overdele

Overdele af tøj til børn og baby

Vi har overdele til børn i mange forskellige styles, modeller, prints og detaljer. Der er masser af farver til både drenge og piger i alle størrelser, stor som lille. Du kan bl.a. finde masser af lækre bluserbodystockingscardigans, heldragter, kjoler, nattøj, sommerdragter, sweatshirts og t-shirts til dine børn lige her. Vi har masser af overdele til børn i aldre fra 0-12 år og i str. 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 152, 164 og 176. Der kommer hele tiden nye produkter til sortimentet som du kan finde her eller under nyheder. Så kan du søger for at den lille er smart klædt på i den nyeste mode. Men der er også mulighed for at finde gode tilbud på vores udsalg. Se evt. vores udsalg igennem for tilbud på både nye og gamle styles som er sat ned til en god pris så alle kan være med. Og hold øje med udsalget der hele tiden skifter i udvalget.

Find overdele til enhver lejlighed

Find flotte overdele til dine børn til enhver lejlighed. På Lillepip.dk har vi overdele fra alle de kendte mærkevarer som blandt andet Molo, Fixoni, Minymo, Petit Piao, CeLaVi og mange flere. Så tag et kig i vores store udvalg af moderne børnetøj og overdele til børn, og lad dig blive inspireret til noget nyt tøj til garderoben. Vi har mange forskellige typer af overdele til børn du kan vælge i mellem. Der er både størrelser til de helt små børn og til de lidt større. Der er overdele til både sol og sommertid og til det kolde efterår og vinter perioden. Du finder også overdele til enhver lejlighed uanset om det er til hverdag eller fest. Vi har helt sikkert også den perfekte overdel til jer. Der er masser af farver at vælge i mellem til både drenge og piger. Så er du sikker på at også dit børn kan finde noget her i vores udvalg.

Børnetøj lige til døren - Både til drenge og piger

Bestil overdele til din baby, dit barn eller dine børn på Lillepip.dk og få leveret det til døren – hurtigt og nemt! Vi sender indenfor 1-2 hverdage så du kan få dine nye varer så hurtigt som muligt. Vi giver dig 30 dages returret så du er sikker på at du kan få byttet i tide hvis der er problemer med størrelsen, stilen eller farven. Er du i tvivl om noget når du har fundet en overdel så ta endelig fat på os. Vi hjælper gerne med at udvælge eller udspecificere størrelse eller detaljer. Vi har et bredt sortiment at vælge i mellem og der kommer hele tiden nye styles til. Skal du bruge bluser, bodystockings, cardigans, heldragter, kjoler, nattøj, sommerdragter, sweatshirts og t-shirts til dine børn så find dem her på Lillepip.dk.

Masser af overdele på tilbud og udsalg

Vi opdaterer konstant vores sortiment med nye overdele, hvilket betyder, at vi nogle gange er nødt til at gøre plads på vores hylder. Det betyder at du kan være heldig at finde disse varer til nedsatte priser på vores store udsalg. Så kan der være en stor chance for, at du kan finde netop det, du søger efter til en god pris. Og husk at hvis du handler for mere end kr. 399,-, så tilbyder vi fri fragt og hurtig levering i hele landet. Vi tilbyder endda også 30 dages returret, så du har tid til at prøve dit tøj i ro og mag derhjemme. Hos os er der masser af muligheder for at gøre et godt køb på overdele, så vi håber du kan finde noget du kan bruge her hos os!