pippi-stofbleer

Pippi stofbleer til børn og baby

Hos Lillepip.dk har vi et stort udvalg af de lækre og meget populære stofbleer fra danske Pippi. Det populære danske mærke er kendte for deres super gode hagesmækker til børn i alle aldre og for deres lækre og uundværlige stofbleer der er lavet i 100% økologisk bomuld eller muslin bomuld. Stofbleerne fås i masser af forskellige flotte farver så du kan til passe farvevalget efter barnet køn eller måske børneværelsets farver. Der er både ensfarvede stofbleer og nogle med flotte print, designs og lækre motiver. De lækre Pippi stofbleer har mange forskellige anvendelses muligheder som afdækning på puslepuden, som et lille tæppe eller afskærmning på barnevognen eller i bilen. Du kan tørre barnet mund eller bruge den som hagesmæk. Mulighederne er næsten uendelige så det er bare op til jeres fantasi. Stofbleer er helt uundværlige i et børnehjem med små børn.

Pippi stofbleer i 4-pak og 8-pak

Pippi stofbleerne er både børnene og forældrenes favorit stofble. Det danske mærke er synonym med en almindelig danske børnefamilie og stofbleerne er blevet et yndlingseje. Som nybagt børnefamilie lærer man hurtigt at man simpelthen ikke kan få for mange stofbleer. Derfor fås Pippi stofbleerne i blandt andet 4-pak og 8-pak. Så får man en del til at starte med og de fås i alverdens forskellige farver. Alt efter hvilken pakke du vælger måler stofbleerne henholdsvis 65x65 cm og 70x70 cm i størrelsen. At købe Pippi stofbleerne i 4-pak eller 8-pak gør det økonomisk rentabelt at få købt nok stofbleer til at klare de daglige gerninger i huset. Det koster jo alt sammen når man har fået en lille, men køber du de lækre Pippi stofbleer får du både en super godt og holdbar kvalitet samtidig med at det er et en yderst billig pris. Når du har fået fat i dine nye stofbleer kan det også være du skal bruge en dejlige puslepude eller en flot pusletaske som kan matche til stofbleerne. Vi har alt hvad du skal bruge til at pusle den lille når det er pusletid.

Pippi stofbleer i hvid, grå, blå, lyserød og mange andre farver

Her på siden finder du hele vores lækre sortiment af Pippi stofbleer til børn og baby. Vi har et bredt udvalg af stofbleerne i alle regnbuens farver så du kan vælge præcis den eller de farver der passer bedst til dig og dit barn eller børn. Vi har blandt andet både hvide, grå, blå, sorte, lyserød, karrygul, brun, lilla og mange mange flere. Så kan du vælge den farve der passer bedst til dig og dit barn uanset om det er en dreng eller pige. Det kan være det skal være nogle neutrale farver som hvid, grå eller gul som kan genbruges til lillebror eller lillesøster. Det kan også være det skal være nogle rigtige pigefarver som lyserød, lille og karrygul. Eller skal det være nogle drenge farver som blå, grøn og sort. Mulighederne er uendelig og du kan finde lige præcis den farve du er ude efter her hos os. Vi udvider løbende vores udvalg af Pippi stofbleer så hold øje med siden her for at se både de klassiske farver eller de nyeste modefarver.

Pippi stofbleer på tilbud

Vi har masser af lækre stofbleer fra Pippi og nogle gange har vi nogle super gode tilbud på stofbleerne. Her på siden kan du se hele vores store udvalg af stofbleer fra Pippi og hold øje med udvalg hvor du også finder vores billigste priser og bedste tilbud på Pippi stofbleer. Udover stofbleer fra Pippi har vi også mange andre lækre produkter fra Pippi som for eksempel de populære hagesmækker og bodystocking til både drenge og piger. Er du ude efter nogle gode tilbud på Pippi produkterne kan du også se alle vores bedste tilbud på vores super lækre Pippi udsalg. Vores sortiment bliver løbende opdateret og udvidet så du skal være hurtig hvis du finder et godt tilbud. Det går altid hurtigt når Pippi produkterne er sat ned i pris fordi de i forvejen er prissat til en billig pris. Så hvis der er tilbud på Pippi produkterne bliver de virkelig billige at få fat i og derfor er det bare om at slå til. Husk du altid finder massevis af super gode og dejlige stofbleer hos os.

Økologiske stofbleer fra Pippi

Er du ude efter de lækre og fantastiske økologiske stofbleer fra danske Pippi så har vi er stort udvalg af dem i her på siden. Vi elsker de dejlige stofbleer fra Pippi og vi får hele tiden nye modeller, styles, farver og størrelser af pakker. Derfor kan du være helt sikker på at finde nogle stofbleer som passer præcis til dig og dit barn. Alle Pippi stofbleerne er kvadratiske i størrelsen og er fremstillet i en lækker dobbeltvævet kvalitet der gør at de holder utrolig godt vask efter vask. Pippi stofbleerne er lavet i en fantastiske blød og GOTS certificeret 100% økologisk bomuldskvalitet der passer perfekt til vores små babyer og børn. Vælg de flotteste ensfarvede stofbleer eller kig på det super flotte printede stofbleer med dyr, prikker, stjerner, streger, biler, tekst og meget meget mere. Alle motiver som passer perfekt til de små børn og som de vil elske sig at putte, pusle og hygge sig med.

Stofbleer fra danske Pippi

Find masser af forskellige stofbleer fra danske Pippi her hos os. De populære stofbleer fra danske Pippi er kendte i alle danske børnefamilier. Det er som regel noget af det allerførste man starter med at få købt ind når der er en lille ny på vej. Og i dag behøver du ikke bare nøjes med at vælge i mellem et par forskellige neutrale farver. Du kan finde præcis den farver, det design eller mønster som du synes passer godt til dit barn uanset om det er en dreng eller pige du har. Derfor kan du også give børneværelset det sidste lille skub med nogle flotte Pippi stofbleer som passer godt ind til de skønne børne universer. Når du køber stofbleer fra danske Pippi her hos os kan du få dem sendt lige til døren. Vi har fri fragt på alle køb over kr. 499,-. Og du kan endda få sendt helt hjem til døren så du bare kan slappe af når du har købt dine nye stofbleer online hos os på Lillepip.dk. Nemmere bliver det ikke. Husk vi også har super dejlige stofbleer til børn fra mange andre lækre mærker

Pippi stofbleer i hvid, lyserød og cinder

Skal du bruge Pippi stofbleer har vi et væld af farver du kan vælge i mellem. Vi har Pippi stofbleer i de helt almindelige farver som hvid, grå og sorte. Men du finder også masser af dejlige sæsonfarver som for eksempel cinder, mint, karrygul med flere. Er du ude efter nogle flotte pige farver har vi masser af lyserøde, rosa, lilla og pinke stofbleer. Du kan også finde en masse lækre drenge farver som blå, navy, mørkeblå, lyseblå og grønne Pippi stofbleer. Se hele vores store udvalg af de lækre og utrolig populære Pippi stofbleer her på siden og find din favorit i vores sortiment. Vi får løbende nye sæsonfarver hjem i vores sortiment så der er løbende udskiftning samtidig med at du altid kan finde de klassiske og neutrale farver til både drenge og piger. Hold øje på siden her for at se de sidste nye flotte stofbleer i massevis af lækre farver fra danske Pippi. Og se også de mange andre skønne produkter fra danske Pippi.

Hvilke stofbleer er de bedste?

Uanset om du skal bruge stofbleer til drenge eller piger så er nogle af de absolut mest populære stofbleer der findes de lækre stofbleer fra danske Pippi. Når du skal bruge nogle gode stofbleer skal du gå efter dem i bomuld og meget gerne økologisk bomuld. Så er du sikker på at du både passer godt på miljøet samt på din baby eller dit barn. Stofbleerne fås oftest i en størrelse omkring 60x60 til 70x70 cm. Og Pippi laver typisk stofbleerne i 70x70 cm. Det er en god idé at ligge stofbleerne i blød før de tages i brug første gang. Og så vask dem også gerne inden du bruge dem. Så er de helt klar og rene til brug. De skal typisk vaskes ved 60 grader og det kan godt tørretumbles, men har bedst og holder længst ved almindelig lufttørring.

Køb Pippi stofbleer online på Lillepip.dk

Her på Lillepip.dk prøver vi at give dig den bedste forudsætning for at kunne give dit barn mellem 0-12 år de bedste vilkår for en god og tryg opvækst med masser af gode produkter tilpasset barnets alder. Når barnet er helt lille er stofbleer, hagesmækker og sutter noget af det vigtigste imens det er nogle helt andre ting når barnet blive ældre. Måske skal det være noget tøj fra de rigtige mærker til hverdagen i skolen eller det helt rigtige sengetøj. Uanset hvad det er I skal bruge så har vi et stort udvalg I kan vælge imellem. Pippi stofbleerne anses af mange som nogle af de bedste stofbleer på markedet. Og vi kan kun give dem ret. De får de bedste anmeldelser og lever op til både en høj kvalitet og nogle billige priser når du køber dem i de forskellige 4-pak, 6-pak eller 8-pak. Vi har mange gange nogle gode tilbud du kan holde øje med og ellers så er der jo ikke andet at sige end Pippi stofbleerne virkelig kun har vores bedste anbefalinger.