suttesnore

Suttesnore til baby og børn

Skal du bruge suttesnore til din baby eller dit barn så kan du se hele vores udvalg af suttesnore lige her. Uanset om du er ude efter en suttesnor til den hele lille nyfødte baby eller om det er til et barn der er lidt ældre så kan du bruge vores super lækre suttesnore fra for eksempel danske Filibabba. Filibabba laver nogle super flotte suttesnore som har et enkelt og klassisk design der passer super godt ind i vores skandinaviske stil. En suttesnor er perfekt til at hjælpe med at holde styr på sutten for den lille når barnet stadig er så lille at det ikke selv helt har styr på alle sine bevægelser. Med en suttesnor falder sutten aldrig for langt væk fra den lille og på den måde kan du og den lille nemt og hurtigt få fat i den igen og sørger for at den ikke bliver væk. En suttesnor er også perfekt til at tage med på farten så den lille ikke taber sutten på turen uanset om det er i barnevogn eller i autostolen eller noget helt andet.

Suttesnore til drenge og piger

Hos os kan du finde masser af forskellige suttesnore i alverdens farver til både drenge og piger. Der findes et kæmpe stort udvalg af suttesnore og vi har prøvet at samle det absolut bedste sortiment til dig så du kan finde lige præcis den suttesnor der passer bedst til dig og dit barn. Vælg en smart suttesnor til din dreng eller til din pige ved at finde dit barns yndlingsfarve eller vælg en typisk drenge eller pigefarve. Nogle af farverne er også unisex og så kan suttesnoren gemmes og bruges af lillesøster eller lillebror. Vi har både klassiske, neutrale og moderne farver, prints og designs af suttesnore at vælge i mellem så du altid kan finde en lækker og smart suttesnor som passer godt til dig og dit barn. Du kan også have nogle forskellige farver at suttesnore at vælge i mellem så du kan vælge en suttesnor der passer til det tøj som barnet har på. Mulighederne er uendelig og vi udvider løbende vores sortiment så du altid har et stort udvalg af suttesnore at vælge i mellem.

Filibabba suttesnore

Vi har mange forskellige suttesnore du kan vælge i mellem og vi har blandt andet et stort udvalg af lækre Filibabba suttesnore. Filibabba er et dansk mærke der er kendte for deres fremragende kvalitet. De lækre suttesnore fra Filibabba har en flot rund trækknop med en metalklemme til at sætte på tøjet i den ene ende og en fin lille rund silikonering i den anden ende som er til at sætte rundt om sutten. Suttesnoren er enkel i sit udtryk og fås i et utal af farver så du kan finde en suttesnor til både drenge og piger. Og du kan også vælge flere forskellige farver så du kan udvælge den rigtige suttesnor fra dag til dag alt efter hvad for noget tøj barnet har på. Filibabbas udvalg af suttesnore ændre sig hele tiden og vi opdatere og udvider derfor løbende vores udvalg. Hold derfor øje med siden her hvis du vil se alle de flotte suttesnore fra både Filibabba og vores mange andre leverandør af suttesnore.

Suttesnore på tilbud

Du kan fra tid til anden finde nogle super gode tilbud på suttesnore her hos Lillepip.dk. Vi udvider løbende vores sortiment og har vores udsalg af suttesnore og vores andre produkter et par gange om året. Derudover kører vi nogle gange kampagner med masser af gode tilbud og billige priser på de lækre suttesnore til baby og børn. Det er forskelligt hvornår vi har kampagne, men når du ser suttesnorene på tilbud er det bare med at slå til. Så kan du få din suttesnor til dit barn til en super god og billig pris så du måske kan købe 2 suttesnore i stedet for én. Se vores lækre udvalg af suttesnore fra blandt andet danske Filibabba som vi selv synes er de allerbedste og flotteste af vores suttesnore. Hold også øje med om det er sidste sæsons modeller af suttesnore da de oftest kommer på tilbud til en skarp pris. Se hele vores lækre udvalg af suttesnore her på siden.

Bibs suttesnor til barnets sut

Bibs er allermest kendt for deres super populære og ikoniske Bibs sutter til børn fra helt spæd til omkring 3-4 år hvor barnet gerne skulle have smidt sutten igen. Med de lækre Bibs suttesnore har de igen lavet et bestseller produkt som bare passer super godt til de små størrelser. Så kan du være sikker på at kunne holde styr på sutten så den ikke hele tiden skal samles op eller bliver væk. Kvaliteten på suttesnorene fra Bibs er som vanligt holdt i den højeste kvalitet. Så du kan være sikker på det er et lækkert produkt når du vælger en suttesnor fra Bibs. Det er et helt uundværligt babyprodukt som er designet til at hjælpe forældrene med at holde styr på sutten. Og det er jo bare skønt at man så kan få et produkt der matcher sutterne også hvis man alligevel er til de mest populære sutter på markedet. Se også hele vores udvalg af produkter fra Bibs.