sandaler

Sandaler til børn

Hos Lillepip.dk har vi samlet et stort udvalg af sandaler til børn fra 0-8 år i størrelserne 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 og 32. Og der kommer løbende nye størrelser, styles og farver til udvalget. Vi har masser af farver at vælge i mellem som for eksempel sort, blå, rosa, brun, guld og cream. Der er både drenge og pige farver og sandaler til store og små, lange og korte fødder. Der er også sandaler til enhver lejlighed uanset om det er til hverdag, fest eller andre fine lejligheder. Så mangler dit barn eller dine børn sandaler så kig på vores flotte sortiment her på siden. Vi har børnesandaler fra mærker som for eksempel AngulusBisgaard, Bundgaard, En Fant samt Pom Pom og der kommer løbende nye mærker til. Vi har altid de seneste nyheder og der er også nogle gang sandaler på tilbud på vores udsalg. Så holde øje med siden her for at se de seneste nyheder, styles og trends inden for sandaler og kig på udsalget hvis du skal se om der er et godt tilbud og en god pris på et par sandaler.

Sandaler til drenge og piger

Vi har sandaler til både små og store børn og til børn med smalle, almindelige eller brede fødder. Har du dit barns fødder en lav eller høj vrist kan du med fordel vælge en sandal der kan justeres over vristen med enten spænde eller velcro. Husk at når du køber sandaler til børn skal du sørger for at købe sandalerne så der er godt med vokseplads. Vi anbefaler du køber sandalerne ca. 1-1,5 cm større end dit barns fod. Så har den lille lige lidt plads i sandalen til at vokse ind i. Du kan købe online på lillepip.dk døgnet rundt når det passer dig. Vi afsender indenfor 1-2 dage så du får sandalerne så hurtigt som muligt. Se hele vores udvalg af sandaler til børn her på siden og vælg nærmere ved at filtrere i mulighederne i toppen af siden. Så kan du finde sandalerne efter for eksempel størrelse, farve eller mærke. Vil du sortere i mellem udvalget her kan du vælge hvordan i højre top hjørne her på siden. Så kan du vælge at se udvalget efter for eksempel pris eller dato. Vi håber du nemt og hurtigt kan finde lige præcis de sandaler som du står og skal bruge til dit barn eller dine børn.

Køb sandaler online her

Du finder både klassiske sandaler med god støtte og komfort og sandaler med sjove og fine detaljer i vores udvalg. Vælg enten sandaler med klæb eller velcro så dit barn får præcis de sandaler der passer dem bedst. Sandaler er perfekte til det varme og dejlige sommervej hvor sko bliver for varme for barnet at have på. Sandalerne giver barnet en god fast overflade at gå på samtidig med at de lufter fødderne godt så de ikke bliver indelukket eller begynder at svede. Vi hjælper dog gerne hvis du har spørgsmål til de nye sandaler til dit barn eller dine børn. Når du handler hos os afsender vi altid indenfor 1-2 hverdage og vi sender gratis hvis du bestiller for over kr. 399,- Og så giver vi dig 30 dages fuld returret hvis sandalerne ikke skulle passe eller ikke lige er det alligevel. Husk også at du kan finde en masse andet lækkert fortøj her på Lillepip.dk som for eksempel lækre og smarte sko og sneakers, gode begyndersko, dejlige uld og læder hjemmesko og både almindelige samt termo gummistøvler.

Gode sandaler til børn

Skal du bruge et par gode sandaler til dit barn eller dine børn er du landet det helt rigtige sted. Her har vi samlet hele vores store udvalg af gode sandaler til børn i alle aldre og størrelser. Find de bedste kvalitetssandaler fra mærker som for eksempel danske Bisgaard i den bedste kvaliltet. Her er det ægte kvalitets læder der bliver brugt i fremstillingen af sandalerne. Bedre kvalitet får du simpelthen ikke. Vi er sikker på at du her kan finde et par lækre kvalitetssandaler til dit barn uanset om det er til en dreng eller en pige. Vælg i mellem vores store udvalg og find det helt perfekte par til dit barn her på siden. Vi har masser af sandaler og børnesandaler som kan bruges af børn i alle aldre. Vi leverer også super hurtigt. Vi afsender altid senest dagen efter du har lagt din bestilling. Vi ved hvor utålmodig man kan blive når man først har bestilt sine nye sandaler. Derfor arbejder vi altid på højtryk for at få afsendt din bestilling så hurtigt som overhovedet muligt.

Sandaler børn tilbud og udsalg

Grib chancen for at købe komfortable og trendy sandaler til børnene på tilbud hos os! Uanset om du leder efter sandaler til drenge eller piger, og uanset alder, har vi et stort udvalg af gode tilbud på sandaler. Sørg for at holde øje med vores udvalg og slå til, før tilbuddene forsvinder! Hvis du er på udkig efter nogle gode sandaler til børnene, så kan du finde mange gode tilbud hos os. Vi ved, at det er vigtigt at give børnene mulighed for at få masser af luft til deres fødder, især i de varme sommermåneder, og det er netop hvad sandaler giver mulighed for. Sandaler er også et perfekt sommerfodtøj, og når man kan købe dem til en billig pris på tilbud, så bliver det ikke bedre. Vi har et stort udvalg af sandaler til børn i alle aldre, både til drenge og piger, så uanset om du har en dreng eller pige, kan du finde et par sandaler, der passer til dit barn. Hold øje med vores webshop for at se vores store udvalg af gode tilbud på sandaler, og sørg for at slå til, før tilbuddene forsvinder.

Flotte pige sandaler

Når du skal bruge nogle flotte pige sandaler til dit barn så er det både farven og formen der betyder noget. For hvis det er sandaler til en lille prinsesse så skal de jo både være feminine og have den helt rigtige pigefarve. Vi har et flot udvalg af de lækreste pige sandaler fra mærker som Bundgaard, Bisgaard, Angulus, En Fant og Pom Pom m.m. Så hold øje med udvalget her på siden hvor du finde masser af skønne sandaler med både glimmer, print og flotte mønstre der vil få alle piger til at smile glad. Det er altid spændende at se fra år til år hvad der er det nyeste indenfor moden og på sandalerne sker der altid en hel masse. Specielt når det er til piger som godt tør prøve nogle af de sidste nye tiltag indenfor fodtøj. Find din yndlingssandal her på siden og skynd dig at få dit barn i et par lækre pige sandaler så hun kan nyde sommervarmen samtidig med at hendes små fødder stadig får masser af luft.

Børnesandal med velcro eller spænde

Når du er på udkig efter et par gode børnesandaler til dit barn er det vigtigt at gøre sig klart om man vil have dem med velcro eller med spænde. Velcroen er den letteste for barnet at hoppe ind og ud af så det er jo en stor fordel. Spænden er den helt almindelige og gamle måde at bruge sin børnesandal. Hvad der er bedst for jer kan I kun selv afgøre. Men begge dele kan være lige godt og det er meget en smagssag hvad man er til. Dine børnesandaler skal sidde godt til, men ikke for stramt. Det skal være sådan at barnet kan bevæge sig frit rundt og synes at det er dejligt at have sandalen på. Sandaler er det bedste fodtøj til om sommeren når vejret er varmt og fødderne ikke længere har godt i at komme i en sko være den ikke kan få luft og ellers vil få det alt for varmt. Du kan tit finde et godt tilbud uden for sæsonen, men du skal være hurtig hvis du skal have dem til nedsat pris.

Find de bedste sandaler til børnene: Læs vores ekspertblog

Velkommen til Lillepip.dk, hvor vi har et bredt udvalg af sko til børn i alle aldre. Vi ved, at det kan være svært at finde det perfekte par sandaler til børnene, der er både komfortable og holdbare, så vi har skrevet et blogindlæg, der kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Vores blogindlæg "De bedste sandaler til børn" giver dig en grundig gennemgang af de vigtigste faktorer at overveje, når du vælger sandaler til børn, herunder pasform, kvalitet, design og ydersål. Vi giver også tips til, hvordan man kan måle barnets fodstørrelse, så man kan vælge sandaler, der passer godt, og hvordan man kan vælge sandaler, der er passende til barnets aktiviteter, f.eks. sport eller vandring. Udover at tilbyde et bredt udvalg af sandaler til børn, kan du også finde sko til babyer og småbørn, sko til skolebørn og teenagere, samt accessories og overtøj. Så giv dit barns fødder den bedste støtte og komfort ved at tjekke vores blogindlæg "De bedste sandaler til børn" og vores webshop.