spisesmaek

Spisesmæk til baby og børn

Her finder du vores lækre udvalg af spisesmække til baby og børn. Når man har små børn i familien bliver der svindet og griset en hel del i løbet af dagen. Både med maden og måske med maling eller lignende. Og så er det helt perfekt med en spisesmæk. En spisesmæk kan nemlig beskytte tøjet og holde det tørt og rent. Alt efter hvad spisesmækken skal bruges til kan du vælge i mellem mange forskellige typer, længder, materialer, modeller og farver. Hos Lillepip.dk har vi et stort udvalg af savle smækker til baby og børn i alle aldre. Du kan både finde store og små, lange og korte, med og uden ærmer osv. De fleste spisesmække er lavet i et coated PU materiale som er det samme som der bruges til at lave regntøj. Det er derfor 100% vandtæt og sikre både at barnet ikke bliver våd og at overfladen er hurtig og nem at gøre ren igen.

Billige spisesmæk

Vi har masser af billige spisesmække til både de helt små og de lidt større børn. En spisesmæk kan både bruges når barnet skal spise, men også når barnet fx skal male, tegne eller noget andet der kan skabe et stort svineri. Og så er det godt at have en del spisesmække til at klare sig igennem dagen. Finder man dem derfor på tilbud til en billig pris er det bare med at slå til. Vi har nogle gang udsalg på vores spisesmække til baby og børn og her på siden kan du se hele vores udvalg. Kig efter prisen og se om der er en model, type, farve til billige penge som er noget for dig. Vi har løbende gode billige priser på vores udvalg af spisesmække. Du finder altid hele vores sortiment af spisesmække her på siden.

Spisesmæk tilbud

Se vores udvalg af spisesmække på tilbud lige her. Der er løbende spisesmække der kommer på udsalg eller bliver sat ned i pris. Og du finder altid hele vores lækre udvalg af spisesmække lige her. Du kan spare masser af penge på at finde de bedste tilbud her på siden. Men du skal holde et vågent øje for vores udvalg ændre sig hele tiden alt efter sæson, kampagner, lagebeholdning og nyt udvalg. Find en spisesmæk på tilbud her på siden og gør et kup når du handler din spisesmæk hos os. Vi elsker også selv tilbud så det er bare med at holde et vågent øje og slå til når prisen er helt rigtig. Tilmeld dig også vores nyhedsbrev hvis du vil have de seneste nyheder, tilbud eller produktudvalg sendt direkte til din indboks. Vi udvider løbende vores sortiment af spisesmække så du har det bedste udvalg at vælge imellem og nogle gode tilbud at gå efter.

Spisesmæk med ærmer

Det er super godt med en spisesmæk med ærmer så den lille ikke spilder på ærmerne på tøjet. Vi har et stort og bredt sortiment af spisesmække til baby og børn i alle størrelser. Der er både lange og korte modeller at vælge i mellem og vi har spisesmække med både lange ærmer og korte ærmer. Spisesmække med ærmer er super praktiske når børnene skal lære at spise. Så er man sikker på at barnet bliver holdt tørt og ren selvom det får maden puttet alle mulighede steder hen. Vi har et stort udvalg af spisesmække fra mærker som Müsli, CeLaVi og Filibabba. De er nemme at gøre rene med en våd klud, men de kan også smides direkte i vaskemaskinen. Det er godt en god idé at have mere end en enkelt spisesmæk de de ofte er beskidte og til vask. Så er det godt at kunne tage en helt ny og ren frem så den lille igen kan holdes tør og ren.