plantoys

PlanToys trælegetøj er kendt i hele verden

PlanToys legetøj i træ til børn og baby som for eksempel rangler, spil, stabeltårn, klodser, sparegris og legemad. Vi har samlet et stort udvalg som du og dit barn kan vælge i mellem. Det er bæredygtigt legetøj som barnet trygt kan putte i munden og tygge på. Der er nemlig ikke brugt nogen former for skadelig kemi i produktionen. Og du kan finde alt slags legetøj i blandt udvalget. Nogle gange har vi endda tilbud på PlanToys legetøjet og så kan der være penge at spare. Se vores udsalg for at finde nogle super skarpe priser på vores PlanToys produkter. Legetøjet fra PlanToys er kendt i hele verden og her ved du at kvaliteten er helt i top samtidig med at der er lagt vægt på både leg og læring samtidig med at der er fokus på at udvikle barnets kreativitet og fantasi.

Lækkert legetøj til børn og baby

Alt legetøjet fra PlanToys er udviklet for at kunne stimulere, udfordre og udvikle børn og baby'er på både det fysiske, sociale/følelsesmæssige, intellektuelle og sproglige område. For eksempel igennem lyd, berøring eller ved selv at afprøve forskellige løsninger. Trælegetøjet er meget populært fordi det kan hjælpe børn med at udvikle og indlærer på forskellige måder. Og alle børn lærer forskelligt så på alle produkter er der placeret enkle ikoner så du kan se hvordan hvert produkt hjælper barnet til at lære. Super smart og en stor hjælp at legetøjet på den måde kan udvikle barnet på forskellige alderstrin. At legetøjet udover at udvikle så også er både bæredygtigt og miljørigtigt gør bare PlanToys til en endnu større klassiker på området med legetøj, indlægning og stimulering.

Bæredygtigt legetøj fra PlanToys

Se vores store udvalg af miljørigtigt og bæredygtigt legetøj fra PlanToys. Siden begyndelsen med en lille fabrik i Lat Phrao, Thailand i 1981 har PlanToys altid prioriteret bæredygtighed og hensyn til miljøet. PlanToys er kendt for at være den første virksomhed, der fremstillede trælegetøj uden imprægneringsmidler i gummitræet. I stedet laver PlanToys lækkert kvalitets legetøj i træ og legetøjet kan trygt puttes i munden, da det er 100% fri for skadelige stoffer. Ved at børnene leger med bæredygtighed skabes det fundament, hvorpå børn kan udvikle kreativitet og komme tættere på naturen. På den måde kan vores børn vokse op med større viden og forståelse for, at respektere og bevare naturen ubeskadiget så også de fremtidige generationer kan tro på en bedre verden.