sko

Sko til børn i alle størrelser

Børn har godt af at have forskellige sko til forskellige formål. Det er nemlig sundt for de små børnefødder at have flere sko at skifte i mellem. Hos Lillepip.dk finder du et bredt udvalg af super gode og lækre børnesko i alderen 0-9 år. Vi har sko i alle størrelser fra 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 til 33. Så det burde være muligt at finde et par sko til dit barn også. Vi har et super godt udvalg af sko og noget for enhver størrelse, type og form. Sortimentet spænder bredt fra store til små fødder, bred til tynd fod og vi har noget i alverdens farve og styles. Og der komme løbende nye sko og børnesko til sortimentet så du altid kan finde noget der passer lige præcis dit og dit barn.

Find præcis de børnesko du er ude efter

Du finder masser af lækre børnesko fra mærker som for eksempel: Bisgaard, CeLaVi og mange andre. Vi har et stort udvalg af alle typer af børnesko, som for eksempel søde begyndersko, futter til de mindste, kravlesko og hjemmesko, flotte ballerinasko, gummistøvler og varme termogummistøvler, gummisko, luftige sandaler, sko og sneakers, støvletter, støvler og mange flere. Du finder også accessories til sko som for eksempel overtræksfutter. Vi har samlet et stort udvalg af kvalitets sko til børn hvor du kan vælge i mellem mange forskellige farver og prints der passer godt til både drenge og piger. Vi har både sko til små baby'er, til lidt større børn og til de unge børn der begynder selv at ville vælge hvilke sko de skal gå i. Find de sko som I er ude efter her i vores udvalg og bestil online. Så afsender vi skoene senest den næste hverdag. Se de nyeste sko under vores nyheder eller kig vores udsalg igennem for at finde det bedste tilbud på et par børnesko. Du vælger selv.

Børnesko til både drenge og piger

I vores sortiment af børne finder du masser af forskellige farver, styles, modeller, designs og detaljer på skoene så der er et stort udvalg til både drenge og piger. Skal du bruge pige sko er det typisk farver som pink, rosa, cream, cognac, brun, grå, sort, leopard og guld du skal gå efter. Er det derimod drenge sko du er ude efter så holde øje med farver som blå, sort, brun, cognac, grøn og grå. Mange sko er også unisex når vi snakker børn så man kan sagtens mix & match skoene.

Størrelse, pasform og voksetillæg til skoene

Når du køber børnesko, anbefaler vi, at du altid beregner et voksetillæg på omkring 1-1,5 cm (alt efter hvad for en skotype der er tale om), så der er plads til at fødderne kan vokse. En hverdagssko bør have en fast hælkappe og sidde godt fast om foden. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl om størrelse eller pasform. Vi hjælper gerne med at finde de rigtige børnesko til dig og dit barn.