spisetid

Spisetid for børn og baby

Når der skal spises skal der både bruges service, bestik, hagesmække med og uden ærmer og f.eks. ammepuder. Derfor har vi samlet det hele til spisetiden fra nogle af de bedste mærker som f.eks. Pippi, Filibabba og Fixoni. Vi har en masse forskellige farver så du kan finde noget der passer til både drenge og piger i alle aldre. Se vores store udvalg og hold øje med siden da vi løbende udvider vores sortiment så du hele tiden får mere og mere at vælge i mellem. Du kan både finde praktiske og ergonomiske produkter samt masser af miljørigtige og bæredygtige produkter. Alt sammen noget som kan bruges til de små og deres spisetid.

Bestik, hagesmække og ammepuder

Vi har samlet et stort udvalg af produkter til barnet spisetid. Helt fra ammepuden der hjælper den helt lille eller nyfødte baby med at ligge godt i mens der spises og til bestik og hagesmække til barnet som er kommet i den alder hvor han eller hun selv vil spise. Her kan børnebestikket hjælpe barnet med at få glæden ved at styre skeen, gaflen eller kniven selv. Så kan barnet spise i sit eget tempo og lege lidt med maden som er helt normalt i de første par år.

Børneservice - Stort udvalg af service til børn

Hos Lillepip.dk har vi et stort udvalg af børneservice og spisesæt! Her kan du købe alt til spisetid til børn og baby som for eksempel spisesæt, service, tallerkener, bestik, hagesmækker m.m. Vi har et væld af produkter til spisetiden til dit barn. Find masser af bestik og service til børn som både er miljørigtige og bæredygtigt. Så sker der ikke barnet noget uanset om der bliver bidt lidt for hårdt til bestikket. Køb det du skal bruge til dit barns spisetid her på shoppen og få leveret din bestilling lynhurtigt. Vi afsender indenfor 1-2 dage. Vi har et stort udvalg til både drenge og piger og der kommer løbende nye produkter til sortimentet.

Når kun det bedste er godt nok

Er det kun det bedste der er godt nok til dig og dit barn, når det gælder spisetid, så har vi helt sikkert også noget til jer. Vi tilbyder dig kun de aller bedste og mest anerkendte mærker som f.eks.  Pippi, Filibabba og Fixoni. Så er du sikker på det kun er det aller bedste som dit barn får. Vi går også op i at produkterne skal være økologiske eller fri for sundhedsskadelige stoffer. Derfor er det nøje udvalgte produkter vi har i vores udvalg, så du kan være sikker på at du får det bedste til dig barn eller dine børn. Shop når du har tid og lyst og få leveret direkte til døren inden for 1-2 hverdage. Vi har altid åbent og glæder os til at hjælpe dig.