tikiri-bidedyr

Tikiri bidedyr til baby og børn

Find de fantastiske bidedyr fra Tikiri her hos Lillepip.dk. De populære Tikiri bidedyr er hurtigt blevet et hit i blandt de små størrelser verden over. Tikiri mærket stammer fra Sri Lanka og fokuserer på at producere legetøj til børn i miljøvenlige, naturlige og meget holdbare materialer. Derfor er bidedyrene fra Tikiri for eksempel produceret i naturgummi fra gummitræer. Det betyder de er 100% fri for skadelige stoffer for barnet. De er derfor ideelle som bidedyr til en baby der vil elske at tage dyrerne i munden. Og da Tikiri dyrene er støbt i én hel form kan der hverken trænge vand eller snavs ind. Der er ingen små fordybninger i dyrene hvor snavs kan sætte sig fast så de er meget hygiejniske. Alt i alt har Tikiri bidedyrene bare vores klare anbefaling og de er perfekte som gaveidé til for eksempel den lille nyfødte.

Tikiri bidedyr tilbud

Hvis du er heldig kan du finde de lækre Tikiri bidedyr på tilbud fra tid til anden. Vælg i mellem et bredt sortiment af bidedyrene her hos os og hold øje med de gode tilbud hvor prisen har fået en over tuden. Spar masser af penge på de super lækre og flotte Tikiri bidedyr her hos os. Hold øje med siden har hvor du finder hele vores store udvalg og vores bedste tilbud på de flotte og lækre Tikiri bidedyr. Køb masser af Tikidi bidedyr på tilbud online her hos Lillepip.dk. Vi elsker de super flotte og mega populære bidedyr og har fra tid til anden tilbud på dem så du kan finde en god undskyldning for at købe de dejlige bidedyr til dig barn også. Det er forskellig hvornår vi kører med tilbud, men vil du spare penge på dit køb af Tikiri bidedyrene kan du holde øje med siden her hvor vi løbende har gode tilbud til dig.

Bidedyr Tikiri

Vi elsker de lækre bidedyr fra Tikiri og de er meget populære hos både den helt lille baby og hos de større børn. De kan både bruges til den lille der med dyrene har noget at bide i og til de lidt større børn som badedyr i badekaret eller brusebadet. Alle Tikiri bidedyrene er produceret i holdbart, miljøvenligt og kemifrit naturgummi der er 100% fri for skadelig stoffer. Så de er helt sikre for børnene at tage i munden. Og så kan de bruges helt fra den lille nyfødte baby og til de større børn som kan have dem med i bad. Bidedyrene er lækkert legetøj til de vigtigste minimennesker. De populære gummidyr er det perfekte legetøj til børn med ømme gummer. Køb alt det søde TIKIRI legetøj online her hos os på Lillepip.dk.

Køb Tikiri bidedyr

Køb de flotte Tikiri bidedyr online her hos os. Vi har et stort udvalg af de super lækre og hyggelig bidedyr fra Tikiri. Dyerne er søde, bløde og helt uden skidt kemi. Bidedyrene fra Tikiri er lige til at bide i og gode at holde om for både den helt lille baby og de lidt større børn der hellere vil have dyrene med i bad. De er lavet i 100% naturgummi fra en bæredygtig produktion. Det alene er værd at støtte op om. Og vi elsker Tikiri bidedyrene og har kun positive ord at sætte på det fantastiske legetøj. Har din baby ikke prøvet de lækre Tikiri bidedyr endnu så er de helt klar værd at prøve af. Har de lidt større børn heller ikke prøvet dem så er de også perfekte som badedyr. Køb alle de lækre bidedyr fra Tikiri her hos Lillepip.dk. Vi udvider løbende vores sortiment så du kan finde de sidste nye modeller og versioner af de flotte bidedyr her.

Udsalg Tikiri bidedyr

Du kan også være heldig at finde de søde Tikiri bidedyr på udsalg hos os. Det er meget forskelligt hvornår bidedyrerne er på udsalg så når du falder over prisen er sat ned er det bare med at være hurtig og få handlet i en fart. Vi kører normalt udsalg i starten af året og omkring sommerferien. Så hold øje med de lækre Tikiri bidedyr der hvis du vil gøre en god handel og få dyrene til en billig pris. Elsker dit barn også de populære Tikiri gummidyr så kan du være heldig og finde dem på udsalg her hos os. Og vi elsker selv de lækre bidedyr der er helt perfekte til den lille baby der har ømme gummer. Vil du købe bidedyrene på udsalg så hold øje med vores udvalg her på siden. Her finder du hele vores store udvalg af bidedyrene, også dem der er til tilbud. Så du kan altid få et godt overblik over vores udvalg her på siden.