overtoj

Overtøj til børn og baby

På Lillepip.dk finder du et stort udvalg overtøj fra lækre brands som Soft Gallery, Molo, Mikk-LineEn Fant og CeLaVi samt mange flere. Vi har et bredt sortiment af overtøj, herunder både flotte jakker, lækre vinterjakker, varme flyverdragter, softshell heldragter, skønt termotøj og vandtæt PU regntøj, som dit barn sikkert vil få brug for. Der er mange forskellelige farver og størrelser at vælge i mellem til både drenge og piger i alderen 0-12 år. For eksempel har vi overtøj i størrelser fra str. 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146, 152, 158, 164, 170 og op til max 176 og der kommer løbende nye størrelser til. Om du skal bruge det sidste nye overtøj med det nyeste design, stil eller detaljer som for eksempel flæser, forstærkning, seler, lynlås eller trykknapper eller om du skal bruge den billigst mulige pris så har vi helt sikkert også noget overtøj for dig og dit barn. Under vores vores nyheder kan du finde de seneste nye styles og kollektioner og under vores store udsalg kan du finde de bedste tilbud og billigste priser vi har på overtøj. Valget er dit og uanset hvad du og dit barn har brug for glæder vi os til at kunne hjælpe jer.

Køb overtøj til drenge og piger

Vi har masser af overtøj til både drenge og piger i alle aldre. Hos os kan du købe overtøj i mange forskellige farver, modeller og designs som kan passe godt til et hvilket som helst barn. Har du en pige kan det være de typiske pigefarver som rød, rosa, lilla og pink måske passer bedst. Og har du en dreng kan det være at det er de mere typiske drengefarver som blå, grøn, sort og grå der er det helt rigtige. Derudover kan det selvfølgelig også være samt at købe en unisexfarve så overtøj måske kan genbruges af lillebror eller lillesøster. Uanset om du skal bruge overtøj til en dreng eller en pige så har vi et stort udvalg af overtøj til børn som du kan vælge i mellem. Vi får løbende udvidet vores sortiment så hvis du er ude efter noget lækkert overtøj til dit barn eller dine børn så holde endelig øje med udvalget her på siden.

Børn elsker overtøj

I Danmark er godt overtøj et must. Barnet skal kunne lege og bevæge sig frit i overtøjet og på en iskold og snefuld dag skal det kunne holde varmen. Det skal også være noget overtøj der kan stå i mod vind, slud og regn og så gør det jo ikke noget, at det er ser godt ud, har klassiske snit eller er stilfuldt. Der er masser af fashion overtøj til børn i dag. Vi har samlet et udvalg af overtøj med fokus på alle de forskellige egenskaber beskrevet ovenfor. Så der er helt sikkert også noget godt overtøj til dig og dit barn eller dine børn her i blandt. Husk at overtøj er mange forskellige slags udetøj. Der er både overgangstøj og sommer samt vinterovertøj. Gå efter det du skal bruge til årstiden som for eksempel termotøj i overgangsperioderne og vinterjakker eller flyverdragter om vinteren eller noget meget lettere som en tynd sommerjakke når det er sol og sommer. Uanset hvad du skal bruge kan du finde det i vores store udvalg af overtøj til børn.

Lækkert, smart og moderne overtøj

Almindeligvis bliver overtøj til børn som regel udsat for lidt af hvert. Så det skal gerne kunne klare en masse vand, snavs, skidt og mudder. Det skal også gerne kunne holde til at børnene falder, når de leger, cykler eller spiller bold udenfor. Og så skal overtøjet kunne sørger for at børnene kan holde varmen. Det er mange krav og derfor har vi nøje udvalg vores leverandør af overtøj og udvalgt de bedste styles, designs og modeller vi har kunnet finde hos dem. Det gør at du ved det er de bedste materialer og den bedste kvalitet du giver dit barn på når du handler overtøj hos os. Vi ved at overtøjet skal være vind- og vandtæt og at huden stadig skal kunne ånde samtidig med at det skal være varmt nok til den lille kan holde varmen hvis det er koldt. Kig derfor vores udvalg igennem og find præcis det sæt af overtøj som dit barn har brug for her.

Find det rigtige overtøj til børn når det er efterår, forår og vinter

Velkommen til Lillepip.dk - din destination for kvalitets overtøj til børn i efteråret, foråret og vinteren! Vi har et omfattende udvalg af overtøj fra masser af lækre mærker, såsom Molo, En Fant, Minymo, CeLaVi, Soft Gallery og mange flere. Vores sortiment er nøje udvalgt for at sikre, at dine små holder sig varme og tørre i enhver sæson, uden at gå på kompromis med stil og mode. Uanset om du leder efter en let jakke til de kølige forårsdage eller en varm vinterfrakke til de kolde vintermåneder, så finder du det helt rigtige hos os. Vores overtøj er ikke kun funktionelt, men også af høj kvalitet og holdbart, så dine børn kan nyde at lege og udforske uden at bekymre sig om slid og slitage. Hos Lillepip.dk har vi gjort det nemt for dig at finde det perfekte overtøj til dine børn. Du kan vælge fra vores brede udvalg af farver, størrelser og stile, og shoppe med ro i sindet, velvidende at du får det bedste af det bedste. Kig rundt på vores webshop i dag og find det rigtige overtøj til dine børn, uanset årstiden!

Overtøj til børn på udsalg

Skal du bruge noget lækkert overtøj, men vil du gerne have det til en god og billig pris. Så hold øje med vores udsalg hvor vi både har billigt overtøj, men også mange andre gode tilbud der kunne være noget for dig og dit barn. Vi har masser af lækre mærker som vi nogle gange holder udsalg på. Det kan være de to almindelige udsalgsperioder omkring sommeren og nytår. Men nogle gange holder vi også Mid Season udsalg som er kampagner fra tid til anden med gode tilbud. Nogle gange er der også bare tilbud på gode produkter og går du efter sidste sæsons udvalg kan der endda være rigtige gode penge at spare. Så uanset om du skal bruge noget helt nyt og sæsonfriskt overtøj til børn eller om du er ude efter et godt tilbud og noget udsalg af overtøj så kan du finde det her hos os. Vi elsker at vores børn kan få noget lækkert nyt overtøj på så selvfølgelig skal der være noget for enhver smag i vores store udvalg.