t-shirts

T-shirts til både drenge og piger

Hos Lillepip.dk finder du et stort udvalg af T-shirts til børn i mange forskellige farver og til både drenge og piger. Du finder både lang- og kortærmede T-shirts så der er helt sikkert også en style der passer dit barn eller dine børn. Som en vigtig del af garderoben har børnene ofte mange forskellige T-shirts. De kan bruges både når det er koldt og varmt og midt i mellem og af børn i alle aldre. Om de er helt simple,  farverige eller om der er mønstrede designs med eller uden print så T-shirt'en bare uundværlig på børneværelset. Find præcis den style som passer dig og dit barn her på siden.

Med lange eller korte ærmer

T-shirts kan bruges til hvad som helst. Den kan bruges som noget inde under for eksempel en lækker cardigan, en bluse, en dejlig sweatshirt, en fin sommerdragt og en flot kjole eller som det eneste på overkroppen i sommermånederne. Hvis det er rigtig varmt kan det være nok med en kortærmet t-shirt i mens det kan være man ikke helt kan holde varmen hvis den kun har korte ærmer og så kan man med fordel vælge en langærmet t-shirt. En t-shirt med lange ærmer kan også være god under en kortærmet t-shirt for på den måde at skabe et spil i mellem de to t-shirts. Uanset om du skal bruge t-shirts med korte eller lange ærmer har vi et stort udvalg du kan vælge i mellem til dit barn eller dine børn.

En t-shirt kan bruge til enhver lejlighed

En t-shirt er en klassisk og essentiel del af enhver garderobe til børn. T-shirts fås i alverdens farver, designs, styles, modeller og prints og kan både være helt enkle og minimalistiske eller helt vilde med farverige prints, glimmer og blonder som virkelig kan virke som spral for øjnene. På den måde kan du eller barnet selv stilmæssigt bestemme om det skal være en helt klassik og enkel stil eller om skal gang i festen med den type af t-shirt man vælger. Vi har samlet et stort udvalg som gør at I vil kunne finde t-shirts til enhver lejlighed uanset om det er til hverdag eller fest.

T-shirts til børn i alverdens farver

Uanset hvad der er dit eller barnets yndlingsfarve så kan du finde den hos os. Vi har samlet et udvalg i alle regnbuens farver og der er masser af t-shirts at vælge i mellem for både drenge og piger. Der er både ensfarvede og mønstrede t-shirts, der er t-shirts med og uden prints, der er kort og langærmede t-shirts og så kan du finde mere specielle t-shirts dekoreret med for eksempel glimmer, flæser og blonder. Så dit barn har altid masser af forskellige typer, farver, styles, designs og modeller at vælge i mellem. Sammensæt evt. din t-shirt med for eksempel et par bukser, et par tætsiddende eggings eller dejlig og luftige shorts. Så kan den lille stå helt skarp i looket.