small-rags

Børnetøj fra Small Rags

Hos Lillepip.dk finder du masser af børnetøj fra danske Small Rags. Vi har tøj fra Small Rags i mange farver og størrelser til både drenge og piger. Uanset om du er på udkig efter tøj til hverdag eller fest er der helt sikkert også noget for dit barn eller dine børn her. Vi har både bukser, t-shirts, heldragter, cardigans, sweatshirts og badetøj fra Small Rags. Du finder både de seneste nye kollektioner fra Small Rags her og under vores nyheder samtidig med at du kan være heldig at finde nogle af produkterne på tilbud på vores udsalg. Så du bestemmer selv om det skal være den seneste nye mode der er det rigtige for dig og dit barn eller om det er prisen og det bedste tilbud der er vigtigst. Uanset hvad kan du købe Small Rags tøjet online her på siden når det passer dig.

Tøj med stil og holdning

Kollektionerne fra Small Rags består af alt fra sødt, smart og fint børnetøj. Tøjet er skabt til aktive og friske børn, der gerne vil gå i noget smart tøj. Altså en afslappet stil hvor barnet stadig kan have et cool look. Det er altså tøj hvor der er både god stil og en afslappet holdning til tingene. Small Rags er kendte for deres maskot Mr. Rags som ofte optræder som en del af designet. Og de forskellige styles af tøjet henvender sig både til drenge og piger. Mange af produkterne er unisex styles så kan bæres af begge køn. Men du kan sagtens stadig finde lyserødt tøj til pigen og blåt tøj til drengen hvis det er det rigtige for jeres barn.

Om Small Rags

Direkte oversat betyder Small Rags - Små Klude. Og det er netop det som mærke laver: Tøj eller "små klude" til vores små størrelser. Stilen er afslappet og tøjet er lavet til at blive sammensat med andre farver, stile, mærker og udtryk. Kort sagt kan man selv være kreativ med Small Rags tøjet og sammensætte det som man vil og har lyst. Small Rags er ikke enten eller men mere både og. Så tøjet er til dem der elsker en afslappet stil og som går op til en funktionel og praktisk hverdag hvor man barnet selv får lov til at være kreativ med sit hjemmegjorte look. Det handler om selv at vælge og hygge sig med sin påklædning. Om barnet stil er: little hipster, vintage, fashion geek, urban, mini me eller bare jeg bestemmer selv så er Small Rags helt perfekt.