sandaler

Sandaler til børn

Hos Lillepip.dk har vi samlet et stort udvalg af sandaler til børn fra 0-8 år i størrelserne 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 og 32. Og der kommer løbende nye størrelser, styles og farver til udvalget. Vi har masser af farver at vælge i mellem som for eksempel sort, blå, rosa, brun, guld og cream. Der er både drenge og pige farver og sandaler til store og små, lange og korte fødder. Der er også sandaler til enhver lejlighed uanset om det er til hverdag, fest eller andre fine lejligheder. Så mangler dit barn eller dine børn sandaler så kig på vores flotte sortiment her på siden. Vi har børnesandaler fra mærker som for eksempel Bisgaard og der kommer løbende nye mærker til. Vi har altid de seneste nyheder og der er også nogle gang sandaler på tilbud på vores udsalg. Så holde øje med siden her for at se de seneste nyheder, styles og trends inden for sandaler og kig på udsalget hvis du skal se om der er et godt tilbud og en god pris på et par sandaler.

Sandaler til både drenge og piger

Vi har sandaler til både små og store børn og til børn med smalle, almindelige eller brede fødder. Har du dit barns fødder en lav eller høj vrist kan du med fordel vælge en sandal der kan justeres over vristen med enten spænde eller velcro. Husk at når du køber sandaler til børn skal du sørger for at købe sandalerne så der er godt med vokseplads. Vi anbefaler du køber sandalerne ca. 1-1,5 cm større end dit barns fod. Så har den lille lige lidt plads i sandalen til at vokse ind i. Du kan købe online på lillepip.dk døgnet rundt når det passer dig. Vi afsender indenfor 1-2 dage så du får sandalerne så hurtigt som muligt. Se hele vores udvalg af sandaler til børn her på siden og vælg nærmere ved at filtrere i mulighederne i toppen af siden. Så kan du finde sandalerne efter for eksempel størrelse, farve eller mærke. Vil du sortere i mellem udvalget her kan du vælge hvordan i højre top hjørne her på siden. Så kan du vælge at se udvalget efter for eksempel pris eller dato. Vi håber du nemt og hurtigt kan finde lige præcis de sandaler som du står og skal bruge til dit barn eller dine børn.

Køb sandaler online her

Du finder både klassiske sandaler med god støtte og komfort og sandaler med sjove og fine detaljer i vores udvalg. Vælg enten sandaler med klæb eller velcro så dit barn får præcis de sandaler der passer dem bedst. Sandaler er perfekte til det varme og dejlige sommervej hvor sko bliver for varme for barnet at have på. Sandalerne giver barnet en god fast overflade at gå på samtidig med at de lufter fødderne godt så de ikke bliver indelukket eller begynder at svede. Vi hjælper dog gerne hvis du har spørgsmål til de nye sandaler til dit barn eller dine børn. Når du handler hos os afsender vi altid indenfor 1-2 hverdage og vi sender gratis hvis du bestiller for over kr. 399,- Og så giver vi dig 30 dages fuld returret hvis sandalerne ikke skulle passe eller ikke lige er det alligevel. Husk også at du kan finde en masse andet lækkert fortøj her på Lillepip.dk som for eksempel lækre og smarte sko og sneakers, gode begyndersko, dejlige uld og læder hjemmesko og både almindelige samt termo gummistøvler.

Gode sandaler til børn

Skal du bruge et par gode sandaler til dit barn eller dine børn er du landet det helt rigtige sted. Her har vi samlet hele vores store udvalg af gode sandaler til børn i alle aldre og størrelser. Find de bedste kvalitetssandaler fra mærker som for eksempel danske Bisgaard i den bedste kvailtet. Her er det ægte kvalitets læder der bliver brugt i fremstillingen af sandalerne. Bedre kvalitet får du simpelthen ikke. Vi er sikker på at du her kan finde et par lækre kvalitetssandaler til dit barn uanset om det er til en dreng eller en pige. Vælg i mellem vores store udvalg og find det helt perfekte par til dit barn her på siden. Vi har masser af sandaler og børnesandaler som kan bruges af børn i alle aldre. Vi leverer også super hurtigt. Vi afsender altid senest dagen efter du har lagt din bestilling. Vi ved hvor utålmodig man kan blive når man først har bestilt sine nye sandaler. Derfor arbejder vi altid på højtryk for at få afsendt din bestilling så hurtigt som overhovedet mulgt.