tikiri

TIKIRI legetøj - De flotteste bidedyr, badedyr og bideringe

De fantastiske gummidyr skaber glæder hos alle børn og små størrelser. De kan bruges som pusledyr, bidedyr og badedyr. Og endda uden bekymring da de er 100% fri for alle skadelige stoffer og er miljøvenlige og lavet af naturgummi. TIKIRI legetøjssamlingen består af 6 forskellige dyr fra savannen, nemlig en zebra, flodhest, elefant, krokodille, løve og en giraf. Og der er også lavet en ny samling af dyr fra bondegården. Her er der en hund, en ko og en gris. Der kommer løbende nye dyr til samlingen. Find alle dyrerne og alt legetøjet fra TIKIRI her på Lillepip.dk.

Miljørigtigt legetøj til børn

Alle dyrerne fra Tikiri er produceret med hjertet på rette sted og afspejler en miljørigtig og bæredygtig holding. De populære bidedyr er for eksempel BPA og phtalates fri og har en levetid på ca. 12 år. De miljøvenlige og holdbare materialer som f.eks. naturgummi fra gummitræer gør bidedyrerne helt fantastisk til børn med ømme tænder. Det gør nemlig at dyrerne er 100% fri for skadelige stoffer. De kan bruges både til almindelig leg, i badekaret eller til at bide i. Og så kan børnene lave deres helt egen lille zoologiske have af de fine dyr. Uanset hvad de skal bruges til er det perfekte som babylegetøj til små børn. Køb Tikiri bidedyr og badedyr online her på Lillepip.dk. Legetøjet fra Tikiri kan bruges af børn i alle aldre og helt fra spæd.

Tikiri dyerne er både til drenge og piger

De flotte bidedyr og badedyr fra Tikiri er betegnet som kønsneutral legetøj og kan bruges af både drenge og piger. Det fantastiske legetøj fra Tikiri er et kæmpe hit blandt børn på grund af det super flotte design og den miljørigtige og bæredygtige produktion. Dyrerne passer super til barnets lyst til at putte alt i munden og bide i dem. Det er helt naturligt for en baby at undersøge sit legetøj med munden. Derfor er det fantastisk at et mærke som Tikiri tager det ansvar og levere et produkt helt uden brug af sundhedsskadelig kemi og som er produceret så miljørigtigt som overhovedet muligt. Det giver en ekstra tryghed som forældre at vide at barnet bare kan lege med dyrerne og legetøjet uden at tage skade.

Perfekt som gave til børn og baby

Skal du finde en rigtig god gave til små børn eller en baby så er de populære og flotte bidedyr og badedyr fra Tikiri helt sikkert en oplagt mulighed. Dyrerne har siden de første gang kom på webshoppen været vores bedst sælgende produkter og de virker til at give smil og glæde uanset barnets alder. De er perfekte som barselsgave, som barnets fødselsdagsgave eller bare som bidedyr til barnets ømme gummer. Alt legetøj fra Tikiri er helt uden sundhedsskadelige stoffer og derfor helt sikkert for barnet at lege med.