Minymo

Cool og funktionelt modetøj

Tøjet fra Minymo funktionelt tøj der er skabt til sjov og leg for aktive børn, store som små. Det er tøj hvor der er øje for detaljen. Stilen til pigerne er feminin, sød og smart, men stilen til drengene er fræk og sej. Det er et trendy design der er skabt ud fra en skandinavisk stil: Helt simpel, farverige prints og en komfortabel pasform. De forskellige styles kan kombineres på kryds og tværs og bruges til børn i aldersgruppen 0-10 år. Sammensæt selv din og dit barns stil ved at mixe de forskellige mærker, styles og designs. Der er masser af muligheder og Minymo produkterne passer med de fleste andre styles. Prøv selv.

Minymo er moderne børnetøj

Minymo er trendy og moderne børnetøj som følger tidens trend. Tøjet er inspireret af det, som er oppe i tiden. Hver kollektion defineres igennem et tema før designet går i gang og er skabt til liv, leg og dagligdagen. Mærket har tre linjer – fashion, outerwear og basic – med et væld af muligheder og noget for enhver smag og behov. Tøjet er lavet af bambusstof som er en blød, slidstærk og stretchy kvalitet der tilmed er miljørigtig. Skabt til leg og med øje for detaljen. Og lavet med et skandinavisk islæt så det passer ind i vores danske levestil. Vi får løbende nye modeller så hold øje med de nyeste styles, farver og detaljer på tøjet.

Minymo hos Lillepip

Hos Lillepip.dk vil vi meget gerne kunne tilbyde børnetøj til enhver smag og økonomi. Derfor er vi utrolig glade og stolte af at have Minymo som en del af vores sortiment. Minymo er nemlig lækre kvalitetsvarer til super gode priser. Vores udvalg byder på heldragter, langærmede t-shirts, kjoler, undertøj og mange andre ting. Minymo består af tre kollektioner af tøj: Udendørstøj, fashion/modetøj og helt almindelige basic t-shirts og trøjer. Basic står for Minymo's jeanskoncept med fokus på pasform og kvalitet. Her finder du alt fra regular pasform til baggy, engineer og slim. Der er smarte bluser og leggings til hverdags brug. Aldersgruppen er 0-12 år. Fashion står for Minymo's gennemarbejdet og attraktiv skandinavisk kollektion i fedt design med glade og naive print. Tøjet er til dagligdagen og til at lege i og er for de smarte børn på 0-12 år. Outdoor står for Minymo's udendørstøj til de aktive børn fra flyverdragter til jakker, bukser, skiundertøj og accessories. Fokus på funktionalitet, smarte detaljer, kvalitet og sikkerhed og aldersgruppen er 2-12 år.

Læs meget mere om Minymo her: www.minymo.dk/minymon/