savlesmaek

Savlesmæk til baby og børn

Hos Lillepip.dk elsker vi børn i alle aldre og når vi snakker de små størrelser så er nogle gode savlesmækker bare helt uundværlige. Derfor har vi har samlet et stort udvalg af savlesmækker så du i ro og mag kan sidde og udvælge lige præcis den savlesmæk eller de savlesmækker som er rigtige for dig og dit barn eller dine børn. Vi har et stort udvalg af savlesmækker til både de helt små babyer og de lidt større børn. Hvilken type, design, størrelse eller farve af savlesmæk der er rigtig for jer er helt op til dig. Du kan både finde de runde, spidse, lange savlesmækker og de coatede spisehagesmækker her vi også mange af. Så uanset hvad du skal bruge af savlesmæk så har vi helt sikkert også en der er den rigtige for jer. Skal du bruge en spisesmæk til dit barn som beskytter lidt bedre mod våde elementer så se vores store udvalg af spisesmække til børn lige her.

Savlesmæk tilbud

Er du ude efter en god savlesmæk på tilbud er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg af savlesmække i alverdens farver til både drenge og piger. Vi forhandler mange af de populære danske mærker som CeLaVi, Filibabba og Pippi. Du finder savlesmækker i både bomuld, frotté og PU-materiale som er de nemmeste at vaske rene med en våd klud. Du kan købe masser af billige savlesmække på tilbud hos os fra tid til anden. Vi har løbende gode tilbud hvor priserne får en på nakken. Og der er mange penge at spare når du køber dine savlesmækker på tilbud. Det kan sikre at du kan få købt ekstra ind så du er sikker på at have et godt lager liggende til den lilles savleforbrug. Det er praktisk når hverdagen byder på en baby der spiser, savler og gylper.

Savlesmæk med navn

Vi har også et stort udvalg af salvesmække med navne på. Vil du have en savlesmæk med barnets navn på er det her du skal kigge efter. På den måde gør du barnets savlesmæk mere personlig. Så kan barnet også bedre få et forhold til sit navn når det vender til at det står på alting også savlesmækken. Det kan også hjælpe med at finde rundt i savlesmækkerne hvis der er flere børn. Så er det nemt og hurtigt at se hvis der er hvis. Hvis du giver dit barn en savlesmæk med barnets navn broderet på er du også altid sikker på at du får den rigtige savlesmæk med hjem igen hvis du er ude af huset. Der finder mange forskellige broderinger og det ser super godt og sødt ud når der er broderet et navn på en savlesmæk.

Savlesmæk baby

Du kan finde masser af flotte savlesmække til både baby og børn i alverdens farver til både drenge og piger. Når barnet begynder at få tænder savler de rigtig meget. Den første mælketand kommer typisk omkring 4-8 måneders alderen og den sidste tand er normalt ude når barnet er omkring 3 år gammel. I den tid er savlesmækker helt uvurderlige for børnefamilierne. Savlesmækkerne er perfekte ved tandfrembrud fordi de opsamler savl og forhindrer barnet og barnets tøj i at blive vådt, kolde og irriteret på grund af savlmængden. Det er også godt for tøjvasken da det kan spare tøjet for at skulle vaskes med det samme og måske i stedet holde hele dagen så vasken ikke skal kører konstant. Nogle børn savler så meget at savlesmækken løbende skal udskiftes og her er det godt at have et lille lager liggende klar.

Savlesmæk med tekst

Find et stort udvalg af savlesmækker med tekst syet på. Det kan være du gerne vil have barnets navn på eller en af de søde og sjove tekster som: Fars pige, Mors drenge og Lille prinsesse. Det gør savlesmækkerne mere personlige og unikke når der er broderet en tekst på smækken. Det er også en super sød og personlig barsels- eller dåbsgave. Det er langt nemmere at holde står på hvis der er hvis og så er det hyggeligt og sødt at se den lille med en smæk med brodering på. Savlesmækker med tekst på er en af vores absolute bedst sælgende produkter og blandt de allermest populære navne på smækkerne finder du: William, Noah og Mathias til drengene og Emma og Lærke til pigerne. En savlesmæk med navn på er en super dejlig og meget personlig gave til de små.

Billige savlesmække

Du kan finde mange billige savlesmækker i blandt vores store udvalg af savlesmækker til baby og børn. Vælg i mellem mange forskellige modeller, størrelser, farver, designs og materialer. Du kan købe masser af billige savlesmækker til dit barn i høj kvalitet lige her hos Lillepip.dk. Vi har alle de kendte mærker og du kan spare endnu flere penge ved at købe savlesmækkerne i sammenpak. Du finder et stort udvalg af sammenpakket savlesmækker hos os. Der er typisk 3 styk i en sammenpak, men vi har selvfølgelig også mange billige enkelt styk at vælge i mellem. Det er helt op til dig hvad du og dit barn har mest brug for. Du skal være hurtig når du se et godt tilbud med de billigere priser på savlesmækkerne for det går hurtigt når de er på tilbud.

Pippi savlesmækker på udsalg

Når du skal bruge et godt tilbud på hagesmækker kan du som regel finde det her hos os. Vi har mange gode tilbud og fra tid til anden også udsalg. Og nogle af de bedste hagesmækker er jo helt klart de danske Pippi og Mikk-Line hagesmækker. Dem har vi masser af forskellige farver af så du kan finde en der passer lige præcis det sæt tøj du vil. Se for eksempel de mange forskellige flotte Mikk-Line hagesmækker til børn her. Og du kan virkelig købe nogle billige hagesmækker når for eksempel de flotte Pippi hagesmækker er på udsalg. Men hold øje med de gode tilbud for det går altså virkeligt hurtigt når prisen får et hak nedad på vores udsalg. Derfor skal du være hurtig på tasterne og få købt ind imens prisen er rigtig hvis du vil nå de bedste tilbud. Se hele vores store udvalg af Pippi hagesmækker til børn lige her. Skal du bruge nogle helt almindelige og lækre hagesmækker til børn og baby her vi også et stort udvalg du kan vælge i mellem.

Pippi savlesmæk rund

Nogle af de absolut mest populære savlesmække til børn er de runde savlesmække fra danske Pippi. Derfor har vi et stort udvalg du kan vælge i mellem i et væld af farver til både drenge og piger. En flot Pippi savlesmæk i den klassiske runde udgave er simpelthen et must i enhver danske børnefamilie. Vi har også de spidse hagesmække fra Pippi, men de runde er stadig de mest solgte savlesmække i vores udvalg. Derfor går du aldrig galt i byen hvis du vælger de runde savlesmække fra danske Pippi til dit barn eller dine børn. Pippi er et klassisk, anerkendt og erfarent danske børnemærke som laver alt til småbørnsfamilierne. Du kan både finde savlesmække, spisesmække, bodyer, håndklæder og mange andre lækre ting i sortimentet fra Pippi. Vi har et stort udvalg fra mærket så husk at se om der er andet end savlesmække der lige er dig.

Hos Lillepip.dk hjælper vi dig hjertens gerne

Har du spørgsmål til nogle af vores savlesmækker eller andre hagesmækker, besvarer vi hjertens gerne dine spørgsmål på info@lillepip.dk på tlf. 60 15 73 03. Vi har også en kontaktformular på vores kontaktside som du er velkommen til at bruge. Hvis du er ude efter et specifikt produkt, som vi ikke har på shoppen, ser vi gerne om vi kan bestille varen hjem til dig. Bare kontakt os så ser vi på mulighederne. Vi glæder os til at høre fra dig.