termogummistovler

Termogummistøvler til børn

Er du på udkig efter et par dejlig varme termogummistøvler, termostøvler eller vintergummistøvler til dit barn så er du landet det hele rigtige sted. Termostøvler er et must til vintergarderopen og er perfekte til at holde varmen på barnets fødder. Så kan de bedre holde varmen og være udenfor når det er køligt og koldt i løbet af dagen. Termostøvler er også vandtætte så fødderne holdes tørre. Praktisk til det kolde danske vintervejr og hvis man skal beskrive støvlernes funktion kan man sige det er et kryds i mellem helt almindelige gummistøvler til børn og gode varme vinterstøvler til børn. Med termostøvlen er du sikker på barnet er klædt rigtigt på til at klare både kulde ved vejr med meget lave temperature og våde elementer i vejret. Endda alt fra regn og slud til sne og frost.

Termostøvler med foer til de må fødder

Når du er på jagt efter et par gode termostøvler er det vigtigt at kigge efter om støvler har foer eller ej. Det er nemlig foet der giver varmen til fødderne sammen med et termolag (deraf termostøvle). Når gummistøvlerne blot er forede så mangler de termolaget og er ikke ligeså varme. Derudover kan du tage sålen ud så støvlerne kan bruges lidt længere tid og passer foden lidt længere. Termogummistøvler fås i alverdens flotte farver og med og uden super skønne børnevenlige prints. Så der er nok at vælge i mellem til både drenge og piger. Og fodtøjet er ideelt til efterår, vinter og foråret og kan bruges helt ned til at vejret bliver omkring minus 10-15 grader. Det er derfor en super god støvle til at holde børnenes fødder varme når det er rigtig koldt. 

Lækre termostøvler til børn på tilbud og udsalg

Vi har massevis af skønne termostøvler til både drenge og piger til super skarpe priser. Vi har nemlig fra tid til anden super gode tilbud og et par gange om året udsalg på termostøvlerne. Derfor kan du være heldig og spare en masse på dine nye termostøvler hvis du køber dem på tilbud eller udsalg. De billige priser gør dog også at støvlerne hurtigt bliver solgt så når du ser dem på tilbud er det bare med at være hurtig og få handlet. Det kan også være du vil sikre dig en god pris inden vinter eller et par ekstra støvler til bror eller søster når du nu er i gang. Men de billige støvler bliver typisk udsolgt på inden tid så derfor skal du skynde dig at slå til når prisen er rigtig. Husk vi også har mange andre super gode tilbud på vores store udsalg.

Termostøvler med glimmer og flotte farver

Hos har finder du masser af forskellige styles og farver på dine termostøvler. Vi har både drenge og pige farver og nogle med flot glimmer. Se hele vores store udvalg har på siden. Vi har termostøvler til børn i alle aldre og fra str. 19, str. 20, str. 21, str. 22, str. 23, str. 24, str. 25, str. 26, str. 27, str. 28, str. 29, str. 30, str. 31, str. 32, str. 33, str. 34, str. 35 og str. 36. Vi udskifter løbende vores sortiment både på modeller og styles, men vi udvider også vores størrelser alt efter efterspørgsel. Finder du ikke lige præcis den str. du er ude efter eller er der en model fra et af vores brands vi ikke har hjemme er du velkommen til at kontakte os. Så prøver vi gerne at få termostøvlerne hjem til dig.

Hvornår bruger man Termogummistøvler?

Det skal du når vejret begynder at blive vådt og koldt. Det er typisk i vinterhalvåret fra september eller oktober til en gang hen omkring marts, april eller maj alt efter vejret. Termogummistøvler er 100% vandtætte og så er de foret som gør de er dejlig varme og derfor perfekte til koldt og sjappet eller sneagtigt vejr. Termostøvlerne er nemme at hoppe i og ud af så de er super til de små størrelser. De bruges typisk når det er blevet for koldt til blot at have gummistøvler på og når det er for vådt til at have helt almindelige støvler eller vinterstøvler på. Og de anbefales når vejret kræver at man tager det lidt kraftigere overtøj på. Udover termogummistøvler kan det være du er ude efter nogle andre lækre sko til børn som for eksempel begyndersko, hjemmesko, støvler, sko og sneakers, overtræksfutter og sandaler.

Termo støvler fra kendte mærker

Hos Lillepip.dk finder du masser af forskellige modeller af termo støvler fra mange forskellige mærker som for eksempel Bundgaard, Mikk-Line, Pom Pom, CeLaVi og En Fant. Du finder termo støvler i mange forskellige farver og typer. Nogle med prints og spændende farvevalg og andre som er helt ensfarvet og neutrale. Nogle varmere end andre og masser af forskellige modeller og styles. Uanset hvad du er på udkig efter og hvad der er det rigtige for dig og dit barn har vi helt sikkert også et par termo støvler der passer til jeres barn eller børn. Vi har et stort udvalg af termo støvler til både drenge og piger i alderen 0-12 år og typisk i størrelserne fra str.19 til str. 35. Husk i øvrigt også at du også finder masser af lækkert vindtæt og vandafvisende termotøj, vandtæt regntøj og regnsæt, varme flyverdragter hos os som passer perfekt til et par nye termo støvler. Alle dele kan hjælpe jeres barn eller børn med at holde sig tør og varm i de kolde og fugtige vintermåneder.

Hos Lillepip.dk hjælper vi dig hjertens gerne

Har du spørgsmål til produkterne eller nogle af de andre lækre mærker, besvarer vi hjertens gerne dine spørgsmål på info@lillepip.dk på tlf. 60 15 73 03. Vi har også en kontaktformular på vores kontaktside som du er velkommen til at bruge. Hvis du er ude efter et specifikt produkt, som vi ikke har på shoppen, ser vi gerne om vi kan bestille varen hjem til dig. Bare kontakt os så ser vi på mulighederne.