pippi-bodystockings

Pippi body til baby og børn

Her ser du hele vores lækre udvalg af Pippi bodyer til baby'er og børn. Vi masser af både kortærmede og langærmede bodystockings fra Pippi i alverdens forskellige farver, modeller, designs og størrelser. Så er du sikker på du altid kan finde et godt og bredt udvalg af bodyer fra Pippi her hos os. Vi udvider løbende vores sortiment så der kommer hele tiden nye styles og farver til. Hold øje med siden her hvis du vil være helt up to date med det nyeste udvalg. Vælg i mellem bodyer med trykknapper, slå-om-bodyer eller helt uden knapper. Se de mange forskellige designs og prints der gør sig gældende på både drenge og pige modellerne. Du kan helt sikkert finde en Pippi body til dit barn uanset alder her på siden. Så er du sikkert på dit barn er klædt godt på hele tiden ligegyldigt køn eller størrelse.

Pippi bodystocking til drenge og piger

Vi har masser af Pippi bodystockinger til både drenge og piger. Du kan finde mange forskellige Pippi bodyer i vores sortiment. Skal det være pigefarvet lyserød eller drengefarvet blå så har vi helt sikkert en body der passer til jer. Skal det være en mere neutral og klassisk farve som grå, sort og hvid har vi også det. Du kan nemt side derhjemme i ro og mag og handle ind på vores lille webshop her. Så pakker vi din bestilling hurtigst muligt og sender den afsted til dig. Det kan ikke være nemmere eller gå hurtigere. Det er det gode ved en webshop som virkelig kan være nødvendig at handle på når man ikke har så meget tid og hellere vil bruge sin tid på at passe godt på den lille. Køb derfor nogle af vores lækre Pippi bodyer her på siden og lad os stå for at sende det hele afsted til dig.

Køb Pippi bodystocking online

Hos Lillepip.dk kan du købe dine Pippi bodystockinger online på vores lille webshop. Vi elsker de små størrelser og at klæde dem godt og sikkert på i det lækreste børnetøj. Og alle Pippi bodystockingerne er Oekotex 100 certificeret så du er sikker på det er den bedste kvalitet uden skadelig stoffer du kommer om dit barn. Vi har både basis body'er i helt neutrale farver og vi har også et stort udvalg af mønstret bodystockings. Du vælge bare de body'er der passer bedst til dig og dit barn. Vælg i mellem mange forskellige farver og køb dem både enkeltvis og i pakker med op til 4 body'er i. Vores udvalg starter ved størrelse 50 og fåes helt op til de større børn på omkring 110-116 i størrelsen. De flotte slå-om-bodyer er også super gode til for eksempel de helt små størrelser eller for tidligt fødte baby'er. Dem kan du få helt ned til størrelse 40.

Pippi body udsalg

Find masser af gode tilbud på vores udvalg af Pippi bodyer på udsalg. Vi har et stort udvalg af de bløde og lækre body'er fra Pippi i både korte og langærmet modeller. Pippi er lækkert certificeret børnetøj til børn i alle aldre. Er du ude efter et godt tilbud på de flotte og populære Pippi bodyer så se vores udsalg. Her har vi samlet alle de bodyer der er på udsalg. Så fås de ikke billigere. Derfor skal du holde øje med de Pippi body'er der kommer på udsalg. For det går oftest rigtig hurtig så er de væk. Se det store udvalg af på Pippi bodystockings og andre body'er fra andre mærker på vores generelle udsalgsside. Så er du sikker på du ikke går klip af et godt tilbud og de billigste priser. Der er virkelig mulighed for at gøre et kup her.