straekvikler

Strækvikler til børn og baby

Hos Lillepip.dk kan du finde mange forskellige strækvikler, fastvikler og slynger til børn og baby. Vi har samlet et udvalg af de bedste mærker og kvaliteter af strækvikler til dig og dit barn eller børn. Se f.eks. de flotte og økologiske strækvikler fra Müsli og vælg farver der passer til både drenge og piger. Der er mange forskellige farver at vælge i mellem og der kommer løbende nye til i udvalget. Så se om ikke også du kan finde en der passer dig og dit barn uanset køn, størrelse og alder. En strækvikle er perfekt for både mor og barn da den er skånsom for begge og lader barnet komme helt tæt på moreren som er noget af det vigtigste for nyfødte spædbørn. En blød og lækker strækvikle er det naturlige valg til enhver ny børnefamilie.

Hvad er en strækvikle

En strækvikle er et naturligt og perfekt bæreredskab til dit barn eller baby. Den bliver bundet stramt om dig og dit barn så det føles som om barnet næsten bliver "suget" ind til kroppen. Det giver en helt unik og tæt kontakt mellem mor eller far og barnet. Det har en masse fordele som bl.a. at babyen får en bedre og mere rolig søvn. Det giver også en mere frisk og rolig udgave af det vågne barn. Den nyeste forskning viser også, at babyer som har haft meget fysisk kontakt med forældrene, da de var spæde, rent faktisk har en højere IQ end børn, uden så meget fysisk kontakt. Og så er der alle fordelene for mor og far i forhold til de mange ergonomiske optimeringer. Så det er en ren win-win situation for både forældre og barn.

Fordele der er til at føle på

Det er både et ergonomisk og sikkert valg at vælge en strækvikle. Det er det perfekte bæreredskab som lader dig bære din baby trygt og godt samtidig med at barnet ligger helt tæt ind til kroppen. Det er anbefalet at alle nyfødte spædbørn i de første måneder er så tæt som overhovedet muligt på kroppen af sine forældre. Det skaber en tæthed og nærhed som kommer barnet til gode mange gange senere hen i livet. Strækvikler er lige så god i hverdagen som på rejsen og giver dig frie hænder til også at kunne lave andre ting uden at gå på kompromis med barnets behov for nærhed. Men også for moderen giver det nogle super fordele da en god bæreslynge eller strækvikle kan mindske risikoen for arm-, skulder- og rygsmerter fordi viklerne er udformet ergonomisk perfekt til at tilpasse sig dig og din krop samtidig med at den aflaster hverdagens mange løft.