plakater

Plakater til børneværelset

Hos Lillepip.dk finder du plakater til alle børn og barnlige sjæle. Find det design, den stil eller farve som passer præcis til dig og dit humør. Vi har styles til enhver alder og stil fra mange forskellige mærker som for eksempel Arthur Zoo. Skab jeres eget legende indretning af børneværelset med vores skønne designplakater til børn og baby'er. Giv børnene deres egen stil og skab et unik, skønt og lærende børneunivers. Vi har kun dansk design i mellem vores plakater. Lad fantasien slippe løs og hjælp barnet til at lære om dyr, farver og ord igennem dit plakatvalg. Vores plakater bære præg af en legende verden som sætter fokus på børn og deres fantasi.

Danske design plakater til børn

Vi har plakater fra bl.a. Arthur Zoo og vores egne Lillepip plakater. Der kommer løbende nye designs på shoppen så du kan indrette med den plakat eller de plakater der passer bedst til jeres stil og humør. Hvis du mangler lidt pynt eller kunst til væggen i børneværelset kan du finde masser af plakater til at indrette med her. Arthur Zoo laver flotte illustrationer af dyr og deres plakater har vundet står anderkendelse igennem en årrække. Designet er enkelt og minimalistisk samtidig med at det er sjovt og underholdende. Og så kan barnet lære meget igennem genkendelsen af dyrene. Så plakater kan hjælpe med til at udvikle barnet opfattelse af dyr. Og så er det bare nogle super flotte børneplakater som virkelig har et godt og sjovt tvist. Se alle de dekorative plakater til børn og børneværelset her.

Indret børneværelset med design og stil

Skal børneværelset indrettes med design og stil kan du med sikkerhed finde nogle af vores plakater og tryk med søde og barnlige motiver og designs som passer godt ind. Vi har mange forskellige motiver af for eksempel dyr og sjove illustrationer som kan give et fedt udtryk på ethvert børneværelse. Plakaterne kan både købes til den almindelige indretning eller være en god dåbs- eller fødselsdagsgave. Vores udvalg af plakater og posters til børn bliver løbende udvidet så følg med her på siden for at se de senest nye eller klik ind under vores nyheder og se alle vores nyeste varer. Nogle gange kan du også være heldig at der er udsalg på vores plakater. Se hele vores udsalg her. Husk at det er nemt at indrette med plakater til børn og at de hurtigt kan skiftes ud som barnet eller børneværelset skifter stil og bliver ældre og bliver mere selvbestemmende i udtrykket på værelset.

Børneplakater til drenge og piger

Vores udvalg af børneplakater kan bruge til både drenge og pige børneværelset. Du vælger stilen og sammensætter selv de forskellige plakater med den øvrige indretning. Vores plakater til børn er udvalgt efter at de skal være legende i udtrykket, dekorative, simple og moderne. Kig selv vores udvalg af plakater i dansk design igennem og se om ikke også der er nogle flotte og lækre børneplakater til jeres barn, baby eller børn.