toj-til-piger

Børnetøj og babytøj til piger

Er du ude efter børnetøj eller babytøj til piger er du havnet det helt rigtige sted. Vi har masser af tøj til piger og børn i alderen 0-6 år i alverdens farver, styles og designs. Vi har tøjet i størrelserne fra 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110 til 116 og der kommer løbende nye størrelser til som vi udvider sortimentet. Piger skal have tøj der kan holde til lidt af hvert da pigetøj tit bliver udsat for en fysisk og meget aktiv hverdag. Samtidig er der mange farver som egner sig bedste som pigefarver. For eksempel er det tit farver som rød, pink, rosa, grå, gul, brun, hvid, cream, lilla og helt generelt de lyse farver som pigerne bedst kan lide. Derfor er der selvfølgelig stadig nogle farvetendenser der går udover de nævnte, men de holder som regel altid til en pige.

Tøj og sko til piger

Udover tøj har vi også sko til piger i alderen 0-8 år. Vi har mange forskellige farver, modeller og størrelser fra 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 og 33. Find alt hvad der skal til af tøj til piger her på siden og få din pige til at ligne en model med alle de lækre styles og sæt du kan vælge i mellem. Og husk skoene som du kan finde under Sko kategorien her.

Trendy pigetøj til børn

Her finder du vores udvalg af pigetøj til drenge i alderen 0-6 år. Vi har masser af tøj til piger som passer til enhver lejlighed uanset om det er hverdag, fest eller andre fine arrangementer. Måske det skal være noget smart, moderne og trendy pigetøj til et fint arrangement eller til fødselsdag eller fest med en casual og neutral stil. Eller måske skal det være til en fest hvor piger skal styles helt op og gerne skille sig ud. Det kan være de skal være aktive og pigetøjet skal være til at bevæge sig i. Eller måske er det barnedåb eller bryllup hvor stilen skal sidde lige i skabet. Uanset hvad så har vi samlet vores udvalg af trendy pigetøj i denne kategori og her kan du finde alt det som har pige farve og passer til piger i alle størrelser.

Babytøj til pigebørn

Vi har et stort udvalg af lækker babytøj og pigetøj til børn i masser af forskellige design, prints og styles. Find tøj til piger fra de nyeste kollektioner under vores nyheder eller kig vores udsalg igennem for gode tilbud på vores flotte pigetøj. Skal du bruge et lækkert sæt til din pige kan du nemt finde tøjet i denne kategori. Vores sortiment har alt i tøj fra baby til pigealderen inden puberteten. Sammensæt jeres egen stil eller find hele sæt som passer perfekt sammen. Køb det her på webshoppen i dag så afsender vi senest den næste hverdag. Det er hurtigt og nemt.