plantoys

PlanToys trælegetøj er kendt i hele verden

PlanToys legetøj i træ til børn og baby som for eksempel rangler, spil, stabeltårn, klodser, sparegris og legemad. Vi har samlet et stort udvalg som du og dit barn kan vælge i mellem. Det er bæredygtigt legetøj som barnet trygt kan putte i munden og tygge på. Der er nemlig ikke brugt nogen former for skadelig kemi i produktionen. Og du kan finde alt slags legetøj i blandt udvalget. Nogle gange har vi endda tilbud på PlanToys legetøjet og så kan der være penge at spare. Se vores udsalg for at finde nogle super skarpe priser på vores PlanToys produkter. Legetøjet fra PlanToys er kendt i hele verden og her ved du at kvaliteten er helt i top samtidig med at der er lagt vægt på både leg og læring samtidig med at der er fokus på at udvikle barnets kreativitet og fantasi.

PlanToys legetøj til børn og baby

Alt legetøjet fra PlanToys er udviklet for at kunne stimulere, udfordre og udvikle børn og baby'er på både det fysiske, sociale/følelsesmæssige, intellektuelle og sproglige område. For eksempel igennem lyd, berøring eller ved selv at afprøve forskellige løsninger. Trælegetøjet er meget populært fordi det kan hjælpe børn med at udvikle og indlærer på forskellige måder. Og alle børn lærer forskelligt så på alle produkter er der placeret enkle ikoner så du kan se hvordan hvert produkt hjælper barnet til at lære. Super smart og en stor hjælp at legetøjet på den måde kan udvikle barnet på forskellige alderstrin. At legetøjet udover at udvikle så også er både bæredygtigt og miljørigtigt gør bare PlanToys til en endnu større klassiker på området med legetøj, indlægning og stimulering.

Bæredygtigt legetøj fra PlanToys

Se vores store udvalg af miljørigtigt og bæredygtigt legetøj fra PlanToys. Siden begyndelsen med en lille fabrik i Lat Phrao, Thailand i 1981 har PlanToys altid prioriteret bæredygtighed og hensyn til miljøet. PlanToys er kendt for at være den første virksomhed, der fremstillede trælegetøj uden imprægneringsmidler i gummitræet. I stedet laver PlanToys lækkert kvalitets legetøj i træ og legetøjet kan trygt puttes i munden, da det er 100% fri for skadelige stoffer. Ved at børnene leger med bæredygtighed skabes det fundament, hvorpå børn kan udvikle kreativitet og komme tættere på naturen. På den måde kan vores børn vokse op med større viden og forståelse for, at respektere og bevare naturen ubeskadiget så også de fremtidige generationer kan tro på en bedre verden.

PlanToys tilbud og udsalg

Her på Lillepip.dk kan du finde masser af gode tilbud og udsalg af PlanToys dejlige produkter. PlanToys laver masser af skønt trælegetøj til børn i alle aldre. Prøv det lækre og bæredygtige legetøj til de helt små børn som rangler, bideringe og lignende eller find super gode lærerige produkter som stabletårn, følekugler eller legesæt af frugter. Der er også skønne vendespil, doktor og frisørsæt eller bord og stol, brandbil, lastbil og pusleklodser til de lidt ældre børn. Uanset hvilken alder dit barn har kan du finde nogle skønne og dejlige legesager som kan udvikle og stimulere dit barns udvikling. Og når vi har tilbud eller holder udsalg kan du tilmed gøre det på en billig måde. Så hold øje med vores dejlige udvalg af tilbud på PlanToys legetøjet og spar masser af penge når du skal handle ind til den lille.

Køb PlanToys på Lillepip.dk

Det skønne PlanToys legetøj er noget af det ypperste indenfor giftfri, miljøvenligt og bæredygtigt legetøj til børn. Deres eksklusive og super flotte trælegetøj er en fryd for øjet og kvaliteten er i top. De lækre PlanToys produkter er godt for både dit barn og for kloden da de er lavet helt uden brug af skadelige stoffer og produceret på en bæredygtig og miljørigtige måde. Det danske mærke har været med helt fremme i produktionen af bæredygtigt legetøj siden 1981. De har været en af de virksomheder som har været med til at revolutionere hele legetøjsindustrien til en mere bæredygtig branche. Derfor kan du være sikker på dit barn ikke tager skade af at lege, sutte og bide i produkterne. Hos Lillepip.dk er vi stolte og glade for at kunne tilbyde dig de super flotte og lækre PlanToys produkter til både baby og børn.

Plan Toys bæredygtigt trælegetøj

Danske Plan Toys har 40 års erfaring med at lave miljøvenligt og bæredygtigt legetøj til børn i alle aldre. Du kan finde massevis af legetøj til både stor og lille i mange forskellige farver til både drenge og piger. Når du vælge at købe de lækre PlanToys produkter støtter du samtidig udviklingen af bæredygtigt legetøj som er et kernepunkt hos det danske mærke. PlanToys ønsker at inspirere til og udvikle brugen af bæredygtigt trælegetøj i hele verden. Det er firmaet vision at gøre en forskel i børns legetøjsverden og de sætter en ære i at give både en fantastisk oplevelse og en udviklende stimulering af barnet på en sund og miljørigtig måde. Derfor er det en super lækker, inspirerende og fantastik høj kvalitet som er kendetegnede for de skønne Plan Toys produkter.