vinterjakker

Vinterjakker til drenge og piger

Når det begynder at blive koldt hen på efteråret begynder det at blive vigtigere og vigtigere med den rigtige type af jakke. Om sommeren er en sommerjakke oftes nok og når det blive lidt køligere kan det være godt med en overgangsjakke. Men når det bliver rigtig koldt og vådt er det bedre med en rigtig vinterjakke der kan holde den lille tør og varm. Hos Lillepip.dk finder du masser af vinterjakker til børn i alle mulige forskellige typer, varianter og designs. Vælg i mellem mange forskellige farver og modeller til både drenge og piger. Skal dit barn eller baby holde varmen i vinterkulden er en vinterjakke uundværlig. Med den kan barnet holde regn, vind og kulde på afstand. Se vores vinterjakker fra mærker som for eksempel Molo, Mikk-Line, Soft Gallery, Minymo, CeLaVi og En Fant.

Vinterjakke til børn i alle aldre

Du kan finde vinterjakker til børn i alverdens modeller, designs og farver som kan have forskellige gode funktioner og detaljer. Hvilken vinterjakke der er den rigtige for jer kommer helt an på behov samt smag og behag. Nogle vinterjakker er vandafvisende og derfor rigtig god til vådt vejr, andre er ekstra godt foret så de er gode til at holde varmen i. Der er også dem som er særligt vindtætte og nogle er mere åndbare end andre. Du kan se på vinterjakkens tekniske egenskaber for at se hvilke specifikationer jakken er produceret i. Men hvad der er vigtigst for netop dig og dit barn eller dine børn er op til jer. Har du spørgsmål til vores udvalg af vinterjakker eller til en specifik vinterjakke er du velkommen til at kontakte os.

Vinterjakker fra kendte mærker

Hos Lillepip.dk finder du masser af forskellige modeller af vinterjakker fra mange forskellige mærker som for eksempel En Fant. Du finder vinterjakker i mange forskellige farver og typer. Noget med spræl og spændende farvevalg og andre som er helt ensfarvet og neutrale. Nogle er tykke og andre tynde imens nogle har huer, store lommer og diverse knapper. Uanset hvad I er på udkig efter og hvad der er det rigtige for jer har vi helt sikkert også en vinterjakke der passer til jeres barn eller børn. Vi har et stort udvalg af vinterjakker til både drenge og piger i alderen 0-12 år og typisk i størrelserne 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146 og 152. Husk iøvrigt også at du også finder masser af lækkert vindtæt og vandafvisende termotøj, vandtæt regntøj og regnsæt, varme flyverdragter og sko og støvler som almindelige gummistøvler og termogummistøvler her hos os. Alle dele kan hjælpe jeres barn eller børn med at holde sig tør og varm i de kolde og fugtige vintermåneder.