pippi-savlesmaek

Pippi savlesmæk

Hos Lillepip.dk har vi et stort udvalg af de populære savlesmækker fra danske Pippi. Savlesmækker er en af de ting hvor du bare ikke kan få mange af dem. De er fantastiske til børn der savler eller til når de skal spise. Pippi er kendte for at lave nogle af de mest populære savlesmækker på markedet. Derudover laver Pippi også blødt og lækkert babytøj. Det er disse basisprodukter som Pippi er mest kendte for. Deres ensfarvede savlesmækker har været populære igennem mange år nu. I Pippis sortiment af savlesmækker finder du både spidse savlesmækker, runde savlesmækker, lange savlesmækker og store flotte frottede savlesmækker. De bruges på forskellige tidspunkter. Den runde er den mest populære og den og den spidse savlesmæk er dem man kan bruge hele tiden og til alt. De lange savlesmækker bruges mest til når barnet skal spise.

Savlesmæk Pippi

Du kan vælge de flotte savlesmækker enkeltvis eller i fine pakker af tre styks. De lange savlesmækker bruges til når barnet spiser og den med de lette frotter suger nemt spildt mad og drikke. Meget praktisk når barnet skal lære at spise selv. Det gode ved Pippis savlesmækker er at de har to lag stof med en membran der er 100% vandtæt (savletæt) og derfor sikrer at dit barn ikke bliver våd igennem savlesmækken. Pippi savlesmækkerne er både blød og behagelig for barnet at have på. Den runde savlesmæk er udstyret en enkelt trykknap i nakken og de spidse har 2 trykknapper i nakken. De er helt uundværlige i hjemmet med små babyer eller børn. Og så holder de til lidt af hvert og kan let rengøres. De populære savlesmækker fra Pippi fås i masser af forskellige farver som passer til både drenge og piger.

Pippi savlesmæk tilbud

Vi har et stort og bredt udvalg af de lækre savlesmække fra Pippi og nogle gange har vi nogle super gode tilbud på savlesmækkerne. Hold øje med siden her hvis du vil finde din nye Pippi savlesmæk på tilbud. Du finder nogle gange smækkerne til en god pris og så er det bare med at slå til. Det er meget forskelligt hvornår savlesmækkerne er på tilbud. Så tøv ikke hvis du ser at de står til nedsat pris. Det er super dejligt at kunne spare lidt når man skal købe ind til den lille og så er det kun godt når der er tilbud på noget så essentielt som en savlesmæk. Vi har et stort udvalg af savlesmækker fra danske Pippi, men vi har også mange andre mærker at vælge i mellem. Er det Pippi savlesmækkerne du er ud efter et godt tilbud på er det lige præcis her du skal kigge. Her har du hele vores udvalg og kan både se de smækker der står til normalpris samt dem der er nedsat og på udsalg.

Køb Pippi savlesmæk

På Lillepip.dk kan du altid købe dine Pippi savlesmækker til dine børn. Vi elsker nemlig de flotte, populære og praktiske savlesmækker som bare er et produkt der ikke er til at leve uden. Alle der er små børn ved at en savlesmæk er helt essentiel for at få hverdagen til at hænge sammen. Specielt hvis den lille er ved at få tænder. Det får virkelig barnet til at savle og så er det perfekt med en god smæk til at holde tøjet tørt. Her på vores dejlig lille shop kan du købe massevis af forskellige savlesmækker fra danske Pippi. Vi har runde, spidse, lange og spisehagesmække. Se hele vores store udvalg her på siden og glem ikke at vi også har savlesmække fra andre mærker som du kan finde under vores samlede udvalg af hagesmækker til børn. Vi er sikker på du også kan finde en god savlesmæk til dig barn herimellem så skynd dig endelig at kigge rundt.