mikk-line-koredragter

Mikk-Line køredragter til børn

Hvornår skal du bruge en køredragt til din baby? Det skal du når det er ved at blive koldt udenfor så barnet ikke selv kan holde varmen i for eksempel bilen. Så er det genialt med en køredragt som holder barnet varmt. Og når vi snakker om køredragter til børn så er det flotte og helt utrolig populære køredragter i uld fra danske Mikk-Line absolut nogle af de bedste på markedet. Og netop derfor har vi et stort udvalg af køredragter fra Mikk Line så du kan være sikker på at finde en lækker ulddragt til lige netop dit barn her i vores sortiment. Se alle vores super skønne Mikk-Line køredragter her på siden og holde øje med udvalget da det løbende opdateres. Og når det er sæson er det bare med at være hurtig da køredragterne typisk bliver solgt på rekordtid. Vi har iøvrigt de skønneste køredragter fra mange andre mærker som eksempelvis Molo og Fixoni. Og du kan også finde masser af andre lækre Mikk-Line produkter på vores store Mikk-Line brand kategori.

Mikk-Line køredragt i uld

Her finder du de utrolig populære Mikk-Line køredragter i uld som er perfekt til at smide de mindste i når man skal ud og køre i koldt vejr. Så er det bare på med køredragten og så giver ulden hurtigt varmen til den lille. Dragten er dejlig nem at få af og på og varmer selv når den er våd. Så den er perfekt når den lille skal ud og sove eller med på tur i autostolen eller bare med ud på en gåtur i barnevognen. Køredragterne er helt uundværlige når det kølige vejr bevæger sig ind over landet. Så det er virkelig et produkt som de fleste børnefamilier kender godt og grundigt. Og med en køredragt fra danske Mikk-Line er du sikker på at kvaliteten er helt i top. Køredragterne fås i mange forskellige lækre farver og styles med en eller to lynlåse og så den kan passe til lige præcis jeres lille størrelse. Vi forhandler typisk køredragten i størrelserne fra str. 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92 og op til str. 98. Så det er helt generelt fra 0 år og på til omkring 3-4 års alderen.

Mikk-Line ulddragt i den bedste uldkvalitet

Når det drejer sig om at holde de små varme og glade, er Mikk-Line Ulddragt svaret på alle forældres bønner. Vores Mikk-Line Ulddragt er lavet af en tyk og børstet uldfleece, der byder på den mest sublime og bløde merinould af højeste kvalitet. Hvad der er endnu bedre, er, at vi hos Mikk-Line også prioriterer dyrevelfærd ved udelukkende at anvende mulesing-fri uld. En bemærkelsesværdig fordel ved vores Mikk-Line Ulddragt er dens evne til at minimere fnulrende fibre i forhold til dragter lavet af ren merinould. Dette skyldes, at vi har tilsat en smule polyester (5%) til ulden, hvilket ikke kun reducerer fnulringen, men også bidrager til, at ulddragten bevarer sin skønhed selv efter gentagne vaske. Vi har ikke kun prioriteret materialernes kvalitet, men også dragtens design og funktionalitet. Mikk-Line køredragterne er tilgængelige i en bred vifte af farver, herunder grå, blå, hvid, rosa, karry, army og leopard, og spænder i størrelse fra 50 til 98. Vores Mikk-Line Ulddragter er designet med detaljer, der tæller. De har lynlås for nem påklædning, ombuk ved hænder og fødder for ekstra varme samt i nogle modeller en hætte for at holde de små ører lune. Du skal blot vælge den Mikk-Line Ulddragt, der passer bedst til dit barn, og se frem til en vinter fuld af komfort og varme.

Mikk-Line ulddragt i merino uld

Ulddragterne fra Mikk-Line er lavet i en høj kvalitet og typisk i 95% merinould og 5% polyester. Merinould er en kvalitetsuld som indholder mindre lanolin end helt almindelig ren uld gør. Det gør den fordi den bliver vasket endnu bedre igennem end man gør når det er normal uld. Det er også derfor at merinoulden er dyrere end den almindelige uld. Og derfor det er en bedre kvalitet end normal uld. Derfor er ulddragterne fra Mikk-Line virkelig en kvalitetsdragt. Merinoulden er også super god fordi den er temperaturregulerende og varmer godt selv når den er våd. Den optager ikke svedlugt og derfor bruger man den også tit til undertøj, lange underbukser og strømper. Merino uld er blevet kendt for at være en af de mest eksklusive uldsorter der fås. Ulden er dejlig blød og blødere end normal uld der kommer fra et almindeligt får. Det er også den uldsort der har den højeste varme ift. vægten af ulden. Du kan med fordel også se alle vores andre lækre uldprodukter.

Mikk-Line ulddragt på tilbud

Vi har et stort udvalg af Mikk-Line uldragterne og nogle gange har vi også et godt tilbud på dem. De bliver typisk solgt på rekordtid da det er en meget eftertragtet varer. Så vi kan kun anbefale at du slår til når du finde dem på tilbud. Vi har masser af skønne farver du kan vælge i mellem som blå, grå, sort, rød og brun til både drenge og piger. De findes både med og uden hætte så hold øje med udvalget der løbende bliver udskiftet fra sæson til sæson. Og husk de gode tilbud ikke hænger på træerne så når du se en uldragt til en god billig pris er det bare med at slå til. Og husk vi også har mange andre lækre Mikk-Line produkter i uld som du kan vælge i mellem. Og når du nu er i gang kan det være du også skal finde nogle af Mikk-Lines fine handsker og luffer eller dejlige varme huer. Vi har selvfølgelig også nogle skønne Mikk-Line flyverdragter til børn i alle størrelser. Derudover har vi selvfølgelig også et dejligt stort udsalg med masser af gode tilbud hvor du kan spare mange penge.

Hos Lillepip.dk hjælper vi dig hjertens gerne

Har du spørgsmål til Mikk-Line køredragterne eller nogle af de andre lækre Mikk-Line produkter, besvarer vi hjertens gerne dine spørgsmål på info@lillepip.dk på tlf. 60 15 73 03. Vi har også en kontaktformular på vores kontaktside som du er velkommen til at bruge. Hvis du er ude efter et specifikt produkt, som vi ikke har på shoppen, ser vi gerne om vi kan bestille varen hjem til dig. Bare kontakt os så ser vi på mulighederne.