spisesmaek

Spisesmæk til baby og børn

Her finder du vores lækre udvalg af spisesmække til baby og børn. Når man har små børn i familien bliver der svindet og griset en hel del i løbet af dagen. Både med maden og måske med maling eller lignende. Og så er det helt perfekt med en spisesmæk. En spisesmæk kan nemlig beskytte tøjet og holde det tørt og rent. Alt efter hvad spisesmækken skal bruges til kan du vælge i mellem mange forskellige typer, længder, materialer, modeller og farver. Hos Lillepip.dk har vi et stort udvalg af savle smækker til baby og børn i alle aldre. Du kan både finde store og små, lange og korte, med og uden ærmer osv. De fleste spisesmække er lavet i et coated PU materiale som er det samme som der bruges til at lave regntøj. Det er derfor 100% vandtæt og sikre både at barnet ikke bliver våd og at overfladen er hurtig og nem at gøre ren igen.

Billige spisesmæk

Vi har masser af billige spisesmække til både de helt små og de lidt større børn. En spisesmæk kan både bruges når barnet skal spise, men også når barnet fx skal male, tegne eller noget andet der kan skabe et stort svineri. Og så er det godt at have en del spisesmække til at klare sig igennem dagen. Finder man dem derfor på tilbud til en billig pris er det bare med at slå til. Vi har nogle gang udsalg på vores spisesmække til baby og børn og her på siden kan du se hele vores udvalg. Kig efter prisen og se om der er en model, type, farve til billige penge som er noget for dig. Vi har løbende gode billige priser på vores udvalg af spisesmække. Du finder altid hele vores sortiment af spisesmække her på siden.

Spisesmæk tilbud

Se vores udvalg af spisesmække på tilbud lige her. Der er løbende spisesmække der kommer på udsalg eller bliver sat ned i pris. Og du finder altid hele vores lækre udvalg af spisesmække lige her. Du kan spare masser af penge på at finde de bedste tilbud her på siden. Men du skal holde et vågent øje for vores udvalg ændre sig hele tiden alt efter sæson, kampagner, lagebeholdning og nyt udvalg. Find en spisesmæk på tilbud her på siden og gør et kup når du handler din spisesmæk hos os. Vi elsker også selv tilbud så det er bare med at holde et vågent øje og slå til når prisen er helt rigtig. Tilmeld dig også vores nyhedsbrev hvis du vil have de seneste nyheder, tilbud eller produktudvalg sendt direkte til din indboks. Vi udvider løbende vores sortiment af spisesmække så du har det bedste udvalg at vælge imellem og nogle gode tilbud at gå efter.

Spisesmæk med ærmer

Det er super godt med en spisesmæk med ærmer så den lille ikke spilder på ærmerne på tøjet. Vi har et stort og bredt sortiment af spisesmække til baby og børn i alle størrelser. Der er både lange og korte modeller at vælge i mellem og vi har spisesmække med både lange ærmer og korte ærmer. Spisesmække med ærmer er super praktiske når børnene skal lære at spise. Så er man sikker på at barnet bliver holdt tørt og ren selvom det får maden puttet alle mulighede steder hen. Vi har et stort udvalg af spisesmække fra mærker som Müsli, CeLaVi og Filibabba. De er nemme at gøre rene med en våd klud, men de kan også smides direkte i vaskemaskinen. Det er godt en god idé at have mere end en enkelt spisesmæk de de ofte er beskidte og til vask. Så er det godt at kunne tage en helt ny og ren frem så den lille igen kan holdes tør og ren.

Spisesmække fra CeLaVi, Mikk-Line, Melton og Filibabba

Hos Lillepip.dk finder du masser af lækre spisesmække til både de helt små babyer og de lidt større børn der stadig sviner lidt når de spiser. Find de populære CeLaVi spisesmække der fås i mange forskellige typer og størrelser både med og uden ærmer. Det er nok nogle af de mest solgte spisesmække til børn og de fleste kender til CeLaVi som laver så mange lækre produkter til børn. Du finder også spisesmække fra mange andre lækre mærker som for eksempel Mikk-Line, Melton og Filibabba. Hvilken der er bedst er virkelig en smagssag, men de fås i et utal af farver så du altid kan finde en spisesmæk der vil passe godt til dit barn. Der er masser af både drenge og piger farver at vælge i mellem så se vores store udvalg igennem her på siden og vælg din favorit lige her.

Spisesmæk på tilbud

Er du ude efter en lækker spisesmæk på tilbud så har vi mange flotte spisesmække du kan vælge i mellem. Vi har tit tilbud og derfor kan du få dine nye spisesmække til en god pris. Vi har også udsalg et par gange om året så derfor er der god mulighed for at få fat på en spisesmæk på tilbud. Du kan også finde mange andre gode tilbud end på lige præcis spisesmække så hold øje med vores lille shop og vores gode tilbud. Vi har hurtig levering og hjælper hjertens gerne med anbefalinger eller hvis du har spørgsmål. Bare kontakt vores kundeservice. Skal du bruge en helt almindelig hagesmæk til dit barn eller din baby så kig vores store udvalg af hagesmækker til børn igennem. Og er du på udkig efter en god savlesmæk til din baby der er ved at få tænder eller lignende har vi også en masse lækre savlesmækker til baby og børn du kan vælge i mellem.

Spisesmæk lang til baby

Du kan finde mange forskellige lækre spisesmække her hos os. Vi har både med og uden ærmer og runde samt lange spisesmække til både den lille baby og de lidt større børn. En spisesmæk i lang udgave er perfekt til de lidt større børn hvor spisesmækken skal nå lidt længere ned end på den lille baby. Derfor passer en lang spisesmæk godt til børn fra 1-2 år og op. Vi har mange forskellige lange spisesmække at vælge i mellem fra blandt andet danske CeLaVi. Se hele vores store udvalg her på siden og få sendt din nye lange spisesmæk direkte hjem så du ikke behøver at skulle ud for at købe den. Vi sender indenfor 1-3 hverdage og pakker så hurtigt vi kan. Vælg din favorit spisesmæk i mellem vores store sortiment i massevis af skønne farver der passer super godt til både drenge og piger.

CeLaVi spisesmæk til børn

Vores absolut mest populære spisesmække til børn er dem fra danske CeLaVi. Vi har et stort udvalg af de smukke CeLaVi spisesmække så du kan finde og vælge lige præcis den der passer bedst til dit barn eller dine børn. Skal du bruge en CeLaVi spisesmæk til dine børn så se alle vores mange forskellige farver der passer til både en dreng og en pige. Kvaliteten er altid i top når du vælger en spisesmæk fra CeLaVi. Det er blandt andet derfor de er så super populære. Vælg en rund, en lang eller med eller uden ærmer. Vælg en til den lille baby eller en til de større børn alt efter hvad det er du skal bruge. Hold øje med vores sortiment som løbende bliver udvidet så du altid har en masse forskellige spisesmække at vælge i mellem. Der kommer nye farver til fra sæson til sæson så husk at kigge forbi fra tid til anden hvis der er en helt bestemt farve som du søger.

Hjælp til at vælge den helt rigtige spisesmæk

På vores blog har jeg skrevet et blogindlæg kaldet "De bedste spisesmække til børn", hvor jeg har samlet vores viden og erfaringer om de bedste spisesmække til børn. I dette indlæg kan du finde information om de forskellige typer af spisesmække, der findes på markedet, og hvad man skal overveje, når man skal vælge en spisesmæk til sit barn. Jeg har også anbefalinger til de bedste spisesmække fra de mest populære og anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du vælger en kvalitets spisesmæk til dit barn. Dette indlæg er lavet for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, så du kan føle dig sikker på, at du har valgt den bedste spisesmæk til dit barns behov.