stofbleer

Stofbleer til børn og baby

Hos Lillepip.dk har vi samlet et udvalg af stofbleer fra mærker som Pippi, Müsli og Filibabba. Stofbleerne er alle sammen fremstillet af 100% økologisk bomuld, så du er sikret det bedste produkt til dit barn eller dine børn. Det er lækre bløde stofbleer  som kun bliver blødere jo mere, du vasker dem. Vi har et stort udvalg af alverdens farver så der er mange forskellige stofbleer at vælge i mellem til både drenge og piger. Du kan både finde jeres yndlings farve eller mærke her og så er alle vores stofbleer lavet i økologisk stof så du kan være sikker på at de ikke er skadelige for dit barn eller dine børn. Vi udvider hele tiden vores sortiment af stofbleer så siden her er så du kan se hele vores store udvalg og altid få et overblik over både de sidste nye stofbleer, men også hvilke der for eksempel er på tilbud og udsalg. Er der noget bestemt stofbleer som du er ude efter som vi ikke har i vores sortiment er du velkommen til at tage fat på os. Så vil vi meget gerne prøve at skaffe dem hjem til dig.

Køb stofbleer og klude online på Lillepip.dk

Stofbleer er en nødvendighed, når man har små børn i huset. De kan bruges til alt muligt forskelligt som f.eks. skifteunderlag, tørreklud, hagesmæk, håndklæde, tynd dyne osv. Stofbleerne findes i masser af farver og mønstre, men kan også være helt enkle og hvide. Brug dem i sengen som putteklud til den lille, på puslepuden eller i pusletasken. Så er du klar til at håndtere hvad der nu lige skulle ske. Stofbleer er fantastiske som hjælp til dagligdagen i en børnefamilie. Det er uanset om det de bruges til at skifte, tørre eller bare putte den lille så er stofbleen en fast bestanddel af en hverdag med børn og baby'er. Vi synes både stofbleer skal være praktisk og funktionelle samtidig med at de meget gerne må være super flotte og lækre i kvaliteten. Derfor får vi løbende nye stofbleer i vores udvalg som kan leve op til vores skrappe kvalitetskrav. 

Stofbleer i økologiske bomuld

Hele vores store udvalg af stofbleer er lavet i økologisk bomuld. Derved er du sikret at stofbleerne er produceret helt uden brug af skadelige kemiske stoffer. Det er jo kun dejligt at kunne give sit barn eller børn en god start på livet uden at blive påvirket af unaturlige ting. Selve kvaliteten og styrken af stofbleer i økologisk kvalitet er den samme almindelig bomuld så der er ikke noget man går på kompromis med på det punkt. De økologiske stofbleer kan endda vaskes ved høje varmegrader så de bliver så flotte og gode som nye igen. Så derfor har vi kun et udvalg af stofbleer i økologisk kvalitet. Vi elsker når vores producenter har gjort alt hvad de kan i produktionen af deres produkter og derfor kigger vi meget efter om de er lavet miljøvenligt og bæredygtigt. Og det er vores udvalg af stofbleer og derfor kan du med god ro og stor tryghed vælge at købe dine stofbleer her hos os.

Pippi og Filibabba stofbleer er meget populære

Stofbleer er blevet brugt i mange hundrede af år og blev oprindeligt brugt som en ble til børnene. Det betød man skulle vaske indholdet i stofbleerne ud når de små have lavet det de skulle. Det har vi heldigvis en anden løsningen til i dag. Men stofbleen har bestemt stadig sin faste plads hos børnefamilien. Nu bruger vi for eksempel stofbleerne som underlag til at skifte den lille, tørre af, som gyldpeklud eller soldækker samt meget mere. Derfor kan vi i dag få stofbleerne i alverdens farver og motiver. Så de kan bruge til at fuldende indretningsstilen eller til at kunne se forskel på drenge og pige kludene. De kan købes enkeltvis eller i pakker af flere styks. Stofbleen anvendelsesmuligheder er uendelige og er derfor en ting man ikke kan have for mange af. Hos os finder du hele vores store udvalg af stofbleer her på siden. Vi kan helt klart anbefale Pippi stofbleerne i de forskellige 4-pak, 6-pak og 8-pak og Filibabba stofbleerne da det er vores absolut mest populære enkelt stofbleer. Men vi har også skønne Bibs stofbleer i mange dejlige farver samt de smukke Soft Gallery stofbleer med det populære ugleprint. Se hele vores udvalg af stofbleer her på siden.

Stofbleer til baby på tilbud

Vi har mange forskellige super lækre stofbleer til babyer at vælge i mellem. Nogle gange er stofbleerne også på tilbud. Hvis du gerne vil have et godt tilbud på stofbleer kan du med fordel holde øje med siden har hvor vi har samlet hele vores lækre udvalg af stofbleer til både baby og børn i alle aldre. De billigste stofbleer er som regel dem i en flere pak som for eksempel 4 pak og 8 pak stofbleer fra Pippi. De er fantastisk populære og mega fine. Find dem i alverdens forskellige farver, prints, mønstre og designs som passer super godt til både drenge og piger. I løbet af året kører vi med forskellige gode tilbud og billige priser hvor du kan spare mange penge ind i mellem. Vi har også udsalg et par gange om året hvor der også er penge at spare. Det er helt i starten af året og så hen over sommeren at vi har udsalg. Her finder du altid gode tilbud og billige priser på stofbleerne og alle vores andre lækre produkter.

Stofbleer til drenge og piger

Uanset om du skal bruge stofbleer til drenge eller til piger så har vi et stort og bredt udvalg af stofbleer at vælge i mellem. Du kan finde et stort udvalg af stofbleer i alverdens farver til både drenge og piger. Find både de typiske drengefarver som blå, grå og sort eller de typiske pigerfarver som rosa, pink og rød eller de neutrale farver som for eksempel hvid, gul, grøn og cream. Der er også moderne farver som karrygul, orange og rust. De farver bliver fra tid til anden udskiftet alt efter hvad der er moderne. Så det er forskelligt fra sæson til sæson. Vi har masser af forskellige stofbleer der passer perfekt ind på enten drenge værelset eller på pige værelset. Du kan også vælge i mellem et stort udvalg af stofbleer med flotte prints på. De mange forskellige prints og designs er lavet så de kan passe til både drenge og piger og nogle er også unisex så de kan bruges til begge køn.

Billige stofbleer i mange farver

Når du skal have fat i nogle billige stofbleer til dit barn eller dine børn har vi en masse gode tilbud du kan vælge i mellem. Find masser af forskellige farver til både drenge og piger. Med nogle flotte stofbleer kan du være med til at give stil, takt og tone til børneværelset. Skal stofbleen matche barnets tøj eller puslepladsens indrettet? Du bestemmer og der er mange forskellige farver, designs og styles af stofbleer at vælge i mellem i vores store udvalg. Stofbleer er nemlig noget af det vigtigste til en familie med småbørn. Der kan nemlig gå mange stofbleer til en hverdag med savl, mad over det hele, bleskifte osv. Derfor kan du for eksempel vælge en stor pakke stofbleer med 6 eller 8 stk. stofbleer i. Her er prisen pr. stofble ekstra billig. Så det kan virkelig anbefales hvis du vil have fat i nogle billige stofbleer.