Minymo

Minymo baby

Tøjet fra Minymo funktionelt tøj der er skabt til sjov og leg for aktive børn, store som små. Og så den lille baby. Det er tøj hvor der er øje for detaljen. Stilen til pigerne er feminin, sød og smart, men stilen til drengene er fræk og sej. Det er et trendy design der er skabt ud fra en skandinavisk stil: Helt simpel, farverige prints og en komfortabel pasform. De forskellige styles kan kombineres på kryds og tværs og bruges til børn i aldersgruppen 0-10 år. Så der er både til baby, barn og børn at vælge i mellem. Sammensæt selv din og dit barns stil ved at mixe de forskellige mærker, styles og designs. Der er masser af muligheder og Minymo produkterne passer med de fleste andre styles. Prøv selv det vil du ikke fortryde. Vi har et stort udvalg fra baby og op til omkring 6-7 år. Men udvalget bliver løbende udvidet.

Minymo børnetøj

Minymo er trendy og moderne børnetøj som følger tidens trend. Minymo børnetøjet er inspireret af det, som er oppe i tiden. Hver kollektion defineres igennem et tema før designet går i gang og er skabt til liv, leg og dagligdagen. Mærket har tre linjer – fashion, outerwear og basic – med et væld af muligheder og noget for enhver smag og behov. Tøjet er lavet af bambusstof som er en blød, slidstærk og stretchy kvalitet der tilmed er miljørigtig. Skabt til leg og med øje for detaljen. Og lavet med et skandinavisk islæt så det passer ind i vores danske levestil. Vi får løbende nye modeller så hold øje med de nyeste styles, farver og detaljer på tøjet. Skal du bruge noget lækkert børnetøj kan vi helt sikkert anbefale Minymo. Det er en lækker og høj kvalitet der udgør alt deres børnetøj og de har et sortiment der passer til både drenge og piger.

Minymo bambus

Hos Lillepip.dk vil vi meget gerne kunne tilbyde børnetøj til enhver smag og økonomi. Derfor er vi utrolig glade og stolte af at have Minymo som en del af vores sortiment. Minymo er nemlig lækre kvalitetsvarer til super gode priser. Vores udvalg byder på heldragter, langærmede t-shirts, kjoler, undertøj og mange andre ting. Meget af tøjet er produceret i en lækker bambus kvalitet. Minymo består af tre kollektioner af tøj: Udendørstøj, fashion/modetøj og helt almindelige basic t-shirts og trøjer. Basic står for Minymo's jeanskoncept med fokus på pasform og kvalitet. Her finder du alt fra regular pasform til baggy, engineer og slim. Der er smarte bluser og leggings til hverdags brug. Aldersgruppen er 0-12 år. Fashion står for Minymo's gennemarbejdet og attraktiv skandinavisk kollektion i fedt design med glade og naive print. Prøv deres lækre bambus kvalitet.

Minymo udsalg

Find masser af lækkert børnetøj fra danske Minymo på udsalg. Her på siden har vi samlet hele vores store udvalg af Minymo børnetøj så du nemt kan få et godt overblik. Vi har også udsalg på vores udvalg et par gange om året samt masser af gode tilbud fra tid til anden. Du kan sorteringer og filtrere i toppen af siden så du kan nemt kan finde lige præcis det du er ude efter til dit barn fra Minymo. Tøjet er til dagligdagen og til at lege i og er for de smarte børn på 0-12 år. Outdoor står for Minymo's udendørstøj til de aktive børn fra flyverdragter til jakker, bukser, skiundertøj og accessories. Fokus på funktionalitet, smarte detaljer, kvalitet og sikkerhed og aldersgruppen er 2-12 år. Hold øje med siden her hvis du vil finde de bedste tilbud og hvis du kigger efter Minymo tøj på udsalg. Så finder du det nemlig her på siden.