mp-denmark

MP strømper og strømpebukser

Hos Lillepip.dk kan du finde et stort sortiment af strømper og strømpebukser til børn og baby'er fra MP Denmark. Vi har de nyeste styles, så du kan følger med tidens mode. MP Denmark laver masser af moderigtige strømper og strømpebukser i bomuld til sommerhalvåret og uld til vinteren. Find masser af farver og størrelser af både drenge og pige modeller. Her er noget for enhver smag så dit barn kan også få et par par strømper eller strømpebukser til at varme fødderne og samtidig se godt ud. Strømperne udgør jo den sidste lille detalje ved det sæt som barnet har på. Så et par flotte og lækre strømper fuldender også barnet look. Vi har de nyeste styles fra MP Denmark og nogle gange kan du også være heldig at finde nogle udvalgte modeller på tilbud på vores udsalg. Så kan du med sikkerhed sørger for dit barn kan se skarp ud samtidige med at det kan holde varmen.

MP strømper og huer til børn og baby

Find flotte og moderigtige strømper eller strømpebukser til baby'er eller børn. Om det er for at holde varmen med nogle dejlige uldstrømper eller det er de nyeste moderigtige strømper med glimmer så er MP Denmark et klassisk, lækkert og dansk kvalitetsmærke hvor du er sikker på sokkerne er i den bedste kvalitet. Når barnet har fået sokker på som passer til resten af tøjet kan du tilmed vælg en flot MP Denmark hue eller elefanthue i den lækreste kvalitet og i det flotteste design. Både de flotte strømper, sokker, strømpebukser samt de lækre huer og elefanthuer fås i en blød og dejlig bomulds- og varm uldkvalitet. Du vælger bare den der passer bedst til dig og dit barn og selvfølgelig årstiden. Der er strømper der passer bedst til sommer og sol og nogle der passer bedre til vinter og kulde.

MP Denmark er et gammelt dansk kvalitetsmærke

MP Denmark har eksisteret siden 1937 og virksomheden blev startet af iværksætteren Martin Pedersen (deraf MP). MP Denmark produceret blandt andet moderigtige strømper og strømpebukser med respekt for sundhed og komfort. Strømperne skal passe ind i en aktiv livform, og de skal værne om både miljøet og foden. Derfor er de strikket med en fasthed der øger kvalitet og fleksibilitet af hæl og tå. Derudover er de lavet på egen fabrik af økotex-certificeret garn. Kvaliteten er så god, at de jævnligt går i arv fra barn til barn. Hos MP Denmark handler alting ganske enkelt om at skabe sunde og glade fødder. Missionen er at børn og deres mødre altid skal føle sig godt tilpas i de moderigtige kvalitetsstrømper, strømpebukser og leggings med perfekt pasform. Her hos Lillepip.dk har vi et stort udvalg af de lækre produkter fra MP Denmark og her på siden kan de se hele vores sortiment som løbende bliver udvidet og opdateret så du kan være sikker på at få de nyeste og mest populære produkter fra MP.