soft-gallery-bodystockings

Soft Gallery bodystockings

Er du på udkig efter en super lækker Soft Gallery bodystocking til dig barn? Så er du heldig og være landet det helt rigtige sted. Vi har nemlig et stort udvalg af Soft Gallery bodyer tll både drenge og piger i alle aldrer. Find bodyer i alle de almindelige størrelse som str. 50, str. 56, str. 62, str. 68, str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104, str. 110 og str. 116. Vi får løbende nye styles ind så du altid kan finde dig en lækker Soft Gallery body fra en af de nyeste kollektioner. En body er også en heldragt bare uden ben på. Hvis du heller vil bruge en heldragt med lange ben så kan du med fordel se vores super lækre udvalg af heldragter til børn og baby. Og husk at se vores store udvalg af fantastiske bodyer fra alle vores andre skønne mærker. Her er helt sikkert også en body der vil passe til jeres barn eller børn herimellem.

Soft Gallery body til baby dreng

Hvis man skulle beskrive Soft Gallery baby drengen så ville den bedste beskrivelse være en legende og finurlig dreng som er et friskt pust til sine omgivelser. Han er den gode søde type der er vild med kys og kram. Han elsker eventyr og at gå på opdagelse. Han er løbende og legende og interessere sig for sine omgivelser. Han er vil med dyr både i virkeligheden og på sit tøj. Her er det perfekte match med Soft Gallery designet og de skønne bodystockings med de fineste prints. Bodyerne kan fås i både korte og lange ærmer og i massevis af lækre farver med og uden prints. Der er både nye og moderne prints og det velkendte ugleprint. Her hos Lillepip.dk kan du finde et stort udvalg af stilarter til din baby dreng fra Soft Gallery. Og kollektionen går fra den lille nyfødte og op til 36 måneder. Se vores store udvalg af Soft Gallery bodystockings her på siden.

Bodyer fra Soft Gallery til baby og børn

Hvis du også er vild med de lækre bodyer fra Soft Gallery er du landet det helt rigtige sted. Her på siden finde du hele vores store udvalg til både den lille baby og de lidt større børn. Bodyerne fås fra 0-4 år og er kendte for den super lækre kvalitet der sidder godt på ethvert barn. Så hvis du skal bruge en god body kan vi virkelig anbefale de smukke Soft Gallery bodyer og det kæmpe store udvalg af farver og prints. Soft Gallery er et dansk mærke som er kendte i store dele er verden for deres super flotte designs og deres velkendte ugle prints. Vælg en af de smukke heldragter hvis du elsker det skønne børneunivers med vægt på farver og en barnlig fantasi der vægter en legende tilgang til omgivelserne. Bodyerne bliver i dag produceret i en super lækker økologisk kvalitet som føles behagelig for huden og er helt fri for skadelige stoffer som barnet kan tage skade af. Fuldend barnet look med nogle af de skønne Soft Gallery leggings til børn.

Soft Gallery body owl print

Når vi snakker om det danske mærke er det umuligt ikke at snakke om det velkendte Soft Gallery body owl print. Ugleprintet er et designikon og har virkelig fået sat Soft Gallery på landkortet som et brand der er værd at holde øje med. Deres flotte owl print passer lige godt til dreng som til pige og fås i et vælg af lækre farver. Hold øje med udvalg her på siden og se alle de nye styles som vi går dem hjem. Der kommer løbende nye varer på hylderne og de kan se alle de smukke Soft Gallery bodyer som vi har hjemme her på siden. Se også alle de eventyrlige bodyer vi har fra vores andre skønne mærker og find din favorit i mellem brands som THE NEW, The New Siblings, Molo, Petit Piao og Fixoni. Hos os kan du finde babytøj til de mindste og børnetøj til de lidt ældre børn fra 0-12 år.