sandaler

Flotte og lækre sandaler til børn

Hos Lillepip.dk har vi samlet et stort udvalg af sandaler til børn fra 0-8 år i størrelserne 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 og 32. Og der kommer løbende nye størrelser, styles og farver til udvalget. Vi har masser af farver at vælge i mellem som for eksempel sort, blå, rosa, brun, guld og cream. Der er både drenge og pige farver og sandaler til store og små, lange og korte fødder. Der er også sandaler til enhver lejlighed uanset om det er til hverdag, fest eller andre fine lejligheder. Så mangler dit barn eller dine børn sandaler så kig på vores flotte sortiment her på siden. Vi har børnesandaler fra mærker som for eksempel Bisgaard og der kommer løbende nye mærker til. Vi har altid de seneste nyheder og der er også nogle gang sandaler på tilbud på vores udsalg. Så holde øje med siden her for at se de seneste nyheder, styles og trends inden for sandaler og kig på udsalget hvis du skal se om der er et godt tilbud og en god pris på et par sandaler.

Børnesandaler til både drenge og piger

Vi har sandaler til både små og store børn og til børn med smalle, almindelige eller brede fødder. Har du dit barns fødder en lav eller høj vrist kan du med fordel vælge en sandal der kan justeres over vristen med enten spænde eller velcro. Husk at når du køber sandaler til børn skal du sørger for at købe sandalerne så der er godt med vokseplads. Vi anbefaler du køber sandalerne ca. 1-1,5 cm større end dit barns fod. Så har den lille lige lidt plads i sandalen til at vokse ind i. Du kan købe online på lillepip.dk døgnet rundt når det passer dig. Vi afsender indenfor 1-2 dage så du får sandalerne så hurtigt som muligt.

Køb sandaler online til dit barn eller dine børn

Du finder både klassiske sandaler med god støtte og komfort og sandaler med sjove og fine detaljer i vores udvalg. Vælg enten sandaler med klæb eller velcro så dit barn får præcis de sandaler der passer dem bedst. Sandaler er perfekte til det varme og dejlige sommervej hvor sko bliver for varme for barnet at have på. Sandalerne giver barnet en god fast overflade at gå på samtidig med at de lufter fødderne godt så de ikke bliver indelukket eller begynder at svede. Vi hjælper dog gerne hvis du har spørgsmål til de nye sandaler til dit barn eller dine børn. Når du handler hos os afsender vi altid indenfor 1-2 hverdage og vi sender gratis hvis du bestiller for over kr. 399,- Og så giver vi dig 30 dages fuld returret hvis sandalerne ikke skulle passe eller ikke lige er det alligevel. Husk også at du kan finde en masse andet lækkert fortøj her på Lillepip.dk som for eksempel lækre og smarte sko og sneakers, gode begyndersko, dejlige uld og læder hjemmesko og både almindelige samt termo gummistøvler.