shorts

Masser af shorts til børn

Hvis du er på udkig efter nogle flotte shorts til dit barn eller dine børn kan du helt sikkert finde nogle shorts i vores udvalg som passer godt til barnet uanset om det er til en dreng eller en pige. Du finder mange forskellige shorts hos os og vi udvider løbende vores sortiment så du kan få så mange valgmuligheder som muligt. Du kan både finde klassiske enkelt farvede shorts og shorts som er de nyeste og mest moderne farver. Der er også shorts med forskellige prints så der er noget for enhver smag uanset køn og alder. Shorts er perfekte til den varme sommertid hvor lange bukser bliver for varme at rende rundt i. Det er vigtigt at børn får klædt sig efter årstiden da de ikke selv er så gode til at mærke om de har det for varmt eller fryser.

Lækre shorts til drenge og piger

Hos Lillepip.dk finder du et stort udvalg af shorts i alverdens farver, styles og designs til både drenge og piger. Vi har mange forskellige modeller at vælge i mellem fra mærker som for eksempel Müsli by Green Cotton. Vælg i mellem helt enkle og simple shorts eller gå på opdagelse i de farverige eller printede shorts. Det er jer der bestemmer og du kan sammensætte jeres shorts med for eksempel en lækker kortærmet t-shirt og et par lækre, luftige og lette sandaler. Så er det lidt lettere at holde sig tempereret når vejret ellers er lige til at smelte i. Skal det være til drengen er der jo selvfølgelig de klassiske farver som blå, sort og grøn at holde sig til og er det til pigen er der sikker gevinst med pigefarver som rød, pink, rosa, lilla og gul. Men der er også mange andre spændende farver og prints at vælge i mellem. Der er helt sikkert også et par shorts som passer jer uanset køn.

Det perfekte sommertøj til børn

Når det bliver forår og sommer og solen kommer frem og giver en god og dejlig varme er det ved at være tid til at finde shorts og de korte bukser frem. Det kan blive alt for varmt og klamt med lange bukser når først det bliver rigtig varmt og derfor er shorts bare det helt perfekte sommertøj til børn. Det er også tid til shorts når kufferten skal pakkes og rejsen skal bookes til sommerferien. Skal du til de solrige og varmere himmelstrøg er shorts helt essentielt for ikke at smelte helt væk. Vi har samlet et stort udvalg af short til børn i mange forskellige farver, design og prints så du kan være sikker på der også er et par solparate shorts til dit barn eller dine børn uanset om det er til drenge eller piger.