tasker

Tasker, pusletasker og toilettasker til børn og baby

Se vores udvalg af alm. tasker, pusletasker eller toilettasker til børn og baby. Når det er pusletid for den lille er og bliver pusletasken en trofaste følgesvend igennem barnets første år. Og der er mange forskellige modeller, styles og farver at vælge i mellem. Vi har nøje udvalgt vores sortiment så det kun er de bedste produkter i den bedste kvalitet du finder ud os. Det er uanset om du skal bruge en smart pusletaske, en praktisk toilettaske eller en stor taske til at have det hele i. Vælg i mellem mange forskellige mærker, funktionaliteter og designs, så du er helt sikker på at udvælge den helt rigtige taske for dig og dit barn eller børn. Vi har tasker fra mærker som for eksempel Müsli og Filibabba.

Vælg den rigtige taske til at have med på farten

Det er vigtigt med en god taske når man får børn. Der er så mange småting der skal være inden for rækkevide hele tiden. Det kan være vådservietterne, hagesmækken til spisetiden, stofbleerne til pusletiden, noget mad eller noget helt andet. Uanset hvad så hjælper taskerne med at kunne holde lidt styr på det hele. Det gode ved taskerne er også at du kan pakke efter hvad det er for en situation. Altså pusletasken kan indeholde alt det du skal bruge til at pusle den lille imens at toilettasken indeholder alle toiletsagerne som I skal bruge ved for eksempel en overnatning. Tilbage er så den store taske som kan indeholde de små tasker samt alt muligt andet. Der er mange anvendelsesmuligheder. Det er derfor at takser er så uundværlige når vi får børn. Her hos Lillepip.dk finder du et stort og bredt udvalg af tasker som du kan vælge imellem uanset om det er en almindelig stor taske, pusletaske, toilettaske, rygsæk eller noget helt andet du skal bruge. Se dem alle sammen lige her.

Køb tasker online her på Lillepip.dk

Du finder masser af forskellige tasker at vælge i mellem her på Lillepip.dk. Vælg i mellem både pusletasker, toilettasker, weekendtasker, rygsække og store tasker i mange forskellige størrelser, designs og modeller. Hold også øje med siden her da vi også nogle gange har gode tilbud på tasker. Vi har et stort udvalg af tasker i høj kvalitet og i alverdens farver, størrelser og modeller. Der er alt fra den nyeste mode til den enkle og neutrale stil. Det er dig der bestemmer hvad der er det rigtige for jer. Vi udvider løbende vores sortiment så der altid kommer nye og spændende tasker at vælge i mellem. Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til den taske som du er interesseret i. Så hjælper vi gerne alt det vi kan. Husk du kan købe online her døgnet rundt og at vi har billig fragt fra bare 29,- og vi giver dig fri fragt ved køb over kr. 399,-