pippi-hagesmaekker

Pippi hagesmækker til børn og baby

Hos Lillepip.dk finder du et stort udvalg af de kendte og populære hagesmække fra Pippi. Hagesmækker er helt uundværlige i et hjem med små børn og vi har masser af lækre hagesmækker til børn i alle aldre. De hjælper super godt når den lille skal spise, sove eller bare er i savlealderen. Der findes mange forskellige typer af hagesmække og Pippi er et mærke som har lavet hagesmækker og savlesmækker i mange år. Derfor er hagesmækkerne fra Pippi kendte som de bedste på markedet i forhold til både pris og kvalitet. Du kan få hagesmækkerne fra Pippi i mange forskellige farver til både drenge og piger. De typiske modeller er den helt almindelige runde model og den spidse model. Det er dem som Pippi er blevet så populære på. Her på siden finder du hele vores lækre udvalg af de dejlige hagesmække fra Pippi til både baby og børn. Du kan også finde mange andre skønne Pippi produkter her hos os som for eksempel de super lækre Pippi badehåndklæder til store og små.

Pippi hagesmæk lang

Hvis du er på udkig efter nogle gode hagesmække til dit barn eller dine børn er det en rigtig god idé at kigge udvalget fra Pippi igennem. Der er mange forskellige farver, størrelser og detaljer at vælge i mellem, men ens for alle Pippi hagesmækkerne er at kvaliteten er i top. Hos os finder du et stort udvalg og mange forskellige farver til både drenge og piger. Hvis du skal bruge en god hagesmæk til din baby der holder rigtig godt så er Pippi hagesmækkerne helt sikkert værd at kigge på. Du finder både de korte, de spidse og de lange hagesmækker fra Pippi her hos os. Hold øje med udvalget da det løbende udvides. Vi prøver at have et stort udvalg af både de klassiske farver og modeller samt de moderne og tidssvarnede sæsonfarver. Skal du bruge nogle lækre spisesmække til børn har vi også et stort udvalg af dem.

Pippi hagesmæk tilbud

Hagesmækkerne og savlesmækkerne fra Pippi er lavet en super lækker og god 2-lags kvalitet som virkelig er billig i prisen. Du får meget for pengene når du vælger hagesmækker fra Pippi og du kan være sikker på at de holder i mange år. Hos os kan du købe billige Pippi hagesmække til børn og babyer i alle aldre. Der er helt sikker også en der passer dig og dit barn i form, farve og design. Køb de lækre hagesmækker fra Pippi lige her. Du kan både finde runde, lange og spidse hagesmække fra Pippi her hos os. Du kan hurtigt og nemt holde hagesmækkerne rene ved at tørre over med en klud når der er spild på hagesmækken. Vælg en hagesmæk som passer til dit barn uanset om det er en dreng eller en pige og match den evt. til tøjet som barnet har på. Se hele vores store udvalg lige her. Husk vi også har et stort udvalg af gode savlesmække til de små babyer.

Hagesmæk Pippi

Som forældre med småbørn ved man alt som at de små sviner sig selv til både når de spiser og leger. Både babyer og børn bliver lynhurtigt beskidte og så er tøjet lige til at smide til vask. Bruger du en hagesmæk til at tage det værste holder tøjet lidt længere og du undgår indsmurt mad eller vådt tøj. Om det er maden der er problemet eller det er ren savl er ligegyldigt. Hagesmækker tager det værste og er helt essentielt i en daglige dag med småbørn. Og det danske hagesmække mærke Pippi laver de kendte og meget populære hagesmækker som virkelig har en god holdbarhed og som har en ganske billig pris. Se hele vores lækre udvalg af savlesmækker og hagesmækker fra Pippi her på siden. Eller se hele vores store udvalg af lækre hagesmækker til børn.

Pippi savlesmæk tilbud

Vi har mange gode tilbud på de flotte og populære savlesmække fra Pippi. Du finder altid vores bedste tilbud på vores udsalg. Her er alle de produkter som er sat ned lige nu og her. De bliver løbende skiftet ud alt efter sæson, udvalg og hvor mange der er tilbage af produktet. Er du ude efter nogle gode savlesmække til dit barn eller din baby kan du med fordel se hvor lækre udvalg af savlesmække fra Pippi. Det er de mest solgte og mest populære hagesmækker herhjemme. Og Pippi har lavet hagesmækkerne i mange år. Derfor ved du at det er et produkt med en super god kvalitet der kan holde til lidt af hvert. Savlesmækkerne bliver nemlig udviklet i takt med tiden så du er i gode hænder når du vælger nogle af de lækre produkter fra Pippi. Se derfor også hele vores store udsalg med lækre Pippi produkter.

Pippi hagesmække til drenge og piger

Uanset om du skal bruge Pippi hagesmække til drenge eller piger har vi et stort udvalg du kan vælge igennem. Find masser af Pippi hagesmække til drenge i masser af flotte drengefarver som blå, sort, grå, grøn og hvid. Og find ligeså en masse lækre Pippi hagesmække til piger i super flotte pigefarver som rød, pink, rosa, lilla og mint. Vi har mange forskellige typer, størrelser og modeller af hagesmækker til børn. Find både til den helt lille baby, til de lidt større børn og til dem der snart ikke skal bruge hagesmæk mere. Pippi hagesmækkerne er nogle af de mest kendte og mest brugte hagesmække til børn i alle aldre. Vi har et stort udvalg du kan vælge i mellem og der kommer hele tiden nye til i sæsonens populære farver. Så hold øje med siden har hvis du er ude et nogle af de lækre Pippi hagesmække til drenge og piger. Og husk vi har masser af andre lækre produkter fra Pippi som du kan se lige her.

Pippi savlesmæk i rund og spids model

De populære Pippi savlesmækker fåes i massevis af lækre farver til både drenge og piger. Derudover finder du dem også i en rund og spids model. Hvilken af slagsen man er til er helt individuelt. Den runde er den klassiske og simple model som bare er rund i modellen. Den spise model er spids i smækken under hagen og er den lidt mere moderne i modellen. Men begge gør de det de skal og sørger for at barnet ikke bliver våd af savl eller andet på tøjet. Vi har mange forskellige runde Pippi savlesmække du kan vælge i mellem og et lige så stort udvalg af de flotte spidse Pippi savlesmække. Så er du på udkig efter en Pippi savlesmæk i rund eller spids model så kan du helt sikkert finde en model her hos os som passer godt til dit barn eller dine børn. Se hele vores store udvalg af Pippi savlesmække her på siden. Husk også at vi også har et stort og super lækkert udvalg af de skønneste Pippi stofbleer til både baby og børn.

Pippi savlesmæk 3-pak og 5-pak

Find de super lækre Pippi savlesmække i både 3-pak og 5-pak her hos Lillepip.dk. Vi har masser af lækre Pippi savlesmække til børn i alle aldre og vi har også de skønne 3-pak og 5-pak Pippi savlesmækker. Pakkerne er tit lavet med nogle flotte designs som passer godt til enten en dreng eller en pige. Du finder mange forskellige designs hos os af de flotte Pippi savlesmækker i 3-pak og 5-pak. Så kan du hurtigt få dit barn til at se super sød ud samtidig med at du har fået købt en lille håndfuld savlesmækker på en nem og billig måde. Se hele vores store udvalg af Pippi savlesmækker her på siden og husk vi kan sende savlesmækkerne helt hjem til døren så du få dem direkte i hånden fra fragtmanden. Vi sender også gratis til alle pakkeshop ved køb over kr. 499,- og du har pakken indenfor 1-3 hverdage. Det er da nemt og lige til.