traelegetoj

Trælegetøj til børn

For nogen lyder det måske lidt gammeldags med trælegetøj, men det er absolut stadig et mega populært legetøj. Det er simpelthen på grund af den gode kvalitet der ofte kan holde i mange år frem for plastiklegetøj som tit går hurtigt i stykker. Derudover er der i dag mange der går op i at plastikken fra plastiklegetøjet jo ikke er særlig sundt eller miljøvenligt på nogen måde. Hvorimod at trælegetøj jo er en naturprodukt og alt vores trælegetøj er certificeret så det er helt sikkert at putte i munden og så det er produceret under miljørigtige forhold. Det gør at det er et produkt der både giver god samvittighed samt et produkt der typisk holder i så mange år at det ligefrem kan gå i arv til enten den nærmeste i familien eller til næste generation som helt sikkert også vil være vild med noget lækkert og sikkert trælegetøj.

Baby trælegetøj i bæredygtig kvalitet

Vi har masser af lækkert baby trælegetøj i bæredygtig og miljøvenlig kvalitet. Se for eksempel det lækre trælegetøj fra Plantoys som er lavet i certificeret miljøvenlig naturtræ som betyder at der bliver plantet den samme mængde træ igen som der bliver brugt til legetøjet samt at det bliver både produceret og behandlet på en bæredygtig og miljøvenlig måde. Derudover så er det generelt bæredygtigt at vælge trælegetøj i stedet for plastiklegetøj da trælegetøjet er produceret af naturmaterialer der gør at de ikke belaster eller forurener naturen i hverken produktionen eller afskaffelsen. Derfor er det kun en fordel at vælge at købe trælegetøj når man vælger at legetøj til sine børn. Trælegetøjets holdbarhed er endnu en faktor der gør at det er mere miljøvenligt at vælge trælegetøj fremfor kunstigt fremstillet legetøj som for eksempel plastiklegetøj.

Trælegetøj til din baby

Uanset om det er en helt lille baby eller om det er lidt større børn du har så er trælegetøj som regel en sikker vinder. Trælegetøj til din baby kan nemlig holde meget bedre end plastik legetøj typisk kan og det er godt når det kommer i hænderne på de små størrelser der endnu ikke kan styre alle bevægelserne selv. Hvis ikke lige du kan finde noget trælegetøj der passer til din baby kan du også kigge på vores skønne kategori med babylegetøj. Du kan vælge mange forskellige spændende ting til din baby når du vælger trælegetøj og du kan altid være tryg ved vores udvalg af trælegetøj hvor der ikke er brugt nogen form for sundhedsskadelige stoffer i produktionen af dem. Derfor kan barnet trygt og sikkert kommer dem i munden og bide i dem uden at tage skade. Det er endnu en god grund til at vælge et stykke trælegetøj til din baby.

Trælegetøj til børn fra 1 år og op

Der findes trælegetøj til børn i alle aldre og meget af trælegetøjet er alders bestemt så det passer bedst til børn i bestemte aldersgrupper. I dag er det meste trælegetøj produceret uden sundhedsskadelige stoffer sådan at du kan være sikker på det er noget børnene kan lege med uden at de tager skade. Og vælger du aldersbestemt trælegetøj kan du få noget der passer til børn helt ned fra de er helt små babyer og helt op til store børn der kan lege på værelset selv. Og så er trælegetøj noget af det mest holdbare legetøj så derfor er det også en god gaveidé hvis du skal give en fødselsdagsgave eller julegave eller lignende. Af andre gode gaveidéer kan vi anbefale at kigge vores store udvalg af bamse og tøjdyr. Her kan du helt sikkert finde en god gaveidé til børn i alderen fra 1 år og op.

Trælegetøj til drenge og piger

Det gør ingen forskel om du er ude efter trælegetøj til drenge eller piger. Vi har et stort udvalg du kan vælge i mellem til begge køn. Der er både legetøj som biler, klodser og spil som drenge typisk godt kan lide og der er også lækkert legetøj som mad og køkkenting, vendespil og rangler som piger typisk godt kan lide. Kunne du ikke lige finde noget her i mellem vores dejlige trælegetøj kan det være du kan finde noget under vores overordnede kategori med alt alle vores produkter til legetid hvor du for eksempel kan finde produkter som bidedyr og bideringe og mange andre gode ting. Vi har masser af gode og dejlige ting til både piger og drenge i alle aldre og er det en gave du er ude efter kan vi anbefale at du kigger vores store udvalg af gaver til drengen og gaver til pigen igennem. Her er masser af spændende ting at vælge i mellem så du er sikker på det passer til barnets køn.