the-new

THE NEW børnetøj

THE NEW er et forholdsvis nyt dansk børnetøjsmærke der blev opstartet i 2016. THE NEW laver moderigtigt tøj til børn og baby ud fra hvad der også hitter i voksenmoden. Dvs. det er mere enkelt, ren og neutralt end meget andet børnetøj som for eksempel typisk har mange pangfarver og vilde prints. Når du ser kollektionerne fra THE NEW er de meget moderne og stilrene i deres design som giver et eksklusivt og lidt mere voksent look end ellers. THE NEW laver børnetøj til både de helt små og de lidt større børn så du kan finde masser af lækre styles til børn fra 0-14 år. Er du først blevet vant til THE NEW så vil den enkle stil tale til hjertet og vise så fra den bedste skandinaviske stil. Vi er super glade for at kunne give dig mulighed for de smukke THE NEW produkter her hos Lillepip.dk.

THE NEW pigetøj

Er du på udkig efter noget lækker THE NEW pigetøj til din pige så se vores store udvalg her på siden. Det lækre THE NEW pigetøj giver et eksklusivt look i en enkelt og skandinavisk stil med inspiration fra voksenmoden. Vi håber du kan finde noget lækkert pigetøj i vores udvalg af THE NEW tøj til piger. Vores udvalg udvides løbende så du altså kan finde masser af lækkert THE NEW pigetøj til piger i alle aldre. Selv fra baby og til de store børn der lige er blevet teenager. Der er altid en ny kollektion, en ny styles eller en ny farve i det flotte udvalg fra THE NEW som passer til den stil, takt og tone som voksenmoden også følger. Derfor er det en rigtig flot og enkelt stil i udvalget af THE NEW tøjet til piger. Der er helt sikkert også noget i vores sortiment der vil passe rigtig godt til din pige så se endelig det store udvalg igennem her på siden.

THE NEW tøj til børn

Vi har masser af THE NEW tøj til børn i alle aldre fra 0-14 år og du kan finde THE NEW tøj til både drenge og piger. Vi elsker det smukke THE NEW tøj til børn og den mere enkle og voksne stil passer perfekt ind i børnemoden fordi den er med til at barnet kan skille sig lidt ud fra det traditionelle farverige univers. THE NEW laver tøj til børn ud fra idéen om at børnetøjet gerne må virke mere voksent i udtrykket. Derfor følger THE NEW tøjet meget mere voksenmoden end børnemoden og derfor vil det oftest være en meget mere enkelt og eksklusiv stil i mere neutrale farver end man typisk er vant til når vi snakker tøj til børn. Men der er også derfor THE NEW adskiller sig fra de mange andre børnetøjsmærker og derfor du med fordel kan kigge udvalget igennem hvis du eller dit barn har lyst til at følge en mere enkel modestil.

THE NEW kjole til børn

Find flotte THE NEW kjoler til børn i massevis af flotte designs og enkle styles. Vi har et stort udvalg af kjoler fra danske THE NEW. Så hvis dit barn skal have en flot kjole på uanset om det er til hverdag eller fest så er THE NEW kjolerne et rigtig godt bud. I vores udvalg af kjoler finder du både lange og korte kjoler og kjoler med lange og korte ærmer. Vi har også et stort udvalg af nederdele til piger så du kan altid finde noget der kan passe godt til dit barn her i vores udvalg. THE NEW laver masser af forskellige kjoler til børn i alle aldre så uanset hvor gammel din pige er kan du altid finde en lækker kjole til hende. Lad dig inspirere af den flotte skandinaviske stil fra THE NEW når du skal finde den næste kjole til dit barn og find et stort udvalg af lækre kjoler fra det danske mærke her hos os.

Masser af lækkert THE NEW tøj til drenge og piger

Det danske børnetøjsmærke THE NEW laver både tøj til drenge og piger. I udvalg af tøj finder du for eksempel både undertøj, kjoler, bukser, bluser, strømper, strømpebukser, shorts, t-shirts og mange andre dejlige kategorier. Der er lidt forskellige basis varer i udvalget og ellers er det virkelig et mærke der er kendt for at lave mange forskellige styles og lækre designs på deres sæsonvarer fra år til år. Find masser af skønne styles til dit barn i mellem vores udvalg her på siden og klik ind og se mere på de forskellige underkategorier hvis der er nogle bestemte kategorier der er mere interessante end andre.

THE NEW tøj udsalg

Når du skal finde noget THE NEW tøj på udsalg har vi også masser af gode tilbud fra tid til anden. Vi har normalt vis udsalg helt i starten af året når julesalget er overstået og så igen hen på sommeren, Det er det traditionelle udsalg hvor der er mange penge at spare på THE NEW tøjet til dine børn. Men nogle gange har vi også Mid Season Sale, Black Friday eller kampagne udsalg. Så hold øje med vores gode tilbud på det flotte THE NEW tøj så du ikke går glip af en god handel. Når du handler på Lillepip.dk kan du altid finde noget godt på vores udsalg, men det er altid forskelligt hvad der er der er på udsalg. Så finder du et godt tilbud er det ikke sikkert det er på udsalg i morgen. Derfor skal du være hurtig til at handle når du ser noget du kan lide på udsalget. Vi opdatere løbende vores udvalg af THE NEW tøj på udsalg.

THE NEW kjole udsalg

Der kan være mange penge at spare når du finder en THE NEW kjole på udsalg. Så skal bruge en kjole til dit barn så hold øje med vores THE NEW udsalg og find også de flotte kjoler på udsalget. Det for forskelligt hvad der kommer på tilbud så det er bare med at holde øje og slå til når prisen er sat ned. Det går som regel hurtigt på udsalg så skynd dig at få handlet når du ser et godt tilbud. De flotte THE NEW kjoler fås i mange forskellige designs, farver og størrelser til piger i alle aldre. Og når vi har en THE NEW kjole på udsalg så sker det ofte at den er solgt helt ud på ganske kort tid. Derfor skal du holde øje med de gode tilbud og slå til hvis du synes at der er noget som kunne passe godt på dit barn.