overtraeksfutter

Overtræksfutter til baby og børn

Overtræksfutter og overtrækssko til dit barn er helt uundværligt i det våde vejrføre. Du kan få dem i mange forskellige farver til både drenge og piger. Med et par overtræksfutter kan din baby holde sine fødder tørre og varme i det regnvåde og kølige overgangsvejr. Så kan du trygt lade barnet lege i vandpytterne udenfor da du er sikker på fødderne ikke bliver våde. De er også perfekte til de helt små baby størrelser som stadig ikke går helt så godt og måske endnu kravler når de er uden for. Igen er det ingen problem hvis babyen har fået noget regntøj på sammen med overtræksfutterne eller overtræksskoene. Så er du sikker på barnet ikke bliver vådt og så kan det jo fint få lov til at lege uden for selvom vejret ikke er det bedste for os voksne. Det er super dejligt da barnet kan få lov til at være barn og hygge sig samtidig med at du kan sørger for at det ikke blive gennemblødt og syg af vejr forholdene.

Overtræksfutter og overtrækssko til børn

Vi har masser af forskellige overtræksfutter, eller overtrækssko, om du vil, til børn i alle aldre. Skal du bruge overtræksfutter til dit barn er der ingen vej udenom at snakke om de lækre overtrækssko fra CeLaVi. De er de absolut mest populære overtræksfutter på markedet og du kan få dem i alverdens forskellige farver så de kan passe helt perfekt til dit barns regntøj. Overtræksskoene er lavet til at komme uden på barnet sko så barnet kan holde fødderne tørre i det regnvåde vejr. Det kan nemlig nogle gange være for meget at forlange at de små størrelser skal holde sig væk fra vandpytterne når de er udenfor i regnvejr. De synes jo det er så sjovt og hyggeligt at hoppe rundt i vandet og boltre sig. Og det skal de da også bare have lov til. Hvis det gør dem glad så er det da kun godt. Og så er et par overtræksfutter jo helt geniale, da barnet bare kan hoppe rundt i vandpytterne nu og lege uden at få våde fødder der skal skiftes.

Overtrækssko til regntøj

Overtrækssko er coated så de er vandtætte og de lækre CeLaVi overtrækssko har samme lækre PU coating som deres regntøj. Derfor passer overtræksskoene perfekt sammen med deres lækre regntøj til børn. Overtræksfutterne kan også bruges til at holde fødderne på den lille baby varme i mens barnet skal sove til middag i barnevognen. De holder nemlig godt på varmen og er udover at være vandtætte også vindtætte. Derfor de perfekte til barnet du vil sikre holder varmen i fødderne i de kolde måneder eller til barnet der sparker dynen meget af. Så kan du på den måde sikre dig at barnet ikke kommer til at fryse. Overtræksfutterne er desuden lavet med samme coating som mange flyverdragter er lavet med. Derfor går de også super godt sammen med vores fantastisk flotte flyverdragter som du finder her.

Overtrækssko baby celavi

Her hos Lillepip.dk finder du mange lækre overtrækssko eller overtræksfutter til baby størrelsen. Vi har blandet andet en masse forskellige overtrækssko fra det lækre danske mærke CeLaVi. Du finde hele vores udvalg af super flotte overtrækssko fra CeLaVi her. Der er også mange andre mærker der laver lækre overtrækssko til både baby og børn. Og vi samler kun det passe til dig her på siden. Derfor bliver udvalget løbende udvidet og sorteret så du kan være sikker på at det kun er overtrækssko lavet i den kvalitet og under de skrappe krav vi har til bæredygtighed og miljøvenlig produktion. På den måde støtter du udviklingen med at passe bedre på vores planet ved at købe dine overtrækssko her hos os. Vi vil nemlig gerne have at vores børn også vokser op og har et sundt og godt forhold til naturen. Derfor er det vigtigt for os at kvalitet og materialer er godkendt med certifikater der sikre at firmaerne bagved også tage hensyn til vores miljøpolitik.