nyheder

De lækreste nyheder til børn og baby

Her finder du altid de nyeste tendenser, styles og farver inden for børnetøj, sko, legetøj og interiør til børn og baby! Vi udvider løbende for sortiment og ligger altid vores seneste nyheder af produkter på siden her så du kan altid kan holde dig opdateret omkring de sidste nye styles vi lige har fået hjem. Vi elsker at pakke kasserne med nyheder op og vi skynder os altid at få lagt dem online så hurtigt som muligt. Skulle der være nogle nyheder som du er interesseret i men som vi ikke har er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Så vil vi gøre hvad vi kan for at se om det er noget vi kan få hjem til dig.

Nyt mærke, nye produkter

Hvad er den nyeste mode og hvad bliver trenden i 2019? Du kan følge med på siden her og så hvad det er for nogle farver, styles og tendenser der præger årets nyheder. Så snart vi får et nyt mærke eller nye produkter kan du finde dem under nyheder. Vi får hele tiden nye varer hjem og her er din chance for at se det sidste nye vi lige har fået på hylderne. Så har du chancen for fingrene i det hotteste og mest trendy fra denne sæson. Alle elsker nyheder og specielt når det drejer sig om børnetøj og sko til de mindste samt ting som legetøj og interiør til børneværelset.

New arrivals - Børnetøj, sko, legetøj og interiør

Find den nyeste mode, de nyeste trends eller designs fra alle de nye kollektioner og styles lige her. Vi sætter en stor ære i at finde de sidste nye produkter inden for børnetøj, sko, legetøj og interiør. Vi udvider løbende vores sortiment så der altid er nogle spændende nyheder af produkter som du kan prøve af til dig og dit barn. Hos Lillepip.dk holder vi altid øje med moden og de skiftende trends så du kan være sikker på at finde nyheder der er kommet for at blive.

Vores nyheder af baby og børnetøj samt tilbehør

Hos Lillepip.dk ønsker vi at inspirere dig med de seneste nyheder inden for børnemode. Både når det gælder tøj og sko til børn, men også når det gælder indretningen af børneværelset igennem både legetøj og interiør. Vi giver dig og dit barn eller børn muligheden for at sammensætte jeres egen individuelle stil igennem de nyeste trends og tendensen inden for børnetøj, sko, legetøj og interiør. Følg med på siden her så er du altid opdateret på de seneste nyheder der lige er landet på hylder hos os.