stofbleer

Stofbleer til børn i bomuld

Hos Lillepip.dk har vi samlet et udvalg af stofbleer fra mærker som Pippi, Müsli og Filibabba. Stofbleerne er alle sammen fremstillet af 100% økologisk bomuld, så du er sikret det bedste produkt til dit barn eller dine børn. Det er lækre bløde stofbleer  som kun bliver blødere jo mere, du vasker dem. Vi har et stort udvalg af alverdens farver så der er mange forskellige stofbleer at vælge i mellem til både drenge og piger. Du kan både finde jeres yndlings farve eller mærke her og så er alle vores stofbleer lavet i økologisk stof så du kan være sikker på at de ikke er skadelige for dit barn eller dine børn. Vi udvider hele tiden vores sortiment af stofbleer så siden her er så du kan se hele vores store udvalg og altid få et overblik over både de sidste nye stofbleer, men også hvilke der for eksempel er på tilbud og udsalg. Er der noget bestemt stofbleer som du er ude efter som vi ikke har i vores sortiment er du velkommen til at tage fat på os. Så vil vi meget gerne prøve at skaffe dem hjem til dig.

Køb masser af stofbleer og klude online her

Stofbleer er en nødvendighed, når man har små børn i huset. De kan bruges til alt muligt forskelligt som f.eks. skifteunderlag, tørreklud, hagesmæk, håndklæde, tynd dyne osv. Stofbleerne findes i masser af farver og mønstre, men kan også være helt enkle og hvide. Brug dem i sengen som putteklud til den lille, på puslepuden eller i pusletasken. Så er du klar til at håndtere hvad der nu lige skulle ske. Stofbleer er fantastiske som hjælp til dagligdagen i en børnefamilie. Det er uanset om det de bruges til at skifte, tørre eller bare putte den lille så er stofbleen en fast bestanddel af en hverdag med børn og baby'er. Vi synes både stofbleer skal være praktisk og funktionelle samtidig med at de meget gerne må være super flotte og lækre i kvaliteten. Derfor får vi løbende nye stofbleer i vores udvalg som kan leve op til vores skrappe kvalitetskrav. 

Stofbleer i økologiske bomuld

Hele vores store udvalg af stofbleer er lavet i økologisk bomuld. Derved er du sikret at stofbleerne er produceret helt uden brug af skadelige kemiske stoffer. Det er jo kun dejligt at kunne give sit barn eller børn en god start på livet uden at blive påvirket af unaturlige ting. Selve kvaliteten og styrken af stofbleer i økologisk kvalitet er den samme almindelig bomuld så der er ikke noget man går på kompromis med på det punkt. De økologiske stofbleer kan endda vaskes ved høje varmegrader så de bliver så flotte og gode som nye igen. Så derfor har vi kun et udvalg af stofbleer i økologisk kvalitet. Vi elsker når vores producenter har gjort alt hvad de kan i produktionen af deres produkter og derfor kigger vi meget efter om de er lavet miljøvenligt og bæredygtigt. Og det er vores udvalg af stofbleer og derfor kan du med god ro og stor tryghed vælge at købe dine stofbleer her hos os.

Stofbleer fra Pippi og Filibabba er meget populære

Stofbleer er blevet brugt i mange hundrede af år og blev oprindeligt brugt som en ble til børnene. Det betød man skulle vaske indholdet i stofbleerne ud når de små have lavet det de skulle. Det har vi heldigvis en anden løsningen til i dag. Men stofbleen har bestemt stadig sin faste plads hos børnefamilien. Nu bruger vi for eksempel stofbleerne som underlag til at skifte den lille, tørre af, som gyldpeklud eller soldækker samt meget mere. Derfor kan vi i dag få stofbleerne i alverdens farver og motiver. Så de kan bruge til at fuldende indretningsstilen eller til at kunne se forskel på drenge og pige kludene. De kan købes enkeltvis eller i pakker af flere styks. Stofbleen anvendelsesmuligheder er uendelige og er derfor en ting man ikke kan have for mange af. Hos os finder du hele vores store udvalg af stofbleer her på siden. Vi kan helt klar anbefale stofbleerne fra både Pippi og Filibabba da det er vores absolut mest populære stofbleer. Se hele vores udvalg af stofbleer her på siden.