tikiri-badedyr

Tikiri badedyr til børn og baby

Hos os finder du et kæmpe stort udvalg af de enormt populære og super flotte Tikiri badedyr til både børn og baby. Tikiri badedyrene er lavet i naturgummi som er et helt naturligt og bæredygtigt materiale. Derfor er dyrene 100% fri for alle skadelige stoffer så dit barn trygt og sikkert kan putte det i munden. Det er den slags legetøj vi elsker og vi håber du vil prøve Tikiri dyrene for de er virkelig flotte og børnene elsker dem. Dyrene kan bruges både til den helt lille baby der skal have noget at bide i og til de lidt større børn der gerne vil have legetøj med i bad. Dyrene holder til lidt af hvert så og designet så de kan imødekomme børns fysiske og emotionelle udvikling og så har mærket Tikiri stor fokus på en bæredygtig produktion.

Tikiri badedyr tilbud

Vi har også fra tid til anden tilbud på Tikiri badedyrene. Så kan du spare lidt på indkøbet af de lækre badedyr. Når de flotte Tikiri badedyr er på tilbud er det bare at slå til hvis du vil gøre et kup. Det kan være vi har udsalg eller en kampagne kørende som gør at de lige er et godt tilbud på de populære badedyr. Når vi har tilbud på Tikiri badedyrene har vi de billigste priser på markedet så du er sikret at det er et godt tilbud du har fået fat på. Vi har tit gode priser på dyrene så du kan vælge lige præcis det eller de dyr der passer bedst til dig og dit barn. Hold øje med siden her hvis I vil have de bedste tilbud. Vi har løbende kampagner med gode tilbud på både Tikiri dyrene og mange andre gode ting til de små størrelser.

Badedyr Tikiri til børn

De fantastiske badedyr fra Tikiri er perfekte til den helt lille baby som har ømme gummer og til de lidt større børn som gerne vil have selvskab af et af de lækre dyr i badekaret eller brusebadet. Tikiri er et mærke fra Sri Lanka som har specialiseret sig i at designe og producere en række søde små dyr, der er multifunktionelle og både kan bruges som badedyr, bidedyr og range i ét. De er perfekte til babyen med ømme gummer, til at lege med fordi der er en klokke i dem og til de lidt større børn der gerne vil have et legetøj med i bad. Dyrene er støbt i én hel form, så der hverken kan trænge vand eller snavs ind dem. Der er heller ingen små fordybninger som snavs kan sætte sig i. De er derfor meget hygiejniske og samtidig super søde.

Køb Tikiri badedyr

Her på Lillepip.dk har vi et stort udvalg af de lækre Tikiri badedyr. Uanset om du skal købe en gave eller det er til dit eget barn eller børn så kan du købe de mega populære Tikiri badedyr her hos os. Vælg i mellem de mange forskellige dyr som for eksempel en zebra, løve, elefant, giraf, flodhest, krokodille, ko, får, hest, kylling, krabbe, delfin, skildpadde og hval. Der er mange andre dyr at vælge i mellem fra Afrikas savanne, den danske bondegård og havets venner. Så uanset hvilket dyr I er vilde med så findes der et flot sødt og lækkert badedyr til jer også. Dyrene er perfekte som både bidedyr, badedyr og rangle da der er en lille klokke inde i dyrene som vækker interessen hos de mindste. De flotte søde designs gør at alle børn forelsker sig i de lækre Tikiri badedyr. Køb dem her hos Lillepip.dk.

Udsalg Tikiri badedyr

Fra tid til anden kan du være heldig at finde de flotte Tikiri badedyr på udsalg. Vi kører typisk udsalg et par gange om året og så kan der være specielle kampagner i løbet af året også hvis der er udsalg på Tikiri badedyrene. Det er bare med at slå til når der er tilbud eller udsalg hvis du vil spare lidt på de lækre badedyr. Når vi har udsalg er prisen måske sat ned med 20%, 30%, 40% eller mere. Så kan du måske vælge at få et ekstra Tikiri badedyr med i handlen. Men du skal være hurtig for de gode tilbud gælder kun i en begrænset periode og vi får som regel udsolgt fa mange af dyrene i den periode. Så ser du produkterne på udsalg så skal du være hurtig på tasterne så du kan sikre dig en god handel imens det stadig kan lade sig gøre.