tikiri

Tikiri bidedyr og badedyr til baby og børn

De fantastiske gummidyr skaber glæder hos alle børn og små størrelser. De kan bruges som pusledyr, bidedyr og badedyr. Og endda uden bekymring da de er 100% fri for alle skadelige stoffer og er miljøvenlige og lavet af naturgummi. TIKIRI legetøjssamlingen består af 6 forskellige dyr fra savannen, nemlig en zebra, flodhest, elefant, krokodille, løve og en giraf. Og der er også lavet en ny samling af dyr fra bondegården. Her er der en hund, en ko og en gris. Der kommer løbende nye dyr til samlingen der er blevet super populære hele verden over hos både de helt små baby'er med ømme gummer som de lidt større børn der elsker at have badedyrene med i bad. Udvalget udvides hele tiden på grund af de store succes. Find alle dyrerne og alt legetøjet fra TIKIRI her på Lillepip.dk.

Tikiri bidedyrene er miljørigtigt legetøj til børn

Alle dyrerne fra Tikiri er produceret med hjertet på rette sted og afspejler en miljørigtig og bæredygtig holding. De populære bidedyr er for eksempel BPA og phtalates fri og har en levetid på ca. 12 år. De miljøvenlige og holdbare materialer som f.eks. naturgummi fra gummitræer gør bidedyrerne helt fantastisk til børn med ømme tænder. Det gør nemlig at dyrerne er 100% fri for skadelige stoffer. De kan bruges både til almindelig leg, i badekaret eller til at bide i. Og så kan børnene lave deres helt egen lille zoologiske have af de fine dyr. Uanset hvad de skal bruges til er det perfekte som babylegetøj til små børn. Køb Tikiri bidedyr og badedyr online her på Lillepip.dk. Legetøjet fra Tikiri kan bruges af børn i alle aldre og helt fra spæd.

Tikiri bidedyr og bideringe til drenge og piger

De flotte bidedyr og badedyr fra Tikiri er betegnet som kønsneutral legetøj og kan bruges af både drenge og piger. Det fantastiske legetøj fra Tikiri er et kæmpe hit blandt børn på grund af det super flotte design og den miljørigtige og bæredygtige produktion. Dyrerne passer super til barnets lyst til at putte alt i munden og bide i dem. Det er helt naturligt for en baby at undersøge sit legetøj med munden. Derfor er det fantastisk at et mærke som Tikiri tager det ansvar og levere et produkt helt uden brug af sundhedsskadelig kemi og som er produceret så miljørigtigt som overhovedet muligt. Det giver en ekstra tryghed som forældre at vide at barnet bare kan lege med dyrerne og legetøjet uden at tage skade. Hold øje med udvalget her på siden som løbende udvides med de seneste nye modeller, designs og søde dyr.

Køb Tikiri bidedyr som gave til børn og baby

Skal du finde en rigtig god gave til små børn eller en baby så er de populære og flotte bidedyr og badedyr fra Tikiri helt sikkert en oplagt mulighed. Dyrerne har siden de første gang kom på webshoppen været vores bedst sælgende produkter og de virker til at give smil og glæde uanset barnets alder. De er perfekte som barselsgave, som barnets fødselsdagsgave eller bare som bidedyr til barnets ømme gummer. Alt legetøj fra Tikiri er helt uden sundhedsskadelige stoffer og derfor helt sikkert for barnet at lege med. Køb alt det flotte Tikiri legetøj her hos os og på vores dejlig lille webshop. Vi har selv afprøvet Tikiri dyrene på vores egne børn med kæmpe stor succes. Så vi kan kun give vores varmeste anbefalinger på det super lækre Tikiri dyr. Vi får løbende udvidet vores sortiment så du altid kan købe de miljørigtige produkter fra Tikiri her hos os.

Tikiri bidedyr, badedyr og bideringe

Som Tikiri legetøj finder du både de lækre bidedyr og badedyr samt de flotte og super gode bideringe. Der er masser af valgmuligheder i Tikiri legetøjet som er startet ud fra en filosofi om at lave miljørigtigt og bæredygtigt legetøj uden nogen form for skadelige stoffer. Og at dyrene så oven i købet er lavet så flotte og designet så godt er jo kun en ekstra bonus. De lækre bidedyr og badedyr er perfekte som legetøj til børn i alle aldre og de super flotte bideringe er ideelle til babyen eller småbørn med ømme gummer. Der er masser af valgmuligheder i mellem det fantastiske Tikiri legetøj her på siden så det er bare at gå amok. Køb alle de lækre dyr her på siden og hold øje med udvalget som løbende opdateres og udvides.

Tilbud Tikiri bidedyr og badedyr

Køb de flotte Tikiri dyr på tilbud her hos os på Lillepip.dk. Vi har et stort og blandet udvalg af de super lækre Tikiri dyr på tilbud. Hold øje med siden her hvis du vil finde dyrene til nedsat pris når vi kører for eksempel udsalg eller kampagne på produkterne. Så kan der være mange penge at spare på dyrene så hold løbende øje med udvalget her på siden. Når vi har udsalg kan du spare rigtig mange penge på de gode tilbud her på siden og elsker du også de lækre Tikiri dyr kan det være din baby eller dit barn skal have et ekstra dyr med i købet når der er tilbud. Det er nogle super gode og børnevenlige produkter der er både miljørigtigt produceres samt 100% uden skadelige stoffer der kan skade vores elskede små. Så er der tilbud på dyrene kan vi kun anbefale at du tager chancen og prøver dyrene hvis du ikke kender dem i forvejen.