udsalg

Udsalg af børnetøj, sko, interiør og legetøj

På vores udsalg her hos Lillepip finder du masser af lækkere produkter på tilbud og til billige penge. Det er varer, som vi kun har få eller en enkelt tilbage af. Dem sætter vi ned i pris, så du får varen med god rabat. Hold derfor altid øje med vores side med udsalg, da der hele tiden kommer nyt, billigt tøj, sko, interiør og legetøjs produkter. Men tøv ikke med at købe nu. Du skal nemlig være hurtig for at få fingrene i de billige og nedsatte udsalgsvarer, for der er ofte kun én enkelt tilbage - så skynd dig at shoppe løs, for varen kan hurtigt blive købt af en anden. Hvem vil ikke gerne have fat i de lækre og super billige børneprodukter? Du kan altid finde vores udsalg online på Lillepip.dk. Vi har både masser af lækkert babytøj og børnetøj på tilbud fra mærker som Soft Gallery, Molo, THE NEW og Mikk-Line. Som dejlige sko og støvler fra skønne mærker som Bundgaard, BisgaardPom Pom, Angulus og En Fant. Og skal du bruge noget lækkert legetøj eller interiør og ting som sutter og stofbleer så tjek vores udsalg fra Pippi, CeLaVi, Bibs og Filibabba.

Find gode tilbud og køb billigt ind hos Lillepip.dk

Når vi siger udsalg, mener vi udsalg! Der er mange penge at spare, når du besøger vores udsalg. Vi har nemlig samlet nogle af de bedste produkter til de bedste priser. Her kan du helt sikkert finde nogle super tilbud og nogle gode priser. Kig rundt på vores udsalgs side og se, om ikke også du kan score et godt tilbud i vores store udvalg af tøj, sko, interiør og legetøj til børn. Du kan i hvert fald ikke bruge prisen som undskyldning når du finde de gode produkter på tilbud. Se selv om ikke du kan finde nogle gode besparelser på vores mærkevarer her på siden. Husk vi har mærker som Bisgaard, Pippi, Fillibabba, Müsli, Small Rags, Minymo, Tikiri, CeLaVi, En Fant, MP Denmark, PlanToys, Nordic Label og Fixoni. Det kan være du kan finde nogle af de gode tilbud på det mærke du er ude efter.

Benyt udsalget på babytøj, børnetøj og sko

Skal du have fingrene i et godt tilbud på babytøj, børnetøj eller sko så kig vores udsalgsside her igennem. Det er forskelligt hvilke mærker og brands der er udsalg på og hvornår. Det afhænger af perioden på året og hvilket mærke der er tale om. Men du kan være sikker på at hvis du er på udkig efter et godt tilbud så er du landet det rigtige sted. Der er altid nogle størrelser i en kollektion som nedsættes og kommer på tilbud her på vores udsalg. Det kan være du er heldig og kan finde et godt tilbud på præcis den størrelse du er ude efter. Det er da et forsøg værd.

Størrelserne varierer meget men du kan som regel finde børnetøj i størrelsen: 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128 og 134 samt sko i størrelsen: 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 og 35.

Tilbud på overtøj til børn og baby

Her hos os finder du et stort udvalg af overtøj til børn på tilbud. Uanset om du leder efter varmt termotøj, praktisk vinterjakker, funklende flyverdragter, bløde fleece og overgangs jakker, de populære køredragter eller regntøj til børn, så har vi det, du leder efter. Vores overtøj fås i mange farverige designs, som fx rød, grøn, brun, sort, lilla, orange og grå, og vi har størrelser til børn i alderen 0 år, 1 år, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år, 8 år, 9 år, 10 år, 11 år, 12 år og op til 13 år samt i str. 56, str. 62, str. 68, str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104, str. 110, str. 116, str. 122, str. 128, str. 134, str. 140 til str. 146. Du kan også finde overtøj til børn på tilbud fra nogle af de bedste brands, såsom Soft Gallery, Molo, En Fant, Minymo, CeLaVi, Mikk-Line og mange flere. Sørg for at besøge vores udsalgskategori for at gøre et kup på overtøj til dit barn!

Masser af børnesko på udsalg

På Lillepip.dk finder du et stort udvalg af børnesko til skarpe priser. Vi har et bredt sortiment af sko til børn, så som sneakers, sandaler, hjemmesko, støvler og gummistøvler, alle tilgængelige i størrelser fra 16 til 39. Her kan du finde billige sko fra populære mærker, såsom Angulus, Bisgaard, Bundgaard, Pom Pom og mange flere. Ud over et stort udvalg af sko, har vi også en udsalgskategori, hvor du kan finde skarpt nedsatte produkter til børn, inklusiv strømper i en lang række farver, print og detaljer. Vi stræber efter at gøre din shoppingoplevelse så nem og behagelig som mulig, og vi tilbyder altid gratis levering ved køb over kr. 399,-. Søger du et sted, hvor du kan finde lækre og billige sko til børn, samt strømper i høj kvalitet? Så besøg Lillepip.dk i dag!

Rabatter og billige priser på alt til børn

På vores udsalg finder du masser af billige varer hvor prisen er presset helt i bund. Når der er gode rabatter på produkterne kan du spare mange penge på dine indkøb til de små størrelser. Vi har et stort udvalg af lækre produkter til børn i alle aldre og er sikre på du også kan finde noget til dit barn i vores store udvalg. De billigere priser gør selvfølgelig produkterne rigtig attraktive så derfor ryger produkterne som regel rigtig hurtig. Derfor skal du være hurtig når du finder et produkt på tilbud her på vores udsalg. Det går nemlig stærkt og der er tit udsolgt rigtig hurtigt. Det er meget forskelligt hvorfor produkterne er på tilbud. Vi har vores normale udsalg et par gange om året omkring sommeren og vinteren. Her finder du de bedste tilbud og du spare tit fra 20 og helt op til 70% på produkterne her. Men der er også både mid season sale og black friday, cyper monday og kampagner i løbet af året hvor prisen får et hak.

Din online webshop med billigt børnetøj og gratis levering

Lillepip.dk er en online butik, der specialiserer sig i salg af billigt børnetøj af høj kvalitet. Vi ved, hvor vigtigt det er at finde det rigtige tøj til dit barn, og vi stræber efter at gøre shoppingoplevelsen så nem og overskuelig som mulig. Derfor har vi samlet et stort udvalg af tøj til børn, der passer til enhver smag og stil. Vores sortiment dækker alle årstider og aldersgrupper, så du kan finde det tøj, du har brug for, uanset hvor gammelt dit barn er. Men det er ikke kun et stort udvalg, vi tilbyder. Vi ved, hvor vigtigt det er at have gratis fragt, når man køber tøj til sit barn, og derfor giver vi gratis levering, når du køber for over kr. 399,-. Vi ønsker at gøre din shoppingoplevelse så nem som mulig, og vi tror på, at gratis fragt er en stor del af den oplevelse. Så hvis du er på udkig efter billigt børnetøj af høj kvalitet, er Lillepip.dk det perfekte sted for dig. Gør brug af vores gratis fragt og find det tøj, du har brug for til dit barn lige her.