soft-gallery-badetoj

Soft Gallery badetøj til baby og børn

Skal du bruge noget lækkert badetøj til dit barn eller dine børn så er det skønne Soft Gallery badetøj helt sikkert et godt valg. Hos os finder du både lækre badebluser, badebukser og shorts samt badedragter. Skal du også bruge en dejlig sommerhat har vi også et stort udvalg du kan vælge i mellem. Så skulle det være muligt at få styr på sommer looket til de små. Soft Gallery laver hver sæson en hel ny style med badetøj til både drenge og piger. Så uanset om du er ude efter noget skønt badetøj til din dreng eller din pige så kan du finde det i udvalget her på siden.

Soft Gallery badedragt til sol og sommer

Sol og sommer er også lig med at man skal bade når man er barn. Om det er ved stranden eller om det er i et badebassin er ikke så vigtigt. Til at hygge i vandet kan vi kraftigt anbefale det skønne Soft Gallery badetøj til børn i alle aldre. Og når man kommer op af vandet er det vigtigt hurtigt at blive tør. Det kan du snildt klare med et lækkert og pratisk badekåbe eller håndklæde med hue og udforming som for eksempel et dyr. Om du er til det ene eller andet så har vi helt sikkert et godt bud til dig. Børnene elsker denne badetid og det gør vi også. Så vi har masser af hyggelige ting og legetøj som også kan holde til at komme med i vandmasserne.

Soft Gallery UV dragter og badetøj

Når det endelig bliver dejligt solskinsvejr elsker børn som regel at være udenfor og hygge sig i det gode vejr. Hvis det er rigtig varmt og der er fuld fart på solskinnet er det vigtigt at de små størrelser ikke får for meget direkte sol på huden. Og til det er en dejlig UV dragt og noget af det lækre badetøj fra Soft Gallery helt perfekt. Ud over det lækre badetøj og de skønne UV dragter fra Soft Gallery har vi også meget andet fra lækre mærker som Minymo og Melton. Når du nu er på udkig efter badetøj kan du også holde øje med vores store udsalg hvor der også er meget badetøj på tilbud. Vi har også masser af tøj med UV faktor i. Så hold øje med vores skønne udvalg og slå til når du ser din favorit et sted i vores sortiment.

Soft Gallery badetøj på udsalg

Det er altid dejligt med et godt tilbud. Det er det også når vi snakker om det skønne badetøj fra Soft Gallery. Og vi har masser af gode tilbud på vores store Soft Gallery udsalg. Her finder du alle de gode tilbud fra det lækre danske mærke. Vi har også mange andre lækre mærker du kan vælge i mellem og der er masser af gode tilbud på vores store udsalgskategori. Du kan tit være heldig og spare både 20%, 25%, 30%, 40%, 50%, 60%, 70% og nogle gange helt op til 90%. Det er helt vildt når prisen kommer helt i bund som der. Og ser du så godt et tilbud er det bare med at slå til for der bliver hurtigt udsolgt når prisen er så billig. Husk også de mange andre lækre ting vi har på hylderne fra Soft Gallery. Specielt de velkendte ugle prints plejer at være en favorit ved de fleste.