pippi-stofbleer

Pippi stofbleer til børn og baby

Hos Lillepip.dk har vi et stort udvalg af de lækre og meget populære stofbleer fra danske Pippi. Det populære danske mærke er kendte for deres super gode hagesmækker til børn i alle aldre og for deres lækre og uundværlige stofbleer der er lavet i 100% økologisk bomuld eller muslin bomuld. Stofbleerne fås i masser af forskellige flotte farver så du kan til passe farvevalget efter barnet køn eller måske børneværelsets farver. Der er både ensfarvede stofbleer og nogle med flotte print, designs og lækre motiver. De lækre Pippi stofbleer har mange forskellige anvendelses muligheder som afdækning på puslepuden, som et lille tæppe eller afskærmning på barnevognen eller i bilen. Du kan tørre barnet mund eller bruge den som hagesmæk. Mulighederne er næsten uendelige så det er bare op til jeres fantasi. Stofbleer er helt uundværlige i et børnehjem med små børn.

Pippi stofbleer i 4-pak og 8-pak

Pippi stofbleerne er både børnene og forældrenes favorit stofble. Det danske mærke er synonym med en almindelig danske børnefamilie og stofbleerne er blevet et yndlingseje. Som nybagt børnefamilie lærer man hurtigt at man simpelthen ikke kan få for mange stofbleer. Derfor fås Pippi stofbleerne i blandt andet 4-pak og 8-pak. Så får man en del til at starte med og de fås i alverdens forskellige farver. Alt efter hvilken pakke du vælger måler stofbleerne henholdsvis 65x65 cm og 70x70 cm i størrelsen. At købe Pippi stofbleerne i 4-pak eller 8-pak gør det økonomisk rentabelt at få købt nok stofbleer til at klare de daglige gerninger i huset. Det koster jo alt sammen når man har fået en lille, men køber du de lækre Pippi stofbleer får du både en super godt og holdbar kvalitet samtidig med at det er et en yderst billig pris.

Pippi stofbleer i hvid, grå, blå, lyserød og mange andre farver

Her på siden finder du hele vores lækre sortiment af Pippi stofbleer til børn og baby. Vi har et bredt udvalg af stofbleerne i alle regnbuens farver så du kan vælge præcis den eller de farver der passer bedst til dig og dit barn eller børn. Vi har blandt andet både hvide, grå, blå, sorte, lyserød, karrygul, brun, lilla og mange mange flere. Så kan du vælge den farve der passer bedst til dig og dit barn uanset om det er en dreng eller pige. Det kan være det skal være nogle neutrale farver som hvid, grå eller gul som kan genbruges til lillebror eller lillesøster. Det kan også være det skal være nogle rigtige pigefarver som lyserød, lille og karrygul. Eller skal det være nogle drenge farver som blå, grøn og sort. Mulighederne er uendelig og du kan finde lige præcis den farve du er ude efter her hos os. Vi udvider løbende vores udvalg af Pippi stofbleer så hold øje med siden her for at se både de klassiske farver eller de nyeste modefarver.