtigt at skabe sig et godt overblik på den måde.

Flyverdragter på tilbud og udsalg

Vi har masser af flyverdragter til børn i alle størrelser fra lille til stor. Du finder som regel altid vores flyverdragter i størrelserne 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110 og 116. Og vi udvider løbende vores sortiment så der kan være en god flyverdragt til alle uanset størrelse og alder. Se de nyeste nye flyverdragter her på siden eller under vores kategori af kategori af nyheder. Så kan dit barn blive klædt på med den nyeste stil, design, print fra sæsonens flotteste kollektioner. Eller kig under vores udsalg og find et godt tilbud på en flyverdragt. Så kan du også finde en god pris og få en billig flyverdragt til dit barn eller dine børn. Uanset hvad du er på udkig efter så er der helt sikkert også en flot flyverdragt i vores sortiment til dit barn anset om det er en dreng eller pige. Er du efter et godt tilbud på din flyverdragt kan du se vores udvalg af flyverdragter til børn på udsalg. Vi har også mange andre gode tilbud på massevis af skønne produkter. Så husk at holde øje med vores udvalg hele tiden. Og husk også at kigge på vores store kategori med udsalg på masser af dejlige og skønne produkter fra vores fantastiske mærker.

Billige flyverdragter og overtøj til vinteren

Vi har alt i overtøj til vinterperioden så du finder både flyverdragter, vinterjakker, termotøj, softshell heldragterregntøj og regnsæthuer og pandebånd, vanter samt alt i sko, gummistøvler og vinterstøvler her på Lillepip.dk. Vi hjælper dig gerne med at finde det overtøj eller den flyverdragt der passer bedst til dit barn så kontakt os endelig hvis du har spørgsmål. Det er vigtigt at de vores børn kan holde varmen når de er ude og lege om vinteren. Derfor er det helt essentielt at de får det rigtige overtøj i form af termotøj når det er små koldt, regntøj når det er vådt, flyverdragt eller vinterjakke og vinterbukser når det er blevet rigtigt vinter koldt. Vi har fra tid til anden tilbud og billige priser på overtøj som f.eks. flyverdragter. Det er ofte uden for sæson eller når vi kører kampagne på overtøj. Vi har også udsalg et par gang om året og her har du virkelig mulighed for at finde et godt tilbud på flyverdragterne og overtøjet til vinteren. Se hele vores udvalg at flyverdragter til børn her på siden.

Ude efter en Mikk-Line, En Fant, Minymo, CeLaVi, Molo flyverdragt

Er du ude efter en lækker flyverdragt fra et af de danske mærker som for eksempel En Fant, Minymo, Mikk-Line CeLaVi eller Molo så har vi et stort udvalg af flyverdragter fra disse mærker. Det er en vigtig tid når man er på udkig efter en flyverdragt. Så er vejret blevet så koldt at det er vigtigt at vores dejlige små børn ikke kommer til at fryse. Og til det formål er en flyverdragt det helt rigtige. Se for eksempel vores super lækre flyverdragter fra Mikk-Line her eller de populære En Fant flyverdragter til alt slags vejr. Du kan også finder flyverdragter fra skønne mærker som Molo og Soft Gallery. Hvis det stadig er overgangsvejr er det bedre med et sæt termotøj, regntøj enten med eller uden fleece. Men når det virkelig bliver koldt er flyverdragten perfekt. Vi har et stort udvalg af flyverdragter fra masser af fantastiske danske mærker. De flotte Mole flyverdragter er af højeste kvalitet og her er designet i hovedsædet. En Fant flyverdragterne spænder fra helt basis til en lækker og høj kvalitet i massevis af farver og designs. Minymo flyverdragterne er smarte og moderigtige i mens CeLaVi flyverdragterne er rigtig populære. Hvilke børn har efterhånden ikke været i en CeLaVi flyverdragt.

Hvilken flyverdragt skal jeg vælge til mit barn?

Når det bliver vinter og koldt udenfor og ungerne stadig skal ud og lege i institutionen eller derhjemme er det vigtigste at de kan holde varmen. Og dertil er en flyverdragt perfekt. Men hvad er fordelene egentlig ved en flyverdragt? En flyverdragt er væsentlig varmere end termotøjet og ofte også mere vandafvisende eller vandtæt. Her skal du kigge efter vandsøjletrykket. Et vandsøjletryk på omkring 4000 er normalt nok til at holde vandet ude. Men også sygningerne har meget at sige ift. hvor vandafvisende og tæt flyverdragten er. Her er de tappede flyverdragter bedre fordi selv sygningen er mere tæt. Dog er det stadig regntøjet der er mest effektivt hvis det er rigtig regnvejr. Du kan både finde flyverdragter i polyester og i nylon og begge dele er både hurtigtørrende og svedtransporterende. Så den store forskel her ligger i slidstyrken og prisen. Nylonen er oftest den dyreste og mest slidstærke imens polyesteren er lidt billigere, men heller ikke holder lige så godt. Og så skal du vælge en flyverdragt hvor barnet kan vokse lidt i. Ellers kan det blive en lang sæson hvis barnet slet ikke kan vokse.

Den rigtige flyverdragt til dit barn

Vi hjælper hjertens gerne med at finde den rigtige flyverdragt til dig og dit barn. Har du spørgsmål til flyverdragterne eller noget af det andet lækre overtøj, besvarer vi hjertens gerne dine spørgsmål på info@lillepip.dk på tlf. 60 15 73 03. Vi har også en kontaktformular på vores kontaktside som du er velkommen til at bruge. Og husk at du kan tjekke vores størrelsesguide igennem hvis du er i tvivl om hvilken størrelse der passer bedst til dit barn. Hvis du er ude efter et specifikt produkt, som vi ikke har på shoppen, ser vi gerne om vi kan bestille varen hjem til dig. Bare kontakt os så ser vi på mulighederne. Og er du stadig i tvivl om hvilken flyverdragt du skal vælge så har jeg lavet et blog indlæg som guider dig så du kan finde den bedste flyverdragt til dit barn eller dine børn.

Hos Lillepip.dk hjælper vi dig hjertens gerne

Hos Lillepip.dk er vi dedikerede til at hjælpe dig med alt, hvad du har brug for, når det kommer til børns flyverdragter. Vi har et stort udvalg af kvalitets flyverdragter, og vores erfarne personale står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte flyverdragt til dit barn. Vi forstår, at det kan være svært at finde den rette flyverdragt, og derfor er vi altid klar til at svare på dine spørgsmål og give dig råd og vejledning. Du kan kontakte os enten ved at sende en email på info@lillepip.dk eller ved at ringe til os på 60 15 73 03. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte flyverdragt til dit barn.

Hvis du er på udkig efter et specifikt produkt, som ikke er tilgængeligt på vores webshop, kan du også kontakte os. Vi vil gerne undersøge mulighederne for at bestille varen specielt hjem til dig, så du kan få det, du har brug for. Vi ønsker at gøre din shoppingoplevelse så nem og behagelig som muligt, og vi er her for at hjælpe dig med at finde den perfekte flyverdragt til dit barn.